جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

44 کاربر(ها) آنلاین هستند (25 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
44 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر ناظر انجمن مرگخواران

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر خانه ریدل(مجوز تاپیک)
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
منم کنایه نمیزنم ، البته خب نه اینجا !

واژه "دلیل اصلی" رو توی اولین پستی که زده بودم به کار بردم ، چون فکر میکردم دلیل دیکه ای که اصلی تره وجود داره !

توی پست قبلیم از این واژه استفاده نکردم ، فکر کنم سوءتفاهم شده .

از واژه‌ی "دلیل دیگه" و منظور همون دو دلیلی رو که گفتید ، مد نظر بود .

مشکلی که نیست ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 17:14
نمایش جزئیات
آفلاین
من با کنایه میونه خوبی ندارم..لطفا حرفتونو واضحتر بزنین.منظورتونم واقعا نمیفهمم.

شما این موضوع " دلیل اصلی" روقبلا هم گفتین و من همون موقع هم نفهمیدم منظورتون چیه.
چه دلیلی؟برای من دلیل اولی وجود نداره.اگه برای شما وجود داره خواهش میکنم بگین که منم بفهمم و ضمنا اذهان عمومی(!)هم روشن بشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
بلی درسته منتهی گفتم یه دلیل دیگه هم داره ها نمیخوای بگی ! چرا آخه تفکر غلط میندازی در اذهان عمومی

دلیل اولت درسته منتهی زیاد سخت نگیر حالا من یادم نمیاد آن موقع شاید محفلی بودم توی محفل گفتم یا جای دیگه.. کاش همون موقع میگفتی پاکش میکردم .

دلیل دومتم نوشتن براساس پستهای قبلی هست،مثلا توی خیلی از مصاحبه هایی که من خوندم نوشته بودن لرد نطنز مینویسه ، در صورتی که شاید اینطوری نباشه ) البته من جدیداً پست نزدم زیاد ولی قبلاً فکر کنم جون تو سیاه بود خودم با مداد سیاهش میکردم .

حالا در کل متشکر چون اگر الان بخوام عضو بشم حداقل بهتر میدونم چکار باید بکنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 16:43
نمایش جزئیات
آفلاین
مری عزیز

کم بودن فعالیت یکی از دلایل تایید نشدن شما بود،و البته مهمترینش.چون از بقیه میشه چشم پوشی کرد.مثلا یکی دو موردی که دیدم بین جرو بحثا درباره تاپیکها یا مطالب انجمن خصوصی مرگخوارا حرف زدین.این کار درستی نیست.چه تو دوران مرگخواری چه بعد از اون.البته حرفای شما مطالب کلی بودن و جنبه افشاسازی یا لو دادن یا همچین چیزایی نداشتن..ولی به هر حال انجمن خصوصی خصوصیه(یا باید باشه).یه دلیلم این بود که مطمئن نیستم شما واقعا میتونین سیاه باشین یا نه.چون تا حالا پست سیاهی از شما ندیدم.

درباره فعالیت

فعالیت مهم نیست مربوط به کجا باشه.بجز هاگوارتز و کوییدیچ و تالار خصوصی همه انجمنها قابل قبوله.فقط فعالیت باید سیاه باشه.یعنی مشخص باشه کسی که پست رو زده طرفدار ارتش سیاه و ضد سفیداست.

اتفاقا شما باید تشخیص بدین که فعالیت کافی دارین و دوباره درخواست بدین.من که نمیتونم دائم فعالیت شما رو کنترل کنم.برای راهنمایی بگم که زیاد بودن فعالیت ظرف یکی دو روز مشخص نمیشه.یکی دو هفته باید بگذره.

چند تا نکته رو خطاب به همه درخواست کننده ها میگم:

1-اگه واقعا قصد فعالیت دارین درخواست بدین.نه فقط برای گرفتن دسترسی و بعد خاموش شدن!چون همچین اجازه ای به شما داده نمیشه.فعالیتها دائم کنترل میشه.البته انتظار زیادی هم ندارم.

2-فعالیت خودتونو با بقیه مرگخوارا مقایسه نکنین.هر عضوی برای من جایگاه خاصی داره و ازش انتظارای خاصی دارم.ممکنه یکی دو ماه پست نزنه و همچنان مرگخوار بمونه...چرا؟
الف)چون احتمالا اسلیترینیه
ب)چون از فک و فامیلای منه
ج)چون دوستمه و کلا ازش خوشم میاد
د)چون همون فعالیت کمش برای من کافی و برای ارتش سیاه مفیده.

جواب صحیح گزینه(د)میباشد.

3-لطفا برای رو کم کنی،دسترسی بیشتر،دو روز خندیدن،عضو شدن و فرداش استعفا دادن!،شناخته شدن بیشتر در سایت و همچین دلایلی درخواست ندین.این گروه یه جور حالت تقدس داره برای من(و برای مرگخوارا) و واقعا جای همچین کارایی نیست.

4-گروه مرگخوارا جای درگیری و جر و بحث نیست.برای همین من معمولا به کسایی که میخوان عضو بشن تذکر میدم که مشکلاتشونو(اگه دارن)حل کنن و بعد وارد گروه بشن.منظورم از حل کردن اینه که خصومتهای شخصی رو وارد انجمن خصوصی نکنن.پس اگه با یکی دعوا دارین برای گسترش دامنه دعوا(!)درخواست عضویت ندین!

