جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
7
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  64 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  328 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 00:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نه استرجان. من منظورم شیوه ی برگزاری مسابقه است.
منظورم این بود که دقیقا مثل مسابقه ی گریف-راون سوژه اصلی و فرعی تعیین میشه برامون یا شیوه ی دیگه ای طراحی شده؟
چون اعلامیه ی کوییدیچ رو دلوروس فرستاده و مسابقه ی قبلی رو هم خودش برگزار کرد ولی الان مسئولیت کوییدیچ با مدیریته.
در واقع میخوام ببینم اعلامیه شماره شش و این شیوه ی برگزاری مسابقه فارغ از سوژه هاش هنوز معتبره و مسابقات بر همین اساس برگزار میشه یا نه کلا قراره همه چی عوض شه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: یکشنبه 6 مرداد 1392 22:16
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مورفین گانت نوشته:
نقل قول:
سلام

مدیریت محترم مدرسه هاگوارتز

لطفا بفرمایید که نحوه ی برگزاری مسابقه ی کوییدیچ بین اسلیترین و هافلپاف به چه نحوی است؟ آیا به همان شکلی است که بانو دلو برگزار کردند و سوژه ی اصلی و فرعی دارد یا که کلا و جزئا عوض می شود روش مسابقه؟

با تشکر

معاون جان جواب مارو هم بده لفطا. ممنون

مورفین عزیز خیلی تا مسابقه ی شما باقی مونده گویا (26 مرداد)
تا اون موقع سوژه های شما رو مشخص میکنیم به همراه مدیر مدرسه یا اینکه خود ایشون شخصا سوژه های شما رو خواهند زد ! بازی قبلی هم از قبلش سوژه ها مشخص نبود تا زمان شروع مسابقه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 6 مرداد 1392 22:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلام

مدیریت محترم مدرسه هاگوارتز

لطفا بفرمایید که نحوه ی برگزاری مسابقه ی کوییدیچ بین اسلیترین و هافلپاف به چه نحوی است؟ آیا به همان شکلی است که بانو دلو برگزار کردند و سوژه ی اصلی و فرعی دارد یا که کلا و جزئا عوض می شود روش مسابقه؟

با تشکر

معاون جان جواب مارو هم بده لفطا. ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: یکشنبه 6 مرداد 1392 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

خب، امروز، چهار مرداد، باید جلسه دوم گیاهشناسی توسط پروفسور چانگ انجام بشه. اما تا حالا خبری از ایشون نشده و گروه ریون نمی خواد ریکس(!) کنه. برای همین من تا فردا صبر می کنم. اگه نزد؛ من به جاش می زنم. اونم بخاطر این که دیر بفکر این رسیدم.

دیگه اطلاع دادم. اگه هم برسم که تدریس پروفسور رو به جاش انجام بدم؛ ممکنه پروفسور در آخرین ساعات ارسال کنه و خب، حق با پست اون ـه و من باز هم نمی خوام ریکس(!) کنم.

پس اگه فردا تدریس چو رو من انجام دادم؛ امتیاز کم نکنین. اطلاع دادم دیگه. ممنون.

( عجب دانش آموز بافکری هستم من!)

دافنه عزیز صرفا کار شما قابل ستایش هستش ولی تا جایی که من حافظم یاری میکنه در اول ترم شخصی که تدریسی رو به عهده میگیره تا زمانی که اون شخص اخراج نشده یا انصراف نداده هیچ کس حق نداره اون کلاسو تدریس کنه حتی اگر اون شخص نباشه ! پس بنابراین شما نباید تدریس میکردید چون اگر استاد نمیومد که گویا حضور پیدا کردن از گروه شما امتیاز کم میشد حالا من با ناظران سایر گروه ها مشورتی میکنم ببینم مشکلی نداشته باشن با این قضیه چون باید سایر گروه ها موافق باشن به همراه استاد که خود استاد موافقه ! اگر مشکلی وجود داشته باشه باید از گروه شما امتیازی کم بشه !

نقل قول:
با درود بر شما!
من به عنوان استاد مهمان جلسه ی دوم کلاس های پیشگویی رو برداشته بودم و پستم رو زدم. فقط یه مشکلی که پیش اومده اینه که متاسفانه نمیتونم به سایت بیام. امکانش هست که یکی از اساتید به جای من مصحح باشه و نمره ها رو بده؟
اگه بله، من آیلین پرنس رو انتخاب میکنم که در مدت غیبتم، ایشون تکالیف رو تصحیح کنن و نمره بدن و تو آزکبان شکنجه بشن و شکنجه کنن.

شناسه ی شما که بسته شده مشکلی وجود نداره آیلین پرنس عزیز نمره ها رو هم در کلاس اعلام کنن هم در تابلوی شنی !

موفق باشید
معاون هاگوارتز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 19:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

من به عنوان بازرس اعلام میدارم که بازی کاملا فیر پلی برگزار شد و هیچی هم نداشت؛ فقط چند تا از تماشاگر نماهای سایت بغلی نارنجک اینا انداختن که با هوشیاری شورای الهی آسمانی زوپس تو هوا خنثی شدن و چیزی نشد!

و اما غرض از مزاحمت؛ من یه نکته ای رو دیدم و از اونجایی ه در مسافرت بودم و به موقع مشاهده ش نکردم، عذر میخوام، ولی الان میخوام در موردش استفتاء بگیرم چون توی شرح وظایفم نبود!

