جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
بالای صفحه
اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: فسيل خانه ي جادوگران
ارسال شده در: دوشنبه 28 شهریور 1390 19:04
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد خیلی سیاه !
به نظرم تاپیک خوبیه ها میتونیم کلی مزخرف بگیم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: فسيل خانه ي جادوگران
ارسال شده در: دوشنبه 28 شهریور 1390 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط برای بروز رسانی ، ناظر محترم خودت می دونی که باید چه کار کنی این پست.و

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

@T!k
Re: تالار یادبودها
ارسال شده در: چهارشنبه 23 شهریور 1390 13:53
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه ارشاد کردن همدیگه از " نحوه برخورد"

پیوست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتریکس مار در آستین در 1390/6/23 13:55:15
Re: یادگاری از جادوگران! به مناسبت پایان هری پاتر!
ارسال شده در: چهارشنبه 29 تیر 1390 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
من دقیقا با جاگسن موافقم فضای سایت با محیط پی دی اف متفاوته... و اینجا میشه آنلاین به آرشیو پست ها دسترسی داشت و برای همه آسونه که برن و ببینن برای مثال موقع انتشار کتاب 7 چه تاپیکایی بوده، چه حرفایی زده شده، کدوم یکی از اون اعضا رفتن و... خلاصه به نظرم پست ها توی این سایت هستن دیگه به هر حال... حالا اگه خدای نکرده... شد میتونیم از... استفاده کنیم و متنای پستا رو از اونجا کپی کنیم و پی دی افشو بسازیم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 29 تیر 1390 20:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام چه خبر!!!
الان حدود 1ماه و نيم پست نزدم ها!
ولي از دورادور اوضاع را مي نگريستيم.
من به شدت با زنو موافقم!
به عنوان مثال خودم رو ميگم :
من موقعي كه دوباره بعد 5 سال به سايت برگشتم اولين كاري كه كردم اين بود كه رفتم تاپيكهاي قديمي رو (از تو پروفايلم،پستهايي كه زده بودم) پيدا كردم و خوندم .
با پستهايي برخوردم كه اصلا اصلا و ابدا يادم نمي اومد كه همچنين پستي زدم و برام تازگي داشت.
من چون سايت وجود داشت تونستم به راحتي پستهاي گذشتم و افرادي كه به دنباله پست من پستيده بودن رو خوندم و تجديد خاطره شد بعد 5 سال...
ولي اين ايده كه شما داري بيخيال از وقتگيريش براي اعضاي جمع آوري كنندش،مي تونم به جرات بگم براي كسي هم كه دنبال پستها هايي كه nسال پيش زده بوده و سوژه هايي كه توش شركت داشته خيلي وقت گير خواهد بود.
من كه موقعي كه دوباره برگشتم حتي بادم هم نبود چه سالي عضو شده بودم و در چه زماني فعاليت كرده ام.
روي حرف من حساب كنيد بدون فضاي سايت تجديد خاطره غير ممكن هست!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من یه شبح و�
ارسال شده در: چهارشنبه 29 تیر 1390 14:19
نمایش جزئیات
آفلاین
من با رز موافقم
با سیریوسم موافقم
در نتیجه خود به خود با زنوفیلیوس هم موافق میشم

ولی به نظر من یادگاری رو آدم نگاه کنه دلش میگیره...وقتی پستای خودش رو نگاه کنه که روش وقت گذاشته قلبش میشکنه
من دوست دارم جادوگران تا ابد باشه...دوست دارم اسم یادگاری رو بزارم آرشیو خاطرات...

کاشکی میشد تمام این خاطرات رو داد به انتشارات (مثلا تندیس)
که یه کتاب درست کنه به نام

خاطرات جادوگران

با نهابت نهایت اندوه
آرکوس الیواندر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 تیر 1390 14:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من نظرم رو اعلام می کنم:

من هم با زنوفیلیوس موافقم هم با رز.

با زنوفیلیوس موافقم چون این کار وقت تلف کردنه. چطوری توی پی دی اف میخوای دقیقا" این فضای داخل سایت رو ایجاد کنی؟ امضای های اشخاص. تعداد پست و کلا" عین همین صفحه که الان داریم می بینیم. اگر فقط میخوای پستارو برداری بذاری خیلی بی مزه میشه. باید یه چیزی باشه که عین فضای سایت رو تداعی کنه.

