جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  199 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1387 13:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برای ارسال آواتار برای سایت باید چکار کنم ؟ توی گالری قسمتی به اسم آواتار نیست و احتمالا باید به طریق دیگه ای ارسال بشن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1387 11:33
نمایش جزئیات
آفلاین
به نمایندگان خاندان بلک!:
بهتر بود این مورد روی توی تاپیک گفتگو پیرامون ایفای نقش مطرح می کردید.
طبق اتفاقات کتاب خونه ی بلک ها به عنوان مقر فرماندهی محفل ققنوس در نظر گرفته شده و بعد از مرگ سیریوس بلک هم به پاتر و بچه هاش رسیده!
متأسفانه همه ی شما اصیل زاده های عزیز خاندان بلک به سرای باقی شتافتید () یا به سلامتی تشکیل خانواده دادید و نمی تونید ادعایی نسبت به اون خونه داشته باشید.

نقل قول:
پ.ن: چرا توي سرچ اسم ريگولوس هاي قديم مياد ولي ريگولس نمياد؟؟؟؟؟

باید اسمتو توی فیلد ایفای نقش سرچ کنی.

نقل قول:
برای فعالیت بلک ها در سایت باید انجمن خاصی به اسم اون ها باشه تا ما بتونیم به خوبی و خوشی در اون جا زندگی کنیم !

همم باتوجه به عدم رعایت اصل کنترل جمعیت توسط هری پاتر و همسرش و پر کردن جامعه ی جادوگری از انواع و اقسام پاتر زاده های قد و نیم قد و افزایش جمعیت این خاندان بنا به صحبت شما قبل از هر چیز باید یک انجمن خانوادگی برای پاترها باز کنیم، یکی برای ویزلی های مو قرمز پر جمعیت، یه قصر خانوادگی برای خاندان محترم مالفوی؛ یه انجمن خصوصی برای دامبلدور، خواهر و برادرا و شاگرداش و ... الی آخر!

متأسفانه به علت گرونی زمین و مصالح امکان انجام چنین اقداماتی نیست در نتیجه لطفاً قناعت پیشه کنید و در انجمن های موجود به فعالیتتون ادامه بدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1387 01:25
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

منم به عنوان عضوی دیگر از خانواده ی یک میلیارد نفری خانواده ی آواره ی بلک حرف های برادرزاده ی عزیزم ریگولوس رو تایید می کنم و می گم که برای فعالیت بلک ها در سایت باید انجمن خاصی به اسم اون ها باشه تا ما بتونیم به خوبی و خوشی در اون جا زندگی کنیم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1387 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من اعتراض دارم.
من براي ايفاي نقش ام به عنوان يكي از خاندان بلك نياز به خونه ندارم؟؟؟
خب اين يعني چي؟؟
من توي انجمن ها و زير انجمن ها گشتم و بلاخره خونه ي آبا و اجدادي بلك رو با نام:
خانه ي شماره ي دوازده ميدان گريمالد(محفل ققنوس ) در انجمن محفل ققنوس پيدا كردم.
خب اين يعني چي؟؟
من فكر ميكنم كه ما اعضاي خانواده ي بلك نياز به يه سرپناه داريم. خب يعني چي كه خونه ي ما توي محفل ققنوس باشه و اين اصلا خلاف قانونه. تازه ، تابلوي مادرم در اين خونه هنوز حضور مشنگزاده ها و نا اصيل ها رو نميپسنده.

تقاضا دارم اين تاپيك بسته بشه يا با تغيير نام به "خانه ي آبا و اجدادي خاندان بلك" به انجمن خانه ي ريدل و يا حتي شهر لندن منتقل بشه.
در حال حاضر سكنه ي خونه ي ابا و اجدادي من:
كريچر، نارسيسا بلك، بلاتريكس بلك، ريگولس بلك، تابلوي مادرمون و آندرومدا بلك(حال اين يكي نه( و آلفرد بلك و تابلوي فينياس نايجيوس بلك و سيريوس بلكه.

تازه اگه بخواي اسم بلك رو توي شناسه ها سرچ كنين، به اسم هفتاد هشتاد نفر ميرسين كه خب نيازمند خونه هستن!!!

از شما ميخوام كه خونه ي خانوادگيمون رو به ما برگردونين و ما رو از زير پرده ي محفل بيرون بيارين.همين سيريوس تو پروفايلش نوشته: از خدا چه پنهون ...آواره ام!