گودریک الان امتیازاتش رو توی تابلوی شنی زده، ولی توی کلاسش نزده؛ بابت این باید امتیاز کسر کنیم؟ اگه آره، چقدر؟
این مورد توی کلاس آیلین پرنس هم مشاهده شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 09:54
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد داوری بازی کوییدیچ به تام ریدل:

اصول و معیاری داشت پست ها و اون اصول رو نوشتیم ما اونجا. برین بر اساس اون نگاه کنید به پست ها. کاری نداریم که یکی در کل رول های خوبی داره. به این کار داریم در داوری که بر اساس اون اصول نوشته یا نه. بر حسب رعایت و کیفیت موارد ذکر شده برای داوری قضاوت کنید. اون وقت متوجه میشین امتیازات درست بودن.

به هر حال اگه بررسی مجدد میخواین من به عنوان مسئول بازی اول دیگه پیگیرش نخواهم بود. خود مدیر مدرسه باید از نو داوری کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 03:14
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست داشتم این موضوع شخصی بررسی بشه اما از اونجایی که امکان پیش اومدن سوء تفاهم وجود داشت،تصمیم گرفتم این موضوع جلوی عموم بررسی بشه.

جدا از نحوه ی امتیاز دهی کلاس های هاگواترز که بچه های ما برای اینکه تعدادمون اندکه کلا بیخیالش شدن ولی هرگز بیخیال کوییدیچ نشدن!

قبل از اینکه بحثی رو شروع کنم،امیدوارم توی نحوه امتیاز دهی کلاس ها صرف نظر بشه و به روال گذشته برگرده!چون برای گروه هایی که تعدادشون کمه،ناعدالتی بزرگی به حساب میاد.گرچه قطعا بچه های ما هرگز کوتاه نخواهند آمد و تلاششون رو میکنن!

اما بحث من روی امتیازات اعلام شده در مسابقات کوییدیچه..!

هرگز قصد بی احترامی به داور محترم/محترمه ندارم چون در غیر اینصورت شروع به بررسی تک تک پستهای دوستان میکردم.گرچه دوستان بزرگوار اونقدر نویسندگان مطرح و خوبی هستند که بنده همچنین جسارتی رو نخواهم کرد.

من،به نمایندگی از تمام بچه های راون،از شما درخواست دارم تا دوباره به بررسی امتیازات داده شده، بپردازید.چون قطعا این امتیازات به حق بچه های گروه نیست و نه تنها من،بلکه همه ی بچه های گروه از این موضوع نخواهند گذشت.

از تیم پیروز میدان،گریفندور،هم میخوام منطقی و عاقلانه به این موضوع نگاه کنه و برخورد احساسی انجام نده.در صورتی که گریفندور مخالف این موضوع هستش،خواستارم فردی رو به نمایندگی از گروهشون برای بررسی موضوع بفرستن.

در صحنه ایم..!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 02:03
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود بر شما!
من به عنوان استاد مهمان جلسه ی دوم کلاس های پیشگویی رو برداشته بودم و پستم رو زدم. فقط یه مشکلی که پیش اومده اینه که متاسفانه نمیتونم به سایت بیام. امکانش هست که یکی از اساتید به جای من مصحح باشه و نمره ها رو بده؟
اگه بله، من آیلین پرنس رو انتخاب میکنم که در مدت غیبتم، ایشون تکالیف رو تصحیح کنن و نمره بدن و تو آزکبان شکنجه بشن و شکنجه کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اما دابز در 1392/5/4 2:32:44
I don't know which me that I love ... got no reflection!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 مرداد 1392 21:51
نمایش جزئیات
آفلاین
خب، امروز، چهار مرداد، باید جلسه دوم گیاهشناسی توسط پروفسور چانگ انجام بشه. اما تا حالا خبری از ایشون نشده و گروه ریون نمی خواد ریکس(!) کنه. برای همین من تا فردا صبر می کنم. اگه نزد؛ من به جاش می زنم. اونم بخاطر این که دیر بفکر این رسیدم.

دیگه اطلاع دادم. اگه هم برسم که تدریس پروفسور رو به جاش انجام بدم؛ ممکنه پروفسور در آخرین ساعات ارسال کنه و خب، حق با پست اون ـه و من باز هم نمی خوام ریکس(!) کنم.

پس اگه فردا تدریس چو رو من انجام دادم؛ امتیاز کم نکنین. اطلاع دادم دیگه. ممنون.

( عجب دانش آموز بافکری هستم من!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: چهارشنبه 2 مرداد 1392 00:26
نمایش جزئیات
آفلاین

با سلام

اول میگم که خیلی خوشحالم که سیستم امتیاز دهی قبلی برگشتین اما عدید معیار باید بر حسب فعالبت گروه ها مشخص بشه که در این مورد مدیر محترم انگار توجهی بهش نداشتن! گروه ما در بعضی کلاس ها حتی ده نفره شرکت می کنه و دیگر گروه ها نیز در بیشتر مواقع تا 5 نفر شرکت کننده دارن! لطفا عدد معیار رو به 6 یا 5 ارتقا دهید.

درضمن معلوم کنید این سیستم امتیاز دهی بر جلسه ی اول هم صدق خواهد کرد یا از جلسه بعدی اجرا میشه؟

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!