جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  316 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  225 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اعضاي سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: دوشنبه 8 مهر 1387 21:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
نام:ایرج
قد:145
علاقه مندی ها:عاشق یه توپ قلقلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 30 شهریور 1387 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من افسانه هستم دو سه هفته پیش شد 16 سالم جنسیتم هم که دیگه از اسمم تابلو دختره ... به ورزش های شنا و بسکتبال خیلی علاقه دارم کتاب خوندن و داستان کوتاه نوشتن رو هم خیلی دوست دارم دوم تجربی هستم نمیدونم از پسش بر میام یا نه ...... شغلم که علافیه تو خونه یعنی یه سره پای نت نشستم از طریق بهترین دوستم ساناز که خیلی وقته عضو سایت هری پاتره و کتاب هاشو میخونه با هری و این سایت اشنا شدم کتاب که یکی هری پاتر زیاد میخونم یکی کتاب های خواهران بروتنه مثل: می پرست / بلندی های بادگیر و جین ایر راستی سری 4 جلدی انی شرلی هم خیلی دوست دارم اها راستی یادم رفت من تو تهران به دنیا اومدم و تا پارسال اونجا زندگی میکردم اما حالا محل زندگیم اصفهانه...............

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من هری رو به خاطر هری بودنش دوست دارم
ارسال شده در: پنجشنبه 28 شهریور 1387 17:27
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من دنیا هستم و17 سالمه یعنی امسال سوم دبیرستان میخونم رشته ی ریاضی فیزیک ...
بنا به گفته ی دیگران ونظر خودم خودموتوصیف می کنم :
خیلی خیلی کنجکاو -پرجنب وجوش -متفاوت با بقیه -غیر قابل پیش بینی-سرسخت -بیش از حد توهمی ـومتاسفانه متاسفانه یه ذره مغرور.
عاشق داستان نویسی هستم وخوشبختانه خیلی خیلی خوب می تونم بنویسم به گفته ی معلمای ادبیات تاحالا زیاد داستان یا بهتر بگم رمان نوشتم .از فکر کردن به هرچیزی خیلی خوشم میاد عاشق ستاره هام به خاطر همینم می خوام در اینده نجوم بخونم البته باید بگم بچه که بودم عاشق فضانوردی بودم ولی خوب با پر کردن اولین دندونم رویاهام به باد رفت...خیل یزود می تونم با مردم رابطه ی صمیمانه برقرار کنم ...
به عشق ایمان دارم گرچه تاحالا فک کنم مزه اشو نچشیدم یه جورایی هم دوستش دارم و بهنظرم جالبه هم یه ذره ازش می ترسم....
به وسیله ی یکی از همکلاسیهام به طور اتفاقی با هری پاتر آشنا شدم جالبش اینجاست که وقتی اولین کتابومی خوندم خودمم 11ساله بودم.
تو مدرسه یه گروه تشکیل دادیم که یه جورایی هدفمون آشنا کردن بچه های مدرسه با هری پاتر وجذب شدن اوناست .راستش خیلی گروه باحالیه
شخصیت مرود علاقم توی فیلم اول از همه به طور طبیعی خود هری پاتر دوم جینی ویزلی وسوم لونا لاوگودوهمینطور هرمیون
عاشق بسکتبالم و تومدرسه کاپیتانم و چند دفعه تو مسابقات شرکت کردم از شنا و تنیس،شطرنج،والیبال وفوتبال رو هم خیلی دوست دارم.
دوتام منو بااسم دنی،آنه شرلی ،جودی آبوت،خاله ریزه یا گارفیلد صدا می کنن چون عاشق لازانیام همینطور قورمه سبزی و سوپ ...
درمورد ظاهرم که باید بگم بلوند هستم موهای خرمایی روشن با چشم هایی که رنگشون متغیره بین سبزوآبی و خاکستری.
راستی از دراکولا ها هم خیلی خوشم میاد به نظرم خیلی جذابا.
خوب فک کنم طبق معمول زیاد حرف زدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بزرگترین قدرت یه انسان تخیل اونه....
ارسال شده در: پنجشنبه 14 شهریور 1387 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: پو يا سن:13 كلاس: امسال سوم راهنمايي ميرم ويژگي ها: كنجكاو - دلسوز- با شرمندگي خيلي خجالتي-درس خون- وقتيم به چيزي گير ميدم ول كن نيستم علاقه مندي ها:بدمينتون - فوتبال- رانندگي با ماشين و موتور از نوع واقعي(شايد باورتون نشه) تاريخ تولد: 22/9/1373 ماه تولد: آذر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=CC0000][b]قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!!!!!
ميجنگيم تا آخرين نفس !!!!
ميجنگي
ارسال شده در: پنجشنبه 14 شهریور 1387 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
نام : ویکتوریا
محل زندگی : آلمان
علاقه مندی ها : اسب سواری ، کتاب ها و بازی های هری پاتر و بازی های مختلف .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven!