با رز موافقم چون به این سایت هیچ اعتمادی نیست. همینجوریش هم هر دو روز یک دفعه یه مشکلی براش پیش میاد و تا دو ساعت سایت بالا نمیاد. تابستون پارسال رو هم یادتونه که؟ از اوایل تیر ماه سایت شد تا اواخر شهریور. که نتیجه اش قفل شدن آلبوم اما واتسون بود. این برادران ینگ کلا" اعصاب ندارن، این دفعه دیدی به یک پست یک انجمن گیر دادن، اومدن کل پستارو با انجمنش قفل کردن.

بالاخره همواره به این نکته توجه کنید که اینجا ایران است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 تیر 1390 10:27
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خداییش من باید اعتراف کنم که تحت تاثیر قرار گرفتم.

نمیدونم. من خیلی جادوگرانو دوست دارم و اصلا دوست ندارم بسته بشه. اما بازم اینجا تحت تاثیر قرار گرفتم.

خب میخواین یه نظر سنجی کوتاه بکنیم بعد یا بندازیم دور کلا طرح و ایده و بوق و تاپیکو! یا به کار با برنامه ادامه بدیم. هوم؟

خب همه ، البته غیر از زنوفیلیوس ، نظرشونو بگن با دلیل تا تکلیف مشخص شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: سه‌شنبه 28 تیر 1390 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
اینها نظر منن :

این تاپیک صرفا از روی احساس زده شده . خب راست میگم دیگه، اومدید یه کاری بکنید که بگید جادوگرانم برنامه داره و اینا بعد این شد. آخه وقتی سایت هست چرا باید پستاش کپی بشه جای دیگه؟
ضمنا همه ی این پست ها توی جادوگران زده شدن، اگه جای دیگه بخوان زده بشن هم باید کپی رایت نویسنده رعایت بشه هم کپی رایت جادوگران و باید جفتشون اجازه بدن(گیر الکی )

ضمنا با توجه به اینکه اینجا اسم تاپیک ها مجزاست انجمن ها مجزاست همه چیز رو حسابه خیلی خیلی رجوع به گذشته راحت تره تا اینکه بخوایم کپی پیست کنیم و بذاریمش جای دیگه

و آخر سر که چی؟ آخه واقعا این که یادگاری از جادوگران یا پست های قدیمی برداریم که چی؟ خب هر کس بخواد میره میزنه صفحه ی nم تاپیک باز میشه پست های اولو میخونه، حالا حتما باید پی دی اف باشه کلی زحمت کشیده بشه که تازه یه ذره شبیه این بشه؟

کل اساس این تاپیک روی اینه که سایت اگه بسته شه... به این میگن آیه یئس (شایدم یأس شایدم یه چیز دیگه، کلا شما معنیشو بفهمید دیگه) خوندن.

بابا به جای وقت گذاشتن رو اینا میتونید کارهای بهتری انجام بدید.
مثلا اخبار. گفتم گوگل ترنسلیت. بعد رز میگه قاطی پاطی میده. گفتم اگه اون وقتی که اون میگیره رو بذارید یه خبر بفرستید بهتر از اینه که چیزی که هستو کپی پیست کنید و خلاصه و ...

حالا به جز این میتونید برید از اونا نکات استخراج کنید نکات اولیه نمایشنامه نویسی رو بذارید توی یه تاپیکی. مثلا فضاسازی خوب، شکلک خوب، قیافه ی خوب پست و ... و...

ولی هر چی هست اینطور که بخواید کپی پیست کنید از نظر من سود نداره هیچ، ضررم داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 27 تیر 1390 23:24
نمایش جزئیات
آفلاین
رز منم با قسمتی از حرف های زنوفیلیوس موافقم. از طرفی اگه قرار باشه نوشته های ناقص رو هم منظم کنیم، یه جورایی یخ میشه! تازه من یک سوال فنی هم داشتم:
تکلیف پست هایی که سر اندر پا پر از شکل هستند چی میشه!؟؟

بنظر من قبل از اینکه اینجور جو زده بشیم بهتره اول بشینیم خب فکر کنیم و با یک طرح و برنامه درست پیش بریم. راستش با این پست هایی که زده شد مشخصه که داریم بدون برنامه کار می کنیم و این اصلا جالب نیست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