جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
7
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  123 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  134 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  253 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  212 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ارتباط با سران الف دال
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 تیر 1389 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
با اجازه رييس ارتش

روبيوس:

تو ماموريت شماره يك شركت كن!

آشا:

دره گودريك

معاون ارتش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1389/4/22 21:37:17
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1389/4/22 21:56:35
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 تیر 1389 21:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سل!

میشه لینک دره گودریک رو بهم بدید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 تیر 1389 20:09
نمایش جزئیات
آفلاین
می شه یکی به من جواب بده که کی به من ماموریت می دین ؟؟؟؟؟ خسته شدم ، لطفا
آخه اسمم تو هیچ یک از ماموریت ها نیست ............

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 تیر 1389 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
جینی عزیز:
موردی که ذکر کردی به هیچ عنوان قانون نیست و در هیچ جاییم ذکر نشده. من همیشه بر کیفیت بیشتر از کمیت تاکید داشتم و اینکه در ماموریت اخیر هم بر این موضوع که پست ها از هر دو لحاظ بررسی خواهند شد، اشاره داشتم، به این دلیل هست که پس از این ماموریت فعالترین عضو و... مشخص خواهند شد و اینکه با توجه به مهلت زمان دو هفته ای و تعطیلات تابستان از اعضا انتظار بیشتری میره از لحاظ حضور بیشتر و در پی اون فعالیت بیشتر.
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره
نان در کنارم و ستاره ها دور،
آن دورها...
به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم!
چنان غرق
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 تیر 1389 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید من می خواستم یه خواهش بکنم. ممکنه تا وقتی تو رول نویسی پیشرفت کنیم، این قانون که هر چی تعداد پستامون بیشتر باشه امتیاز بیشتری هم می گیریم رو حذف کنید؟ یعنی هر کسی برای ماموریت فقط یه پست بزنه که خب اینطوری مجبور میشه بیشتر به کیفیت پستش اهمیت بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000]قدم قدم تا روشنايي
ارسال شده در: دوشنبه 21 تیر 1389 15:40
نمایش جزئیات
آفلاین
فرانک عزیز:
این تاپیک همونطور که عرض کردم، یک تاپیک آموزشی هست که صرفا اشکلات رول نویسی هر فرد رو به طور دقیق و جزء به جزء زیر سوال میبره و نه یک تاپیک رول نویسی ادامه دار. به هر حال احتمال داره اعضایی که در این ماموریت امتیاز خوبی رو از جانب من کسب نمی کنند، موظف بشند تا با پست زدن در این تاپیک اشکالاتشون رو رفع کنند.

پرفسور سینسترای عزیز:
حرفه شما کاملا متین هست و قابل قبول. من در اینجا خدمت همه ی اعضا عرض می کنم که شرکت در ماموریت ها صرفا به دلیل پیروزی ارتش یا جبهه ی سپید و در کل کشوندن سوژه به سمت خودشون نیست. اعضایی هم که به همین ترتیب و صرفا برای بالا بردن تعداد پست هاشون در این ماموریت، بدون در نظر گرفتن روند سوژه و کیفیت داستان پست میزنند، طبعا از امتیاز کمتری نسبت به بقیه برخوردار خواهند شد. به هر حال وفاداری به سوژه، شخصیت ها و رفتارهای کارکترها از نکات اصلی و مهمی هست که نباید به اون بی توجهی بشه. این مورد رو پیگیری خواهم کرد. ممنون

ریموس عزیز:
پست شما با اینکه پیشرفتی از نظر نوع نوشتن داشت، ولی به سوژه لطمه های غیر قابل جبرانی وارد کرد. یک: جلو بردن بیش از حد ماجرا. دو: وارد کردن یک جن به عنوان عضوی از محفل! من نمی دونم کجای کتاب ذکر شده که دابی عضو محفله ققنوسه؟ حتی هری و رون و هرمیون هم نمی تونستن عضو محفل بشن چه برسه یک جن که بخواد تصمیم گیریم بکنه! سه: هدر دادن نکته ی قابل پرداخت داستان که همون مخفی بودن اسنیپ از دید محفلی ها هست که هنوز هم فکر می کنن اسنیپ مرگ خوار و یار وفاداره ولدمورته و... خواهش می کنم از این به بعد بیشتر دقت کن! اگه وقت ندارید پست نزنید.

