جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  53 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  168 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  179 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  283 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  194 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پایگاه اطلاع رسانی لیگ کوییدیچ
ارسال شده در: جمعه 20 خرداد 1390 14:08
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه دوم خارج از لیگ کوییدیچ (مسابقات تک پستی) :

تاریخ پایان مسابقات تک پستی پانزدهم تیر ماه است . امتیازات اینگونه بررسی خواهند شد :

فضا سازی : 10
ایده و سوژه پردازی : 10
چهره پست : 5
غلط املایی : 5

مجموع : 30 امتیاز

لطفا جانه هرکی دوست دارین شرکت کنید که بعد میگید چرا کوییدیچ فعال نیست و فلان !

داوران این مسابقه هم به زودی مشخص و اعلام می شوند .

دیگه وقتشه که صبور نباشید و بترکونید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
ارسال شده در: پنجشنبه 19 خرداد 1390 20:55
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه خارج از لیگ کوییدیچ (مسابقات تک پستی) :

قرار شد تا تصمیم گیری درباره چگونگی برگزاری لیگ و شروع مسابقات لیگ یک سری مسابقات به صورت تک پستی صورت بگیرد.

این مسابقات برای تمام اعضا آزاد است و همه میتوانند شرکت کنند.

نحوه برگزاری مسابقه :

در تاپیک ماجراهای کوییدیچ سوژه ای داده میشود و هر شخص پیرامون این سوژه یک نمایشنامه (رول) تک پستی میزند .

سوژه ای که داده میشود به صورت رول نیست و همچنین مسابقه به صورت تک پستی است و شخصی پست شخص دیگری را ادامه نمی دهد .

هر کسی تنها میتواند یک نمایشنامه (رول) پیرامون سوژه داده شده ارسال نماید و در صورت ارسال پست های بیشتر،تنها پست اول مورد محاصبه داوران قرار میگیرد .

امتیازات از 30 میباشد و به برنده رنک مورد نظر اهدا خواهد شد .

بزودی داوران مسابقه و همچنین نحوه امتیاز دهی را مشخص خواهم کرد .

بازم هم میگم همه ی اعضای سایت میتونن شرکت کنن .

درصورت هرگونه وجود مشکل به صورت پیام شخصی یا دفتر نظارت انجمن با من تماس بگیرید.

صبور باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویـــکتـور کـــرام در 1390/3/19 21:01:51
ویرایش شده توسط ویـــکتـور کـــرام در 1390/3/19 21:41:39
ویرایش شده توسط ویـــکتـور کـــرام در 1390/3/19 21:45:49
ویرایش شده توسط ویـــکتـور کـــرام در 1390/3/19 21:48:39
»»» ارزشـی گولاخ «««
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 خرداد 1390 18:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه ی دوم

از تمامی دوستانی که تا به امروز،شانزدهم خرداد برای شرکت در مسابقات کوییدیچ در تاپیک سالن مسابقات کوییدیچ اعلام آمادگی کردن ممنونم و میتوانند تا پانزدهم تیرماه همچنان به هر نحوی اعلام آمادگی کنند.

اما طبق بحث ها و نظرخواهی هایی که به صورت شخصی از اعضای سایت کردم شاید برنامه کوییدیچ تغییر کند و بدین صورت باشد که کاپیتان ها در تاپیک مربوطه نام تیم و اعضای تیمشان را معرفی و مشخص نمایند و بعد کوییدیچ بین تیم ها صورت بگیرد.

البته اگر این کار صورت بگیرد اعلام آمادگی ها دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرد.

فعلا در حال حاضر در حال برنامه ریزی برای کوییدیچ هستم و امیدوارم هرچه زودتر بهترین تصمیم را بگیرم اما فعلا همچنان اعلام آمادگی کنید که شاید هم برنامه تغییر نکند.

درصورت هرگونه وجود مشکل به صورت پیام شخصی یا دفتر نظارت انجمن با من تماس بگیرید.

صبور باشید باشید!
به امید کوییدیچی خفن و توپ در تابستان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
ارسال شده در: پنجشنبه 29 اردیبهشت 1390 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه ی اول

شروعی دوباره برای مسابقات کوییدیچ! کسانی که مایل هستند در مسابقات کوییدیچ شرکت کنند در تاپیک سالن مسابقات کوییدیچ به هر نحوی اعلام آمادگی و حضور در مسابقات کنند.

تمامی عزیزان وقت دارن تا نیمه اول تیر ماه یعنی روز پانزدهم تیرماه در مسابقات شرکت کنند.

توجه : نوع برگزاری مسابقات هنوز مشخص نشده و بزودی در یک اطلاعیه ای توضیح داده میشود اما به احتمال هم به صورت لیگ و هم به صورت جام برگزار میشود.

