با سلام و عرض ادب
دو تن از شرکت کنندگان عزیز ما هرمیون گرنجر و جاناتان وایز قسمتی از مسابقه را انجام دادن که امتیازشون به شرح زیر است :
پست شماره ی 153 اختراعات جادویی از هرمیون گرنجر میشه گفت اختراع نسبتا خوبی بود،ایده ی جالبی داشتید دستگاهی که چوب دستی را ترمیم می کند با توجه به توضیحاتی که دادید پستتون نسبتا کامل بود و این رو به صورت کامل توی تایپیکی که قراره امتیاز اون مسابقه جدا داده بشه مطرح می کنم. مشکل اینجا بود که توی قسمت چی شد که به فکر این اختراع افتادید من یک داستان هیجانی از شما می خواستم .که بهتر بود کمی کاملتر و بهتر می نوشتی نه یک توضیح کوتاه و خشک.توجه داشته باشید که معمولا توی این نوع مسابقات همیشه بکار بردن ایده و تخیل امتیاز زیادی را بدنبال دارد .
امتیاز شما :8.5 از 10 پست شماره ی 152 در تایپیک اختراعات جادویی از جاناتان وایزجاناتان عزیز شما سه تا اختراع رو ارسال کرده بودید که اختراع دوم به اختراع اول وابسته بود.کمی با عجله نوشته شده بود که اونو در نظر نگرفتم چون قرار بود یکی از اختراعات شما انتخاب بشه یعنی اونی که بهتره.عینک جادویی ایده ی جالبی بود منتها بنظر من اختراع اولتون از همه بیشتر بدرد می خورد.خیلی خوب توضیح داده بودید واقعا ممنون فقط چه شد که به فکر اختراع کردن این افتادید رو کمی سریع نوشته بودید چون این طوری اختراع شما ارزشش میشه مثله زمان برگردان ها که این درست نیست.بهتر بود کمی روی این قسمت بیشتر تمرکز می کردی و اختراع جالبت رو بیشتر توضیح می دادی.
امتیاز شما :9 از 10 موفق باشید
قسمت اول ماموریت که باید توی اختراعات جادویی پست می زدند به پایان رسید .
جاناتان وایز توی سازمان معجون سازان هم پست زدند که فعلا امتیازشو نمی دم تا خانم گرنجر هم پستشون رو بفرستند.
به سوی قسمت دوم از مرحله ی اول بشتابید که پست زدن توی تایپیک ورد سازی جادویی است.
برای انجام قسمت دوم یعنی پست زدن در تایپیک ورد سازی جادویی بر هردو کاربر جاناتان وایز و هرمیون گرنجر تا هفته ی اینده مهلت هست.
برای انجام قسمت سوم هم که توی سازمان معجون سازان قرن هست چون جاناتان پست زدند خانم گرنجر باید سریعا تا 3 روز اینده پستشون رو تحویل بدن در غیر این صورت از این مرحله امتیاز نمی گیرند.
به سایر عزیزان:هنوز هم می توانید برای شرکت در این مسابقات به من که همون هپزیبا اسمیت قبلی هستم پیام شخصی بدید . حتی اگر مسابقات به پایان برسد باز هم شما می توانید به من پیام شخصی داده تا مراحل مربوط به شما و زوج مسابقتون رو اعلام کنم
با تشکر از همه ی دوستان و کاربران گرامی سایت .!
بلاتریکس لسترنج