جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  199 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
توی آلبوم عکسای میتینگ بودم که توی فول‌سایز کردن عکسا به ارور برخوردم:
نقل قول:
Fatal error: Allowed memory size of 12582912 bytes exhausted (tried to allocate 10240 bytes) in /home/jadoogar/public_html/modules/xcgal/watermark.php on line 29

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 19:37
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت مدیریت محترم ...
می خواستم عرض کنم که این مشکلات سفیدی صفحه در مرورگر های Opera و IE هم هست ولی در صورتی که عضو شاده وارد این صفحات بشیم سفید نشون داده میشه ولی در صورتی که به عنوان مهمان وارد این تاپیک ها بشیم با هر سه مرورگری که تست کردم(FireFox3.0.1 و IE8 و Opera9.5 که هر سه مرورگر آخرین ورژنشون هست ) صفحه نشون داده میشه.

با احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراوپ در 1387/5/14 19:39:54
[img align=right]http://signatures.mylivesignature.com/54486/280/4940527B779F95
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
به مدیران :

من امروز یه مشکلی واسم پیش اومده ... هر دو دیقه از سایت خارج می شم مشکل چیه ؟ مثلا من الان حدود 10 دیقه اس وارد سایت شدم ، ولی همین دو سه دیقه پیش که یه صفحه رو رفرش دادم ، دیدم که خارج شدم
مشکل چیه ؟ :yask:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
امکانش هست راه حل های دیگه ای ارائه بشن ؟ من معمولا ، و یا میشه گفت همیشه ، به عنوان مهمان میام و رول ها رو می خونم و بازم بعضی صفحه ها واسم سفید میان .

و جناب آلفرد بلک :
من فقط از مرورگر IE استفاده می کنم ، برای این مرورگر هم مشکل صفحات سفید وجود داره .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
راه حل دیگه ای هم هست ... شما به عنوان کاربر مهمان وارد اون تاپیک یا صفحه بشین ... اینجوری هم هیچ صفحه سفیدی براتون نمیاد و می تونین پستا رو بخونین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

من روشی دیگر برای باز کردن صفحات سفید پیدا کردم و خواستم به شما بگم که اگر خواستین اعلام کنین تا تاپیک های هم اسم زده نشوند .
این روش این است که شما آدرس صفحه ای که باز نمی شود و سفید است رو در مرورگر IE کپی کنید ! و در اون جا باز کنید . در این صورت صفحه بدون هیچ مشکلی باز می شود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 12:18
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر کنم آلفرد جوابتونو دادن دیگه نیازی به توضیح نیست

ایشون بهترین عضو تازه وارد در راونکلاو شدن. حالا اگه قبلا ایشون عضو راونکلاو بودن بعد رفتن گریفیندور و الان دوباره راونکلاو بازم با نظر اعضای راونکلاو میتونن این رنک رو دریافت کنن و به عنوان بهترین عضو تازه وارد شناخته بشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 13 مرداد 1387 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینین ، من اینو گفتم تا بدونم چجوری شده یه نفر با یک سال و خورده ای فعالیت در سایت شده عضو تازه وارد ؟
شما هر چی که باشی ، تازه وارد نیستی بعدم ، فکر کنم اینجا ارتباط با مدیرانه ، نه ارتباط با پروفسور فیلت ویک یا ارتباط با آلفرد بلک ... پس فکر کنم شما اگه می خواستین جوابی بدین ، می تونستین به نحوه ی برخورده ، فکر کردی کی هستی یا تاپیکی که در مورد گفتگوی اعضا باشه و یا چتر باکس برین و صحبتتونو بگین .

من از مدیران جواب خواستم نه از پروفسور فیلت ویک و یا آلفرد بلک

فیلت ویک جان ، من گفتم در وظایف منه ؟ بعدم نگفتم که رنکو ازش بگیرین که به وظایف و اینا مربوط باشه ، من گفتم با یک سال و خورده ای فعالیتش چجوری بهترین عضو تازه وارد شده ؟ همین و بس ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 مرداد 1387 22:48
نمایش جزئیات
آفلاین
شاید نیاز نباشه من جواب بدم ولی شما که در این مسئله دخالت کردین بهتر بود یه تحقیق می کردین و می فهمیدین که من به تازگی از گریفندور به منظور فعال سازی راونکلاو تغییر گروه دادم ! و درسته شاید در جاهای دیگه سایت فعالیت چشمگیری نداشته باشم ولی فعالیتم در تالار خصوصی خوب بوده و خوب خواهد بود ! به همین دلیل رنک بهترین عضو تازه وارد راونکلاو رو گرفتم !
از پرفسور فلیت ویک هم به دلیل جواب دادنش متشکرم !

پ . ن : ببخشید بارتی عزیز دوست دارم بدونم این کارتون به هدف ایجاد کل کل در این جا یا نحوه بوده ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 مرداد 1387 22:36
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا به خاطر اينكه دارم اينجا جواب مي دم از همه معذرت مي خوام ولي...

به بارتي: مي خوام بدونم شما وكيلي وصي اي ..ناظري بازرسي چيزي هستين كه دارين رنك هاي ريون رو بررسي مي كنيد؟ اگه آلفرد نمي گرفت رنك رو به شما مي دادن مگه؟ شما بهتره به مسايل گروه خودتون بپردازيد اين در وظايف شما نيست!

بازم معذرت مي خوام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img align=left]http://panmedi.persiangig.com/DA/Modereator.p