صبور باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویکتـور کـرام در 1390/2/29 15:41:48
ویرایش شده توسط ویکتـور کـرام در 1390/2/29 15:46:33
ویرایش شده توسط ویکتـور کـرام در 1390/3/2 18:05:53
ویرایش شده توسط ویکتـور کـرام در 1390/3/2 18:10:24
ویرایش شده توسط ویـــکتـور کـــرام در 1390/3/16 17:59:27
ویرایش شده توسط ویـــکتـور کـــرام در 1390/3/16 18:00:04
»»» ارزشـی گولاخ «««
ارسال شده در: یکشنبه 17 بهمن 1389 19:56
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه ی آخر

من شرمنده ام واسه تاخیر ، یه مشکلی واسه سیستمم پیش اومد در حقیقت واسه اکانتم که نمی تونستم وارد شم و اگه وارد می شدم نمی تونستم پست بزنم .

متاسفانه باید فایل نفر او گوانگژو ، مسابقه ای که درست انجام نشد، رو پیوست کنم و یه نسخه هم به مدیرا می دم تا تو امضای سیریوس بذارن .

در مورد لیگ هم هیچ چیزی نمی تونم بگم چون مربوط به ناظر جدید می شه و من فقط آخرین ماموریتم فینال گوانگژو بود .

امیدوارم تونسته باشم برای این انجمن مفید باشم با توجه به اینکه من تمام تلاش خودم رو کردم .

موفق باشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (7.21 KB)
31144_4d4ecba68eadb.jpg 151X133 px
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: یکشنبه 19 دی 1389 11:54
نمایش جزئیات
آفلاین
اخطاریه:

لطفا و خواهشا یکی بیاد به من بگه چیکار کنم .

مهلت ارسال پستها تا دیروز بود ولی یکی از این دو نفر پست نزده .

همین کارها رو می کنید بعد میگید چرا کوییدیچ فعال نیست . خب ناظر بدبخت با چه امیدی بیاد طرح بده ؟ وقت بزاره برنامه ریزی کنه . داور جور کنه . هان؟

من مهلت رو تا جمعه افزایش می دهم ، امیدوارم پستهاتون رو ارسال کنید تا این مسابقات هم تموم بشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 12:51
نمایش جزئیات
آفلاین
مرحله ی آخر مسابقات گوانگ ژو

من تا الآن منتظر برگشت لودو بگمن بودم که متاسفانه بیهوده بود .

بنابراین من مسابقه رو بین دو شرکت کننده ی باقی مونده برگزار می کنم .

سرکادوگان و سیریوس بلک

سوژه ی پست فینال :

شما در آخرین لحظات مسابقه به دلیل یک حرکت اشتباه شکست می خورید و از این موضوع ناراحت هستید ، در این میان توسط یک نفر یا خودتان به فکر زمان برگردان (که بر خلاف مقررات است )می افتید و می خواهید با استفاده از آن....

محل ارسال پست ها استادیوم المپیک گوانگ ژو می باشید .

شرمنده برای تاخیر .

امیدوارم نفر برتر برنده شود .
به نفر اول نشان این مسابقات اعطا خواهد شد .
در صورت هرگونه سوال و مشکل با پیام شخصی در میان بگذارید .

ویرایش : مهلت ارسال پست ها تا ساعت 12 ظهر شنبه 18 دی می باشد.

موفق باشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1389/10/14 12:18:25
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: پنجشنبه 25 آذر 1389 21:20
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات مرحله ی اول مسابقات گوانگژو

متاسفانه از 8 نفر بازیکنی که قرار بود در این دور از مسابقات شرکت کنند فقط سه نفر در مرحله ی اول شرکت کردند که خب این مسئله باعث شد برنامه ی من بهم بریزد و مسابقات یه جور دیگری پیش برود .

این سه نفر به دلیل انصراف شرکت کننده های دیگر به فینال راه پیدا کردند و در فینال از بین سه سوژه ی پیشنهادی یک سوژه به این سه نفر خواهد داده شد که بر اساس آن رول بنویسند .
کسی که بالاترین امتیاز را کسب کند قهرمان مسابقات خواهد شد و مدال طلایی که برای وی طراحی شده است به وی اعطا خواهد شد .

امتیازات مرحله ی اول :

سرکادوگان:
آگوستوس پای : 28
آنتونین دالاهوف : 26

امتیاز نهایی :27

لودو بگمن :
آگوستوس پای : 28
آنتونین دالاهوف : 28

امتیاز نهایی :28

سیریوس بلک :
آگوستوس پای : 28.5
آنتونین دالاهوف : 28

امتیاز نهایی :28.25

اگر مشکلی بود با پیام شخصی در میان بگذارید .

موفق باشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: دوشنبه 15 آذر 1389 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
زیر اطلاعیه

به دلیل درخواست چند تن از شرکت کنندگان عزیز مهلت مسابقات تا جمعه 19 آذر تمدید شد .