ارسال شده در: پنجشنبه 14 شهریور 1387 05:21
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: محسن
تولد: 1371/3/19
کلاس: امسال میرم سوم ریاضی
علاقه مندی ها: همه چی ... شطرنج،کونگ فو، کلیدر، فسنجون، قرمه سبزی، عمو پورنگ، کانتر، هری پاتر و...
نحوه آشنایی با سایت: سرچ تو گوگل

آیدیم هم که تو پروفایلم هست.

همین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط وندلین در 1387/6/14 5:28:12
ارسال شده در: پنجشنبه 27 تیر 1387 00:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
نام : علی
فعالیت های جانبی : تنیس . بسکتبال . شنا . بدمینتن . بدن سازی . دو میدانی
علاقه مندی ها : وبلاگ نویسی و بی کاری
آیدی :zavare.pahlevan_iran@yahoo.com

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
..::Winner Winner Chicken Dinner::..
.....Now its time to renew the power .....
Power of light against dark
ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1387 19:38
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:سعید
رشته:ریاضی
تولد:27 مرداد
نحوه آشنایی:از طریق یکی از دوستان
علاقه مندی ها:فوتبال و کتابخوانی
رنگ چشم:قهوه ای
آی دی:saied.salasar

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آلبرت اینشتین:
»دوچیز بی‌پایان است: اول «کهکشان»، دوم «حماقت بشر»، در مورد اول زیاد مطمئن نیستم.»
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 12:24
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: حسین
موضوعات مورد علاقه : تاریخ و ریاضی و گیم و هری پاتر
اصلیت : آذری
کتاب های مورد علاقه : بجز هری پاتر عاشق کتاب های سرزمین اشباح نوشته ی دارن شان هستم و سری کتاب های ارباب حلقه ها و نارنیا رو هم دوست دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام اولین عاشق که جادوی خلقت رو انجام داد
سلام
نام : محمد
شغل : برنامه نویس صفحه وب، نصاب سرورهای اطلاعات جغرافیایی در ارتباط با موضوعاتی مثل سیستم راهبری خودرو و ردیابی یک متحرک توسط ماهواره های اطلاعاتی و ازطریق اینترنت کار خیلی جالبیه !
بیوگرافی :
من از سال 69 یعنی وقتی اندازه یه صندلی بودم کارمو باکامپیوتر شروع کردم( تو دبی) بعدش به دلایلی اومدیم تهران و اسیر قانونِ {...} نمیگم چی سربازی شدم الان مشغول انجام خدمت هستم تو پدافند هوایی تهران اول جاده مشهد ظهرها که میام خونه کارمو شروع می کنم و...
خب البته هم سرم شلوغه وهم تنهای تنهام ازدواجم زیاد تو نخش نیستم چون صرف نمی کنه با این گرونی های غیرمنطقی چون ترجیح می دم پولمو خرج خودم و تفریحاتم کنم تا اینکه بخوام بدم به صاحب خونه ی فلان
بنابراین ترجیح می دم خیلی مودبانه و پاستوریزه با عزیزانی که مایلن رفیق بشم.
علایق : رنگ آبی و مشتقاتش، شنا، کوهنوردی، گردش، موزیک، سینما، تفریح و کلا Leisure times
قدم هم 175 و وزنم هم 75 کیلو هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Mohammad is the oldest LOVER