جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  59 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  186 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  289 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بازي با كلمات
ارسال شده در: چهارشنبه 8 خرداد 1387 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
كلمات: پروفسور - ماگل - جاروي پرنده - سرسرا - ويكتور كرام - چپ چپ -متحير - جشن - هيس - شومينه هرمیون: هیس هیس ساکت باشید مثل اینکه پروفسور آمبریج داره میاد اینطرف. آمبریج: خوب خوب خانم گرنجر درست شنیدم والدین شما ماگل هستند.من متحیر موندم آخه چه طور ممکنه یه خون پاک جادوگر خوبی بشه. هری:ببخشید مگه اشکالی داره تازه .... چی شد آقای پاتر چرا حر فتو خوردی؟ آخه پرو فسور دامبلدور اومدن. همین طور که دامبلدور داشت چپ چپ به آمبریج نگاه می کرد گفت:پروفسور آمبریج چی شده شما به این طرف سرسرا تشریف آوردین. من ..... نه....من اومده بودم که به شومینه یه نگاهی بندازم آخه حس کردم خ.ب نمی سوزه اب خودم گفتم ممکنه بچه ها توی جشن سر ما بخورن ... آخه.. پروفسور آمبریج بهتره که به شما یاد آوری بکنم که دیگه شما بازرس نیستید . اگه ببینم که دوباره تکرار بشه سوار جاروی پرنده می کنمتون و می فرستمتون به خونتون... (البته این داستان مال وقتیه که هنوز دامبلدور نمرده بود.خدابیامرزدش) با این کلمات داستان بنویسید: وزارت-كانديد-حمايت-دولت-بلغارستان-هيجان زده-رای گيري-معروف-رقيب-روز آخر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/3/9 12:30:35
فقط هری . رون و هرمیون
ارسال شده در: چهارشنبه 8 خرداد 1387 13:25
نمایش جزئیات
آفلاین
وزارت-كانديد-حمايت-دولت-بلغارستان-هيجان زده-راي گيري-معروف-رقيب-روز آخر
ویکتور کروم برای وزارت در وزارت سحر و جادو کاندیدشده بود و در اینجا از حمایت بی شائبه ی وزیران و هم چنین دولت بلغارستان بهره مند بود اون در این راه رقیبان معروف و سرسخت بسیاری داشت و بعد از یک رای گیری هیجان انگیز و با شکوه در روز اخر به وزارت منصوب شد.

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/3/9 12:29:30
گیلبرتو تصویری عالی از رفتار ما می دهد . به گفته ی او ، آدم ها مثل هندی ها بر روی زمین راه می روند . با یک سبد در جلو ، و یک سبد در پشت . در ?
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 خرداد 1387 20:40
نمایش جزئیات
آفلاین

وزارت خانه ی دولت بلغارستان در روز آخر هیجان زده بود زیرا کمتر از 24 ساعت دیگر نتیجه ی رای گیری معلوم می شود و سرنوشت کشور تایین می شود! در این رای گیری بزرگ دو تن از معروف ترین و محبوب ترین کاندید های انتخاباتی کشور با یکدیگر به رقابت پرداختند و اکنون رقیب سخت هم محسوب می شدند.دولت در این انتخابات با حمایت از هر دو کاندید توانست جو رقابتی سالمی را به وجود آورد!

تاييد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/7 21:24:05
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 خرداد 1387 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
امروز روز خوبیه. از پنجره به بیرون خیره شده ام وزارت سحروجادو تصمیم داره که برای تایین وزیر رای گیری خودش رو اغاز کنه. من هم جز کاندید ها هستم.دولت تصمیم خودش رو گرفته و من به تنها چیزی که احتیاج دارم حمایت مردمه. به خاطر امروز کمی هیجان زده هستم .فکر کنم تا روز اخر رای گیری دیوونه بشم! من تمام شرایط لازم را برای وزیر شدن دارم. اما رقیب های من زرنگ به نظر میان و همین طور چند تا از کاندید های بلغاری از بلغارستان من رو نگران کردند. اوا به نظر معروف میان. اما خب...من سعی خودم رو میکنم.موهایم را مرتب میکنم و از جلوی پنجره کنار میام.من برای امروز حسابی اماده ام.

تاييد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/7 16:03:38
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 خرداد 1387 13:27
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور مک گوناگل در کنار شومینه در حال صحبت کردن با دانش اموزان راجع به ماگل ها بود که ناگهان ویکتور کروم با جارو پرنده ی خود برای دیدار با هرمیون وارد سرسراشد پروفسور مک گونگال متحیر به ویکتور چشم دوخت و هرمیون ویکتور راچپ چپ مینگریست ویکتور در همین حال با صدای رسایی که خود متوجه ان نبود از هرمیون برای همراهی او برای مراسم جشن یول بال دعوت کرد همه نگاه ها به سوی هرمیون و ویکتور بازگشت هرمیون سرخ شد و اروم به ویکتور گفت هیسسسسسسسس.