من نميخوام آواره شم!
تاپيك هاي مشابه زياده: خانه ي اصيل و باستاني گونت ها ، قصر خانواده ي مالفوي،خونه ي ريدل

خب چرا خانه ي اصيل بلك نداشته باشيم؟؟؟

پ.ن: چرا توي سرچ اسم ريگولوس هاي قديم مياد ولي ريگولس نمياد؟؟؟؟؟

ويرايش دوم:

ولي من هنوز بر تصميم مصر هستم .تازه خونه ي بلك ها در كتاب 7 دوباره توسط مرگخواره (يكسلي) به تصرف در اومد.
ضمنا اگه بخوايم كه اينقدر به كتاب پايبند باشيم ، بايد تمام ملت مرگخوار و لرد ولدمورت رو از سايت بلاك كنيم ،چون اونها در كتاب 7 ميميرن !!!
نارسيسا مالفوي هم خواستار اين شد كه اين خونه به خاندان بلك برگرده!و از اين درخواست حمايت كرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1387/5/28 0:41:59
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1387/5/28 0:47:45
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1387/5/28 13:24:56
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1387 23:14
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام به همه...
من یه سوال دارم؟؟؟من در بازی با کلمات تایید شدم.اما وقتی در کارگاه نمایشنامه نویسی پیام زدم.پیامم رد شد؟؟!!گفتند باید بر طبق موضوع باشه!!!اما من تا پیام های صفحه ی قبل را چک کردم هیچ عکسی بر طبق گفته ی ناظر انجمن که حاکی از موضوع باشه,وجود نداشت...می شه منو راهنمایی کنید!!!
ممنون می شم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بر سنگ مزارم بنويسيد:
در زندگي بارها بالهايم را گشودم تا همچون پرنده اي
ارسال شده در: شنبه 26 مرداد 1387 12:27
نمایش جزئیات
آفلاین
به جادوگر اعظم:
احتمالا مشکل از شماست چون من فقط زمانی به این مشکل بر میخوردم که تمام کوکی هارو از مرورگرم پاک کنم.

به کرو:
ما دسترسی ها رو زمانی میگیریم که شما فعالیتی نداشته باشید و شخصی شخصیت شمارو درخواست داده باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 26 مرداد 1387 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

درخواست دارم شناسه ي بنده رو ببنديد.قادر به ادامه ي فعاليت در سايت نيستم بنا به دلايلي.

با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
ارسال شده در: شنبه 26 مرداد 1387 08:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه...
من نمی دوونم ایراد از کامپیوتر من است یا نه؟؟؟
چون وقتی میام تو سایت همه چی انگلیسی شده.واقعا بده.اگه میتونید اینو فارسی کنید دوباره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بر سنگ مزارم بنويسيد:
در زندگي بارها بالهايم را گشودم تا همچون پرنده اي
ارسال شده در: پنجشنبه 24 مرداد 1387 13:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام !

خواهش می کنم که یک شکلک " جیــــغ " به شکلک های سایت اضافه کنید . چون که من به این شکلک نیاز مبرم داشته و رول هایم پر از جیــــــغ است ! به همین خاطر متاسفانه مجبورم به جای شکلک " جیـــــــغ " از استفاده کنم !

واقعا لازم دارم یه همچین شکلی رو ! خواهش خواهش خواهش !

من میگردم اگه پیدا کردم برات میزارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/5/24 18:36:15
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
منتقد ها میگن اگر دوست دارید زیر آب یک نوشته و متن رو بزنید،برید از درونش جملاتیو بکشید بیرون که به تنهایی معنی جدا از متن و همچنین نادرست میدن.
نیازی به شفاف سازی پیرامون جملاتم نمیبینم.هرفردی پستم رو بخونه،میفهمه که معنی این جملات در کنار جملات دیگه چیز دیگر است و شما اشتباه میپنداری

جا داره اشاره کنم که من به هیچ فردی توهین نکردم.نظرم رو گفتم.
نادیده گرفته میشدید بهتر بود.
دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.

ویرایش:به نظرم یه کم این بحث الکی داره ادامه پیدا میکنه.الان در سه تاپیک آنتونین داره ادامه میده.یکی خود قلم پر تندنویسه که درونش پست زده.یکی انجمن ناظرینه که ول کنش نیست و یکی هم اینجا.اگر خیلی کوتاه بیاین،توی نحوه هم پست میزنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رون ویزلی در 1387/5/23 20:06:06
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3306&forum=9&post_id=197138#forumpost197138]به روی واژه ی Delete کلیک کرد تا خاطرات بد را از خانه های اندیشه اش پا