5-لرد رابطه خاصی با مرگخوارا داره.به محض اینکه عضوی مرگخوار بشه جایگاه خاصی برای من پیدا میکنه و اگه کسی واقعا با قصد و نیت درست بیاد جلو اگه تام(پدر) کشتگی هم باهاش داشته باشم تایید میکنم.کافیه که سیاه و برای گروه مفید باشه.

سایم مستدام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1388 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

دو تا سوال داشتم . من برای اینکه فعالیتم کم بود تایید نشدم .

میخواستم بپرسم الان باید فعالیت در جهت مرگخوارا داشته باشم یعنی خونه ریدل یا محفل یا هر گونه فعالیت رول نویسی میشه ؟

بعد اگر فعالیتم خوب شد تایید میشم یا باید دوباره درخواست بدم ؟ ( این دومیه یه مقدار سخته چون نمیدونم کی فعالیم که )

مرسی .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 شهریور 1388 00:25
نمایش جزئیات
آفلاین
بد نیست برای افزایش پست !

گفتم مشکلی نیست ، توی قبلی هم گفته بودم ، از کسی نه ، قرارم نیست از کسی بترسی منتهی از خودت چرا !

،حالا اینا رو بیخیال ، یه سر به پروفایل آنی مونی بزن آخرین پستش قبل از تایید برای کیه ؟

یا همینطور سامانتا!که خب البته حرفی روی این یکی نیست به دلایل اکید!

فکر کنم رودلف رو هم بتنی نگاه کنی ، اونم همینطوری بود .

با اینحال حرفی توش نیست ، اینا رو هم چه اولیش چه توی این پست همینطوری گفتم که مثال زده باشم ، وگرنه حرفی توی تاییدشون نیست و یا اگر نمیکردی کلی میخندیدیم!

بیخیال ، گفتم ترجیح میدم حرفی درمودش نزنم ولی بزار برای یادگاری باشه .ها

فعلاً حرفی بود تو پخ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1388 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
مری عزیز

ضمن تایید حرفهای بلیز باید بگم که من برای رد کردن کسی احتیاجی به بهانه ندارم.همین که احساس کنم عضوی برای ارتش سیاه مفید نیست کافیه.از کسی هم نمیترسم که بخوام دلیل اصلی رو(اگه وجود داشته باشه) پنهان کنم.اینم مسئله نظارتی نیست که مثلا مدیرا بیان بگن چرا تایید نکردی.این موضوع مربوط به ارتش سیاهه و ارتش سیاه مستقیما زیر نظر لرده.برای همین اگه بخوام رد کنم کافیه بنویسم تایید نشد.کسی مجبورم نکرده دلیل و بهانه بتراشم!
مطمئنا اونقدر به فکر گروهم هستم که احساسات شخصی خودم رو در تایید یا رد کردن دخالت ندم.نمونه های زیادی در این مورد وجود داره که خود طرف هم فکرشو نمیکرد تاییدش کنم ولی به خاطر گروه کردم.

آنی مونی و سامانتا فقط وقتی فعالیت نمیکردن که تو سایت نبودن.به محض برگشتن فعالیتشونو شروع کردن.از بلیز چیزی نمیگم چون به نظر من فعالیتش همیشه خوب و کافی بوده.ضمن اینکه هر سه نفر سابقه واقعا درخشانی در گروه مرگخوارا دارن و ثابت کردن که کاملا میتونن مفید باشن. برای همین با وجدان راحت و بدون تردید تاییدشون کردم.

اتفاقا بنا به دلایل خاصی برای تایید اعضای گروه هافلپاف زیاد سختگیری نمیکنم.ولی با این حال تا واقعا قانع نشم طرف به درد گروه میخوره تایید نمیکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1388 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
بوقیدی ! آره خب در سطح من نیستی عزیزم...

کلا پستمو دارم پاک میکنم بیخیالش شدم ... حس داری برگرد پاک کن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1388 22:19
نمایش جزئیات
آفلاین
مری عزیز ... من هم امروز پست رول زدم هم سه چهار روز پیش پست رول زدم بنابراین امیدوارم قبل از نظر دادن حتما نگاهی به پروفایل بنده بیندازید ... ضمنا فکر نکنم در جواب صحبت هاتون حتی استفاده از لفظ نابرابر برای مقایسه خودتون با من لفظ صحیحی باشه. تداوم و جایگاهی که من به عنوان یک مرگخوار و یک شخصیت موثردر جمع مرگخواران ازش برخوردار بودم هیچ مرگخوار دیگه ای نداشته و نداره. بنابراین شدیدا پیشنهاد من اینه برای مقایسه کردن بیشتر سعی کنید از هم سطح های خودتون مثال بزنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1388/6/22 22:23:46
ارسال شده در: یکشنبه 22 شهریور 1388 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

دلیلی خیلی بچه گانه ای بود من باب تایید نکردن من ! اگر دلیلی اصلیش رو میگفتی بیشتر خوشم میومد.

آنی مونی ، سامانتا، حتی بلیز و یکی دوتای دیگه که حس رفتن و دیدن پستاشون نیست نه قبل از تاییدشون و نه بعد تاییدشون پستی نزده بودن !

نمیخواد بگی اونا قبلا پست میزدن که هزاربار تا حالا این مورد رو رد کردیم که بعد از دو ماه کلا طرف رول نویسی یادش میره و ...

خوشحالم که بقیه حرفامو نزدم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!