شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
پادما جان، الان شما به چت باکس دسترسی نداری، عضو ایفا بشی، میاد برات.
درباره ی جو دوستانه ی سایت هم باید بگم، من تقریبا تو ۱۵ تا فروم مطرح عضوم، ولی هنوز تو هیچکدومشون جو دوستی و همبستگی ای که اینجاست رو تدیدم، اینجا تقریبا یکی از چند مورد انگشت شمار فروم های موضوعی هستش که ۱۰ ساله هست و با گذشت تقریبا ۳ ۴ سال از تموم شدن موضوعش، هنوز هم همون قدرت قبلی رو داره. این تقریبا یه مورد استثنائیه.
لیست دوستان هم نداره، چون اینجا همه با هم دوستن، غریبه و دشمن و اینا نداریم.
خوب این تاپیک رو که دیدمـ همینجوری یهویی و شاید خیلی بی ربط یه چیزی تو مغزمـ جرقه زد که احساس خفگی میکنمـ اگه نگمـ .... میخواستمـ تو بخش پیشنهادات و انتقادات و ... همـ بنویسمـ اما خوب بنظرمـ مسخره اومد گفتمـ حرف من یجور ابراز سلیقس ممکنه ادمینه سایت بگه ما همین مدلی دوس داریمـ و تو اگه دوس نداری میتونی نباشی میدونین؟! من تو چند تا فرومـ دیگه امـ عضو بودمـ یعنی سابقشو دارمـ بخاطر همینه که میخوامـ این حرفو بزنمـ . الان که گفتی اعضای سایت رااااااحت باشن گفتمـ شاید خودتونمـ همچین حسی داشته باشین . نمیخوامـ پیچ و تابش بدمـ اصل مطلبمـ اینه که فضای فرومـ فضای دوستانه ای نیست . شاید دوستانه کلمه خوبی نباشه بهترش همونه که فضای راحتی نیست . آدمـ تو هر تاپیکی که وارد میشه هزار تا بند و قانون واسش تصویب شده و آدمـ زبونش بند میاد واسه کامنت گذاشتن . شایدمـ فقط من اینطوریمـ نمیدونمـ . آدمـ اینجا حتی بغل پروفایلش لیست فرند نداره که بتونه با کسی دوست بشه کامنت بذاره یا ... حتی یه چت باکس ساده نیست ... {البته فک کنمـ قبلنا بود } الان اینمـ یه جور احساس راحتی بود ... پامو انداختمـ رو پامو غرغر کردمـ
* صرفا به جهتِ شادیِ روحِ دوستانِ قدیمم و خاطره ی باحالمون! :bigkiss: *
- ببين دوست من در همين نقطه يه سري تناقض پيش مياد ، ما جوراب نداريم ، جوليوس داريم ! تا حالا شده چند تا جسي ؟! جسي به انگشت هاش نگاه مي كنه و با سردرگمي مي گه : - فكر كنم چند تايي شد ! مري صبورانه دكمه كنترل رو فشار مي ده و فيلم رو عقب مي بره ؛ - در اين صحنه به نظر شما چه جوري لوييس مي تونه جو رو كه چند دقيقه پيش از تالار خارج شده به ديوار بكوبه !؟ ملت : نمي دونيـــم ! - سارا جون تو چي ؟! تو مباحث خفنيتت چيزي به اين صورت ديده بودي ؟! - منم موندم راستش ! بابا پاتريشيا چه كردي تو دختر ! سپس براي اداي احترام به سمتش خم شد و اضافه كرد : - استاد ، من مقام خوف و خفن بودنم رو همين جا به شما اهدا مي كنم !
- با اين كه من جسما اينجا نيستم ! ولي روحم ناظر اعمال شماست ، پس بهتره ارزشي بازياتونو تعطيل كنين ، واقعا خجالت نمي كشين ؟! دوست ندارين ويرايش شين كه ؟
صداي كوبيدن دو دست به هم به گوش مي رسه ، پرده تالار ميفته و جك ، پيتر و جو جلو ميان و به تماشاچياي فرضي تعظيم مي كنن ! ملت گريفي شروع مي كنن به سوت كشيدن و دست زدن !
تفريح بسه كاربراي بي دفاع من ! مني كه از اين بالا نگاتون مي كنم از اين همه رخوت توي تالار كسل شدم ، تصميم گرفتم براتون كلاس هاي تابستوني بذارم !
ملت : !
صداي آبی ! : حرف نباشه ! از فردا صبح ، هر روز ، ساعت هشت تا ده صبح به جاي غلت زدن تو رختخواب و ديدن روياهاي توهمي ، سر كلاس دفاع شخصي حاضر مي شين ! - آخجووون :evilsmile: ! - بگين دو تا رئيستون بيان پيش من !
ميزگرد اختصاصي جسي ، استرجس ، صدای آبـــی
جسي در حالي كه اشك تو چشماش جمع شده بود به محلي كه صداي آبی ! از اون به گوش مي رسه ! نگاه مي كنه و مي گه : - ما كلي سعي كرديم اينا با هم خوب شن اونوقت شما با اين كاراتون دارين تموم كاشته هاي ما رو پلاسيده مي كنين :worry: ، تو نمي خواي چيزي بگي استرجس ؟! - ترجیح میدم سکوت کنم ! ملت گريفي پشت پنجره : :vay: ! جسي : ! - خودشو ناراحت نكن آبجيه كـــاربـَر ! هميشه يه مقدار هيجان لازمه :d: !