Re: انجمن نقد پستها
ارسال شده در: چهارشنبه 29 اسفند 1386 12:23
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 7 فروردین 1404 02:12
از: تو میپرسند !!
نقد پست شماره بیست و سه ورزشگاه یخی سوئد ، نوشته شده توسط نیکلاس فلاملاولین چیزی که توی پستت زننده هست و نظر خواننده رو جلب میکنه چهره نامناسب و همینطور عدم استفاده صحیح از علائم نگارشی هست ... برای بهتر شدن چهره پست با پاراگراف بندی صحیح ، فاصله انداختن بین متن و دیالوگ و یا دیالوگ و دیالوگ این کار رو انجام بدید . استفاده از علائم نگارشی فوق العاده بد و زننده هست ، ببینید ، برای نوشتن یه رول خوب ، به جای اختراع موارد میتونید از نوشته های کسانی که چند برابر شما رول نوشتن و در سطح خوبی هست رول هاشون استفاده کنید ؛ مثلا برای نشون دادن ادامه یه دیالوگ یا مطلب ، از علامت نگارشی سه نقطه ( ... ) استفاده میکنند ، نه اینکه بیست تا نقطه پشت هم بگذارن !! چون من برای همه این موارد امتیاز کم میکنم . یا برای نوشتن دیالوگ یه شخص ناشناس ، از علامت فاصله ( - ) استفاده میکنند ، نه از علامت هایی مثل آندرلاین و ... !
مورد بعد محتوای پست هست ، فضاسازی به هیچ عنوان توی پستت نداشتی و کلش رو در دیالوگ خلاصه کردی . در مورد عنوان های اصلی که نوشته بودی مثلا محل تمرین اعضای هدنور یا در رختکن یا در راه خانه ، هیچ توضیحی نداده بودی ، در واقع سوژه رو از جایی به جای دیگه پرت کردی ! هیچ آماده سازی ای برای خواننده انجام ندادی .
مثلا متن اولیه رو با نوشیدن نوشیدنی تموم کردی و یکراست وارد محل تمرین شدی ، میتونستی بگی که نوشیدنی رو نوشیدند و یکی گفت که خوب الان دیگه وقت تمرینه و بعد فضا رو تغییر بدی و به محل تمرین منتقل کنی .
در محل تمرین تنها چیزی که میبینیم یه سری دیالوگ ساده و بی موضوع هست ، در حالی که وقتی در مورد محل تمرین مینویسی از کوییدیچ هم باید یه مطلبی داشته باشی ، چون قرار هست تمرین کوییدیچ انجام بشه ، نه تمرین دیالوگ گفتن !!
در کل سوژه رو خیلی ضعیف و بی محتوا ادامه دادی و تنها چیزی که وجود داشت یه سری دیالوگ ساده و ضعیف بود از نظر محتوایی ؛ فضاسازی ، رعایت علائم نگارشی و سوژه از مهمترین بخش های پست هستن که در پست تو اصلا رعایت نشده بودند ؛ همینطور استفاده از شکلک کاملا ناشیانه بود و مواردی که نیاز به شکلک بود استفاده نشده بود .
تنها پیشنهادی که میتونم بکنم این هست که بیشتر رول های خوب بخون !
موفق باشی
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری