جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  63 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  198 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر توجیهات عالیه
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 20:19
نمایش جزئیات
آفلاین
صد البته اين كاري كه مينروا كرده به نظر من هم اشتباهه ولي خب چون دخالت عمده اي نداشتم و تمام زحمت ها پاي مينروا بوده ديگه دخالتي نميكنم !

اين پستو زدم تا ملت بدونن كه اگر سوالي‌،انتقادي چيزي دارن از خود مينروا بپرسن كه يه موقع من جوابم باعث نشه گمراه بشن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 18:14
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس عزیز مورد هستیا فرق داره ممنوع الجادوگران شده بود 100 درصد کسی نمیتونه الان بفرسته ولی خب پیوز بوقی هماهنگ کرد بعد یه چیزی شد رفته سفر تا امروز که قراره بیاد ولی خب چون حق بقیه ضایع میشه باشه پذیرفته نیست !
باید فرستاده می شد !
مگه اینکه بتونن همه ی قهرمانان رو راضی کنند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 18:14
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس عزیز مورد هستیا فرق داره ممنوع الجادوگران شده بود 100 درصد کسی نمیتونه الان بفرسته ولی خب پیوز بوقی هماهنگ کرد بعد یه چیزی شد رفته سفر تا امروز که قراره بیاد ولی خب چون حق بقیه ضایع میشه باشه پذیرفته نیست !
باید فرستاده می شد !
مگه اینکه بتونن همه ی قهرمانان رو راضی کنند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 17:57
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد گروه خودش که صد در صد.. ولی خب من و تو خوب می دونیم که جدیدا چه داوریهایی به چشم می خورن.. من از اون لحاظ گفتم.

ببخشید من دخالت میکنم ولی یعنی چی که الانم میشه پست رو فرستاد؟! وقتی جواب دادی حواست کاملا جمع بوده مینروا؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: دفتر توجیهات اسلامیه
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
به آلبوس :
هووم داورای هر گروه از همون گروه انتخاب شدند . اگه به اعتماد افراد گروهشون جواب ندند که خب انتخاب خود گروه غلط بوده ! ولی خب فکر نکنم داوری در حق گروه خودش نامردی رو بکنه .
در مورد امتیاز ها هم که من هی میگم میزنیم یه داور نداده امتیازارو .
و اما در مورد داور ما اون قدر عضو فعال نداریم که بخوایم برای سه مرحله داور انتخاب کنیم مسلما گروه اسلی که با این مشکل رو به رو هستند . و باز حتی اگه عضو هم بود من این کارو نمیکردم چون یک دستی داورا عوض می شد مثلا یکی تو یه مرحله بهتره و یه داور که همه پست ها رو امتیاز داده خیلی بهتر میتونه ببینه چطوریه نه اینکه هر دفعه داور عوض شه اون طوری امتیازا از یک دستی در میاد .

به مری :
باشه فقط اگه به ریپر بگی سریعتر خیلی بهتره چون داوری های مرحله ی دوم داره انجام میشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین
منیره

من فکر میکنم پست هستیا دست ریپره منتهی دسترسی رسی نداشته نتونسته بفرسته .

اگر اومد و بود میتونه بفرسته ؟ برای مرحله دوم رو !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 17:07
نمایش جزئیات
آفلاین
این که نشد کار عزیز من!

داورها هزار راه دیگه پیدا می کنن که از اون طریق کارشون رو حل کنند. صرف اینکه جلوی همه نفرسته که نمیشه.. خب اونها هم می تونن از طریق همون پیامهای شخصی به هم بگن چه امتیازی به چه کسی دادن.

شما باید امتیازا رو به ما نشون بدی چون که ما از همه به خودمون دلسوزتریم. اگه حس کنیم حقمون ضایع شده اونطوری حداقل می تونیم اعتراضی بکنیم. یا اشکال کارمون رو بدونیم.

داورها رو هم برای هر مرحله تغییر بدید.

سوژه های بهتری هم لطفا انتخاب کنید. سوژه قبلی به شدت تکراری بود و بارها همچین چیزی توی همون خوابگاه مدیران نوشته شده بود. بگذریم از اینکه ربطی هم نداشت. سوژه ها باید حول جام آتش بچرخن.. چه ربطی داره شرکت کننده ها برن مهمونی مدیران آخه؟!

از زحماتتم واقعا ممنونیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون اینیگو !
باب بوقی هر کی میخواد من میتونم امتیازهاشو بگم برای سه داور .
منظورم این نیست که برای شما ها مخفیه و اینا .
وقتی هر چهار داور امتیازاتشونو دادن من میزنم که حد اگثر تا امشب زده میشه خب دیگه !
الان سه تا داور امتیاز دهی کردن و ما هم میزنیم داوری رو .
منظورم از این که پست رو تو عموم نزنن این بود که داوری که پستارو نخونده نیاد از روی یک داور دیگه امتیاز بزنه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دفتر توجیهات اسلامیه
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 11:24
نمایش جزئیات
آفلاین
واسه خودت برنامه رو عوض کردی.

پستت هست که از داورا خواستی توی تاپیک اصلی جام آتش و به شکل عمومی امتیازا رو بنویسن. نقد هم می تونستن عمومی ارائه کنند. جوابت مسخره است. چرا که حق قهرمانان مسابقه است تا بدونن توی دو مرحله ی قبلی چه امتیازی آوردن.

حداقل بدونیم اگه افتضاحه، چطوری بنویسم، اگه خوبه، چطور ! کار مسخره ایه. جام آتشی شده که خودتون ساختین دیگه. هیچ دلیل محکمی نیست که بگی امتیازا باید محرمانه بمونن.

لطفا اگه واقعا امتیازی ارسال شده به شکل محرمانه و شما دارین، اونو عمومی کنید. روش های جدید اینطوری طرفداری ندارن.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 28 شهریور 1388 22:16
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد جام آتش باید یه توضیحی بدم .

الان داوری سه داور آماده است .

به خاطر اینکه حق شما ضایع نشه و یه داور بدون خوندن پست نره از روی یه داور دیگه یا بر فرض قبلی امتیاز بده من یه طرحی ریختم که با داورا در میون گذاشتم .

داورا جای زدن امتیاز امتیازا رو پیام شخصی میکنند . و برای اینم که مشخص بشه پست هارو خوندن باید یه نقد بنویسن و اگه غلط املایی ایراد نگارشی گرفتن و امتیاز کم کردن با دلیل بگن ولی من فقط امتیاز نهایی رو بزنم اگه کسی ازم توضیح خواست ارائه بدم .

در مورد حذف هر کسی که شرکت نکنه حذف میشه .
چون سوژه ها متفاوته یکی ممکنه تو یه سوژه مخش نکشه و اینا پس اگه فقط توی یه مرحله شرکت نکنه حذف میشه الان هم 4 شرکت کننده ی حذف شده داریم .

هستیا جونز
لودو بگمن
آراگوگ
گابریل دلاکور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!