بايد با اين كلمات بنويسي:
تاييد نشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط arta در 1387/3/7 13:36:45
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/7 16:04:37
گیلبرتو تصویری عالی از رفتار ما می دهد . به گفته ی او ، آدم ها مثل هندی ها بر روی زمین راه می روند . با یک سبد در جلو ، و یک سبد در پشت . در ?
ارسال شده در: جمعه 3 خرداد 1387 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب با توجه به اينکه من بازي دوست دارم پس بازي ميکنم!
گزارشگر: از اينکه کانديد وزارت شديد چه هدفي داشتيد؟
شخص معلوم الحال:خوب من بسيار هيجان زده هستم چون قرار است بعد انتخاب شدنم با حمايت دولت به بلغارستان بروم
گزارشگر: شما جوري حرف مي زنيد که انگار رقيب معروف خودتون رو فراموش کردين!
شخص معلوم الحال:همه چيز پسش از راي گيري در روز آخر مشخص ميشه!
از پس از اين گزارش گزارشگر ما به جمع مجهول الحالها پيوست...!

تاييد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/3 20:35:38
ارسال شده در: چهارشنبه 1 خرداد 1387 22:33
نمایش جزئیات
آفلاین
در روز آخر انتخابات وزارت بلغارستان كانديداي معروف هيجان زده عمل كرده و حرفهاي جالبي به طرفدارانش زد كه همون ها باعث شد نتيجه راي گيري عوض شود.حمايت تمام آنها از كانديداي رقيب وي صورت گرفت و حالا هم دولت در دست رقيبش بود و او كاري نميتونست بكنه جز آه كشيدن و تاسف خوردن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 اردیبهشت 1387 12:21
نمایش جزئیات
آفلاین

در وزارت آشوبی به پا بود و همه جا حرف از بازی تیم بلغارستان در روز آخر جام کوییدیچ بود.رقیب سرسخت بلغارستان تیم معروف لهستان بود که تحت حمایت جامعه ی جادوگری خود بود.همه هیجان زده بودند.هم چنین وزارت در پی رای گیری برای تاسیس دولت جادوگری بود و کاندید های زیادی را پذیرا شده بود.

تاييد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط glory در 1387/2/31 12:23:00
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/2/31 12:30:08
ارسال شده در: یکشنبه 29 اردیبهشت 1387 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین

هوا ابری بود.دانه های بلورین ابر ارام ارام پایین میریخت و ویکتور کرام از تیم بلغارستان درگیری وحشتناک و هیجان انگیزی با طرفداران وزیر جدید سحر و جادو پیدا کرده بود.قسمت حمایت از ورزش های جادویی در وزارت خانه زیر نظر مستقیم وزیر جدید قرار گرفته بود و همین باعث شده بود که ان ها مجوز کاپیتانی تیم بلغارستان را به او ندهند
اعصابش خورد بود.بیاد حرف بندیک افتاد که گفته بود :وزیر جدید بعد از رای گیری مشخص شده ،اون جادوگر معروفی در نسل خودشه،بهتره باهاش در نیافتی..مطمئن باش که جامعه ی جادوگری حمایت میکنه.دولت جدید بشدت حمایت مردم رو جمع کرده
مشخصه که نمی تونی کاری رو پیش ببری .اما ویکتور از وزیر جدید متنفر بود و همین باعث شد حمایت مردم را از دست بدهد و همین طور با این که جام ان دوره از مسابقات را کسب کرد نتوانست کاپیتانی تیم بلغارستان را بعهده بگیرد.زیرا قسمت حمایت از ورزش های جادویی زیر نظر وزارت خانه بود
و وزیر همان کسی بود که ویکتور بیشتر از هرکسی از او متنفر بود :اسلاگهورن
خود اسلاگهورن رقیب سر سختی محسوب میشد ! او باعث شده بود که آن ها در روز آخر از لیست کاندید ها حذف شوند!اسلاگهورن!

تاييد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گرانيدان در 1387/2/29 22:01:50
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/2/29 22:06:37
ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1387 20:40
نمایش جزئیات
آفلاین

انتخابات دولت بلغارستان:
هری پاتر با رقیب سر سخت و معروف او کاندیدای حمایت از وزارت سحرو جادو در روز آخر نمونه رای گیری به اوج هیجان خود رسید. و در پایان هری پاتر وزیر سحر و جادو می شود.

بهم ريخته بود.جاي پيشرفت داري.تاييد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سنگ جادو در 1387/2/27 20:41:38
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/2/27 22:32:20