من خودم رو در حدی نمیدونم که پست اعضا رو نقد کنم اما به هر حال نقد میکنم :
بررسی پست شماره 3 ماجراهای کوییدیچ ، دابیدر اولین نگاه پست شما ظاهر چندان جالبی نداره و باعث میشه خواننده پست شما کمی کیج بشه و شاید اصلا پست شما رو نخونه.سعی کنید همیشه یکی یا دوتا خط فاصله بین جمله هاتون بزارین.با زدن اینتر میتونید راحت اینکارو بکنید.
اما بررسی جمله های پست شما :
نقل قول:
لی جردن هستم از اولین مسابقه جن ها و جادوگرها واسه شما گزارش تهیه میکنم امروزیک روزه گرم تابستان است و خورشید درست مثله یه تشت گالیون های طلایی در بالی سر ما میدرخشد امروز قرار شده برای اولین بار در تاریخ جادوگری مسابقه کوییدیچ بین جن های خانگی و جادوگر ها تشکیل بشود اعضای تیم رو معرفی میکنم
بهتره جمله اول رو به این صورت مینوشتید: "من لی جردن هستم و از اولین مسابقه بین جن ها و جادوگر ها برای شما گزارش تهیه میکنم ."
جمله های بعد هم اشکلاتی به این صورت دارند مثلا نباید بنویسید: خوردشید درست مثله و بهتره بنویسید خورشید همانند ! و ...
یکی از اشکالات بزرگ جمله های شما نذاشتن نقطه هست.سعی کنید روی نقطه گذاشتن بیشتر کار کنید .
نقل قول:
کاپیتان تیم دابی که بهش جن آزاده هم میگن جوینده تیم رو ببین چقد هیکلش کوچیکه بذار ببینم اون کریچره مدافعها لوپی و لوبی 2 تا جنه دوقولو هستن دروازه بان تیم دابی با این هیکله کوچولو چطور میخواد 3 تا دروازه رو نگهبانی بده گل زن رو ببین اسمش گراب نسبت به همه هیکلش بزرگتره
همونطور که میبینید جمله های شما خیلی عامیانه هستن و این باعث میشه که از ارزش نوشته شما کم بشه.جمله هارو به صورت ادبی بنویسید همیشه.مشکلات دیگه ای هم دیده میشه که بهتره فعلا این مشکلات رو حل کنید.
نقل قول:
حالت شروع شدن بازی رو خوب نشون دادین البته بهتر از این ها هم میشه نشون داد.سعی کنید همیشه به دنبال بهترین کلمه ها بگردین و اولین کلمه ای که به ذهنتون میرسه رو هرگز ننویسین.
نقل قول:
بازی با صدای سوته وزیره جادوگری اغاز میشود همه سوار بر جارو ها به بالا رفتن نگاه کنین اسنیچ هم ازاد شده چه درخششی داره هر 2 جستو جو گر به دنباله اسنیچ حرکت میکنن
شما دیگه لازم نبود شروع بازی رو یاد آوری بکنید.همون سوتی که نوشته بودین کافی بود.
شما در نوشتتون جمله هایی رو مثل : گگگگگلللللللل و هوووووورررررا رو میتونین به صورت گــــــــــــــــل و یا هــــــــــــــورا بنویسید فقط کافیه مثلا بعد از گ،Shif + J رو بگیرین.
سوژتون خوب بود ولی زیاد ربطی به سوژه من نداشت اما قابل قبول بود.
یکی از اشکالات بزرگ پست شما نداشتن دیالوگه ! گذاشتن دیالوگ در پست بسیار ساده اس فقط کافیه قبل از متنی رو که به عنوان دیالوگ میخواین بزارین یک دونه - یا _ بزارین.
مثال :
-من دارم میرم بیرون تو میای ؟
-پس بزن بریم !
پست شما اشکالات زیادی داشت اما با توجه به اینکه برای اولین بارتون بود مینوشتین خوب بود.سعی کنید پست های دیگران رو بخونید.نویسنده های خوبی توی سایت ما هستن مثل : ریگولوس بلک،لرد ولدمورت،هری جیمز پاتر،روفوس اسکریم جیور و ...
میتونید از پست های این افراد استفاده مفید کنید.یکی از بهترین راه های پیشرفت خوندن پست های دیگرانه.
موفق باشید!
ویرایش شده توسط ویـــکتـور کـــرام در تاریخ ۱۳۹۰/۳/۲۰ ۱۴:۰۷:۲۰