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: سه‌شنبه 9 آذر 1389 14:18
نمایش جزئیات
آفلاین
آغاز مرحله ی اول مسابقات گوانگ ژو

بالاخره بعد از مدتی تلاش و کوشش با یاری داوران عزیز اولین مرحله ی رقابتهای المپیک جادویی آسیا آغاز شد . سوژه ی مسابقات به شرح زیر می باشد .

لودو بگمن : پینگ پنگ در کنار بید کتک زن
مسئولان مسابقات برای به هیجان آوردن رقابت پینگ پنگ این دوره میز پینگ پنگ را در کنار بیدکتک زن چینی (که احتمالا وارد بر همه ی ورزشهای رزمی چین می باشد) قرار داده اند . لودو و رقیبش باید در کنار این درخت مسابقه بدهند .

ویکتور کرام : کوییدیچ در کنار اژدهای چینی
در این دوره از رقابتهای آسیایی چینی ها به جای توپهای بازدارنده از اژدها استفاده کرده اند . ویکتور که نماینده ی کشور چین می باشد با این نوع اژدها به خوبی آشناست ولی متاسفانه پست او که مدافع می باشد ممکن است برایش دردسرهایی ایجاد کند و...

ملیندا بوبین : مسابقه برای زندگی
شما مایه افتخار مرگخوارها هستید.شما به عنوان تنها مرگخوار توانستید وارد این دوره از مسابقات شوید. شما سرخوش از این افتخاری که نصیبتان شده نزد لرد سیاه فراخونده می شوید. در آنجا متوجه می شوید که مجبورید حتما پیروز این دور از مسابقات شنا بشوید و گرنه دچار سرنوشت وحشتناکی خواهید شد. اینکه آیا شما راهی پیدا میکنید یا نه و یا اینکه اصلا قید مسابقه را میزنید و ... به عهده شماست.

سیریوس بلک : کشتی با یک غول غار نشین 5 متری بالغ
به هر حال المپیک آسیایی است و تمام موجودات جادویی مغزدار!! در آن شرکت خواهند کرد . در اولین مسابقه ی کشتی حریف شما طی قرعه یک غول غار نشین بالغ می باشد . امیدوارم در این کشتی موفق باشید .

آقای الیواندر :مسابقه در رودخانه ی جادویی گوانگ ژو
آقای الیواندر باید مواظب ماهی مرکب غول پیکر رودخانه و موجودات دریایی با اسلحه های خطرناکشان و همینطور کوسه ماهی ها باشد و سعی کند زودتر از بقیه به خط پایان برسند که یحتمل کار سختی است .

کینگزلی شکلبوت :شطرنج مرگ
مسئولان المپیک برای به هیجان آوردن مسابقه و بالا بردن تعداد تماشاگران تصمیم گرفتند که مسابقات شطرنج انفجاری انجام دهند. کینگزلی از ایران باید با رون ویزلی، بهترین شطرنج باز جادوگران مسابقه شطرنج انفجاری را انجام دهد. منتها در این بازی باید کینگزلی و رون هر کدام خود، به جای یکی از مهره های شطرنج در صفحه بزرگ شطرنج قرار بگیرند و حتی ممکن است دچار جراحات عمیق و یا مرگ وحشتناک بشوند.

سرکادوگان : ضربه ی خطرناک
شمامدافع تیم ملی امید ایران هستید . بعد از مدتها تلاش و مبارزه ی سخت تیم شما به مرحله نیمه نهایی رسیده است. بازی در اوج هیجان خودش قرار دارد، تیم شما از نظرامتیاز با تیم رقیب مساوی است. در یکی از صحنه ها حین اینکه شما سعی می کردید یکی از بازدارنده ها را به سمت یکی از بازیکنان حریف منحرف کنید، بازدارنده دیگری به سر شما برخورد میکند و شما بر اثر اصابت ان به سرمبارک دچار اختلال در بینایی می شوید. اما نه داور و نه هم تیمی های شما متوجه آسیب شما نمی شوند و بازی همچنان دنبال می شود...

آشا : شنای امدادی
شما وارد رشته ای از شنا شدید که نه تنها به قدرت بدنی بالایی نیاز دارد بلکه شرکت کننده باید توان فکری زیادی هم داشته باشد.

شنای امدادی به همراه دفع خطرات پنهانی و احتمالی.
با از بین بردن هر مانع شما امتیازی بدست میارید. و در پایان با توجه به زمان کسب کرده و امتیاز گذر از موانع رده بندی میشوید. مرلین پشت و پناهتان!

مهلت ارسال پست های تا سه شنبه 16/9 می باشد .
پست های خود را در تاپیک استادیوم المپیک گوانگ ژو ارسال نمایید .

موفق باشید .
تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1389/9/10 18:56:32
گابريل گارسيا ماركز