باز هم تاکید می کنم که وفاداری به سوژه و تفکر برای پرداخت و پیش بردن داستان یکی از مهم ترین نکاتی هست که همه موظف به رعایتش هستن.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن دورها...
چنان غرق
ارسال شده در: دوشنبه 21 تیر 1389 13:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اون نقل قول پایینی ماله منه نه بالایی سینیسترا جان.مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مرا از یاد نبرید.
شناسه بعدی : ویکتور کرام
تا ابد دوستت دارم
ارسال شده در: دوشنبه 21 تیر 1389 11:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

يه سوال كلی در رابطه با تاپيك دره گودريك داشتم.

خب با توجه به سوژه و روند آغازین اون، بنظر می رسيد كه سوژه جدی است و به زمانی بر می گرده كه اسنيپ برای نجات جان هری و خانوادش( مخصوصا لی لی) حاضر شده برای دامبلدور جاسوسی كنه و كسی هم نبايد بو بره كه اسنيپ داره جاسوسی می كنه( با توجه به كتاب) پس مشكلی از لحاظ زمان و هدف نيست!

خوب من اينجا اين سوال رو از سران دارم، پس چرا با توجه به مواردی كه ذكر كردم، سوژه داره به سمت نابودی ميره!؟

دابی لطف كرده و يه سوژه خوب داده، حيف نيست اينجوری نابودش كتيم! بنظرم بچه ها اين موضوع ماموريت را به حساب اين گذاشتن كه اين تاپيك و سوژه مورد نظر مختص الف دال هاست! و فراموش كردن كه هدف اصلی ماموريت ايجاد انگيزه در گروه های ديگه و ميل به شركت در اين بخش و كمك به پيشبرد سوژه است.

من واقعا متوجه نمی شم چرا لوپين، دابی و... وارد ماجرا ميكنه؟!! چرا علیرغم اينكه در نوشته های ‌قبل، جاييكه دامبلدور از لوپين قول می گيره كه درباره اسنيپ به كسی حرفی نزنه اين جمله را نقل می كنه:

نقل قول:
پس ازت می خوام بدون اينكه علتشو بپرسی به اسنيپ اعتماد كنی. در ضمن اينم ازت می خوام كه به كسی در مورد اسنيپ حرفی نزنی. لوپين: باشه

نقل قول:
-به من گوش بده دابی،آلبوس به من گفته که شما رو به اونجا ببرم، همینطور اسنیپ به ما اطمینان داده که اون ها فردا حمله میکنن.

كلا فكر می كنم، لوپين اين بخش رو با قسمت كاراگاهان اشتباه گرفته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور سینیسترا در 1389/4/21 11:55:33

-------------------------------

ارسال شده در: دوشنبه 21 تیر 1389 11:33
نمایش جزئیات
آفلاین
پس که این طور

پس من می تونم یه سوژه در اونجا بنویسم تا اعضای ارتش دنبال کنن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجاست هاگوارتز
اینجاست گریف
ارسال شده در: دوشنبه 21 تیر 1389 00:09
نمایش جزئیات
آفلاین
تاپیک اتاق ضروریات به همین منظور زده شده. شما یا بقیه ی دوستان، می تونین رول های آزمایشی خودتون رو در این تاپیک ارسال کنید. به این صورت که یا فردی از طرف اینجانب موظف میشه با سوژه ای که براش تعیین شده، رول بنویسه و در طی اون با بررسی جزء به جزء پستش، اشکالاتش برطرف بشه و یا اینکه هرکس به طور مستقل در این تاپیک پست با سوژه ی آزاد ارسال میکنه که باز هم توسط نقاد ارتش، بررسی خواهد شد.
من به شخصه به همه ی اعضای تازه وارد که در رول نویسی مهارت کافی ندارند، توصیه میکنم که از این تاپیک نهایت استفاده رو ببرند و سطح نویسندگی خودشون رو ارتقاء بدن.

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن دورها...
چنان غرق