من تمام اینها رو خوندم و اصلا حمایت هم نمیکنم از کسی.اما من در نهایت نفهمیدم که آرماگدون و سیاسی بودن یا نبودن هری پاتر چه ربطی به هم دارن.پیشنهاد میدم ناظر محترم اینجا رو تخته کنن(همینطوری واسه ارزشی
)یه بوقم از من
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

مورگانا نوشته:
تمام پستم مشخص بود که من نظر خودمو دادم. از کجاش استنباط کردید که ممکنه نظر شخص دیگه ای باشه؟؟؟ ما اینجا اومدیم که نظرات خودمون رو بگیم نه چیزی رو که بهمون دیکته شده تحویل بدیم!!!
مورگانا نوشته:
این فرمایشتون کاملا در تضاد با فرمایش قبلی تون توی پست اول شماست که فرمودید:
لطفا از نظر بنده استنباط عجولانه اي نكنيد.من در مورد كتاب نظر متفاوتي دارم.اول بررسي كنيد در مورد آرماگدون و اين موارد.
تکلیف ملت رو روشن کنید! بالاخره شما منظورتون آرماگدون بود یا نه؟؟؟
مورگانا نوشته:
به هرحال، فیلم سیاسی (به قول شما) یه سری مشخصات داره که برمبنای اونا در طبقه بندی فیلم سیاسی قرار بگیره. حالا شما اگه ادعا می کنید فیلم های هری پاتر سیاسی هستن، باید دلایلتون رو بگید. اگرم میگید بعضی قسمت هاش سیاسی هستن، خوب باید همون قسمت ها رو مشخص کنید! همونطور که قبلنم عرض کردم:
نقل قول :
همیشه باید ادعا کننده، ادعای خودشو ثابت کنه. اونم با مدرک. مث اینکه بگه کدوم سکانس فیلم با اهداف سیاسی بوده و به چه دلیل؟

اين نظريه رو خودتون داديد؟
اولا منظور من فيلم آرماگدون نبود.
لطفا از نظر بنده استنباط عجولانه اي نكنيد.من در مورد كتاب نظر متفاوتي دارم.اول بررسي كنيد در مورد آرماگدون و اين موارد.
همیشه باید ادعا کننده، ادعای خودشو ثابت کنه. اونم با مدرک. مث اینکه بگه کدوم سکانس فیلم با اهداف سیاسی بوده و به چه دلیل؟

آميكوس نوشته:
هري پاتر مي تونه سياسي باشه.اما به نظر من كتابي نيست كه با اهداف خاص سياسي،مثل حمايت از صهيونيسم نوشته شده باشه.در ضمن اگه بخوام يه تفسير ساده از يه قسمت مهم داستان بكنم،مي شه گفت اين كتاب ضد صهيونيسم هم هست.مثلا شخصيت سياه داستان يعني لرد ولدمورت شباهت زيادي به يه صهيونيست بزرگ يا يه بزرگ فراماسونر داره و حتي اطرافيانش كه شخصيت هاي منفوري هستند.دليل اين حرفمم اينه كه خودش و جادوگرايي كه به قول خودش اصيل هستند رو مالك دنيا مي دونه.درست مثل تفكرات صهيونيست ها در مورد خودشون.البته اين نظر منه!
مورگانا نوشته:
تا جایی که به من مربوطه، گفتم که همه چی به خود شما بستگی داره و اگه دلتون بخواد همه چی رو سیاسی ببینین، میشن سیاسی و اگه دلتون نخواد، سیاسی نمیشن!
مورگانا نوشته:
من فیلم آرماگدون که درموردش حرف می زنید رو دیدم! و البته که اون یه فیلم سیاسی هست! کاملا هم سیاسی - صهیونیستی هست و کسی هم نمی خواد انکارش کنه. ولی این فیلم چه ربطی به فیلم های هری پاتر داره؟؟؟

سياسي بودن كتابا هنوز براي بنده روشن نشده

ولی بکی از شما می تواند دلیلی واضح و قانع کننده بیاورد و توضیح دهد که چرا اینقدر هری پاتر را به وسیله فیلم و بازی و عروسک و... تبلیغ می کنند؟
واقعا شما معتقدید که آنان بی هیچ دلیلی اینکار را می کنند ؟ به نظر من که این کار از استعمارگر پیر بعید است .