هوی؟ سالاد؟!
این آلبوس چی بهتون تو محفل یاد میده؟!
قبل از شروع بگم که من در اندازه ای نیستم که نقد کنم ، فقط یک سری نظر شخصی ام رو می نویسم .
پررسی پست شماره ی 8 آموزشگاه کوییدیچ مگان جونز
پستتون رو خیلی خوب شروع کردید ، دقیقا پست قبلی رو ادامه دادید . یعنی سران دو گروه بعد از مشورت با یارانشون میان و با هم صحبت می کنند .
ارجاعتون به پوستر فیلم هشت هم بامزه بود ولی ممکنه کسایی که پوستر رو ندیدند یه خورده گیج بشوند . استفاده از چیزهای آشنا برای عموم ،در پست ها به نظر من کار خوب ، جالب و با مزه ای هستش ولی اگر چیزی برای همه آشنا نباشه ممکنه باعث گیجی خواننده بشود .
دیالوگ های خوب ، ساده و با مزه ای نوشته بودید.
نقل قول:
برو بچه... یادمه تو هاگوارتز سر کلاس کوییدیچ و پرواز روی دسته جارو بر عکس می نشستی. :zogh:
تقریبا همه می دونند که لرد چه تو کتاب و چه توسایت! زیاد با کوییدیچ و جارو آشنا نیست ، با این دیالوگتون خوب به این موضوع اشاره کردید .
نکات بامزه و خنده آور در پست شما زیاد دیده میشه . من خودم اون قسمتی رو که سیریوس ، جسیکا و مگان وارد میشن (به عنوان کوییدیچ بازهای حرفه ای) و جایی در میان لیست آلبوس ندارن رو خیلی دوست دارم .
با این تیکه دست نفر بعدی رو برای اینکه بتونه لحظات با مزه ای از بازی تیم دامبلدور خلق بکنه باز گذاشتید که خودش یک امتیاز بزرگ محسوب می شه.
پست شما روی هم رفته ، پستی زیبا و خنده دار بود .
دیالوگ های خوبی داشت و مهم تر از همه از شکلک ها به درستی استفاده شده بود .
ظاهر پست هم بسیار خوب بود ، طوری که باعث نمیشد خواننده از خواندنش دلزده بشود .
در کل بنده از خواندن و "نظر دادن" راجع به پست شما لذت بردم .
امیدوارم باز هم شما رو توی این انجمن ببینم .
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج