شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
این بدین معنی است که برای عوض کردن مکان تکلیف باید با مدیریت مشورت کرد . کاری که یکی از اساتید در این جلسه انجام نداده است و از او امتیاز کسر خواهد شد. مورد دوم این است که اساتید نباید برای سوال هایی که نظر سنجی گونه است امتیاز بگذارند . برای مثال همان استادی که بند 2 را نادیده گرفته پرسیده است "آیا موافق هستید این مبحث برای جلسه ی بعد هم تدریس شود؟ فلانقدر امتیاز" . یا اینکه نباید از دانش آموز سوال هایی بی اساس پرسیده شود . سوال پرسیده اند که" به نظر شما پرفسور به فلانی چه گفته؟ (من عکس میذارم هرکی نزدیک به متنی که من از قبل نوشتم امتیاز میگیره) " این غلط است، نباید از این سوال ها پرسیده شود. امیدوارم در آخرین جلسه شاهد این چنین سوالهایی نباشم .
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول:
-3 امتیاز از گروه گریفیندور بابت نقض کردن قوانین توسط پرفسور ویزلی در درس تاریخ جادوگری
ممنون از سرعت عملتون در اعلام امتیازات کوییدیچ. خداییش خوندن پست جاگسن یه هفته ای زمان می خواست خودش! من حس می کنم زیادی با رفأت آسلامی امتیاز دادین. تقاضا دارم که اگه میشه یه تجدید نظر یا یه داور دوم یا اگه صلاح هم نمی دونین یه تو دهنی به اینجانب اعمال کنین.
مهلت کلاس های جلسه چهارم تا کی هست ؟ من هر چی گشتم به جواب نرسیدم . بعد اینکه امتحانات کی هست ؟ آیا همه این کارها تا آخر شهریور تموم میشه ؟
مهم تر اینکه آمبریج مثل اینکه نیست و خب مسابقات دوئلش هم انجام نخواهد شد . لطفا از همین الان کنسلش کنید یا یکی دیگه رو براش پیدا کنید . به اسلیترین ربطی نداره معاون سابق هاگوارتز واسه خودش کلاس برداشته و همینجوری ازمون امتیاز کم شه به خاطرش . هیچ امتیاز مثبتی هم که برای اسلیترین نگرفته ، نامردیه که فقط امتیاز کم بشه ازمون . معاون مدرسه هم بوده دیگه خب !
رز ویزلی نوشته:
آقا سلام.
در مورد یکی از این سوژه ها من یه سوالی دارم!
این سوژه ی گیم نت.
قراره همه شون برن به یه گیم نت و به صورت بازی کامپیوتری بازی کنن؟
یا مثلا چند تا گیم نت مختلف، به صورت آنلاین؟
یا کلا آزاده و فقط گیم نت باشه؟
در مورداین سوژه باید بگم که زیبا تر هستش که همه به یک گیم نت مراجعه کنن و در کنار همدیگه باشن
در مورد خود بازی هم باید بگم که بله بازی بهصورت کامپیوتری انجام میگیره
به ارنی عزیز :
متاسفانه نمیتونم مهلت رو تمدید کنم چون مسابقه قبلی هم همین مدت بوده
به وزیر عزیز:
برای مسابقه آخر که من سوژه نمیتونم بدم ولی با مدیر مدرسه مطرح میکنم که سوژه آزاد باشه در ضمن مسابقه آخر هم پستها ادامه دار هستش پس قطعا هم مهلت بیشتره هم نحوه مسابقه فرق میکنه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
اولا تشکر می کنم به خاطر تمدید یک روزه و ثانیا منم با تمدید بیش تر وقت که ارنی گفته موافقم ولی کلا یه بحثی دارم در مورد کوییدیچ.
کوییدیچ یه جور رول نویسی تیمیه. 3-4 تا عضو باید جمع شن دور هم و هر چی سوژه و ترفند دارن روی هم بذارن و هر کی یه سوژه انتخاب کنه و با توجه به قواعد بازی بنویسه و بعد دوباره همه ی اعضای تیم اون پست رو بخونن و اشکالات احتمالیش رو بگن یا نکاتی که به نظرشون میرسه بگن تا نویسنده اضافه کنه به پستش و خلاصه همونطور که خودتون می دونین هماهنگی های فراوان میخواد.
بنابراین بهتره برای مسابقه ی فینال و مسابقات ترم های آینده همه ی سوژه های فرعی یا قوانین مسابقه رو از 20 روز قبل از مسابقه اعلام کنین تا تیم بتونه با خیال راحت پست ها رو آماده کنه و نتیجه اش این بشه که سطح پست های کوییدیچ از سطح پست های معمولی بالاتر بره. چون نتیجه ی همفکری چند نفر میشه و ضمنا همین استفاده از تجربیات همه ی اعضا خودش یه جور آموزشه.
3-4 روز یا یک هفته فرصت برای کوییدیچ خیلی کمه و نتیجه اش این میشه که همه ی اعضا مجبورن با عجله و اعصاب خردکنی هر جوری شده یه پستی مثل پست های قبلیشون بنویسن و هول هولکی بفرستن که نه تنها هیچ تجربه ی جدیدی به حساب نمیاد بلکه پست زدن با عجله و اجباری هست که هیچ لذتی هم نداره.
خلاصه که یه تجدید نظر بفرمایید کلا برای مسابقات آینده. مثلا بلافاصله بعد از مسابقه ی اسلی-هافل همه ی قواعد و سوژه ها رو برای بازی فینال اعلام کنید که وقت کافی برای دو تیم نهایی باشه.
اقا من یه خواهشی داشتم. سه روز برای مسابقه ی کوییدیچ کم نیست؟ بابا ما هافلپافیما، به زور همین تیم رو هم جمع کردیم. خواهش می داریم که وقت مسابقه رو چند روزی بیشتر کنید.
در مورد یکی از این سوژه ها من یه سوالی دارم! این سوژه ی گیم نت. قراره همه شون برن به یه گیم نت و به صورت بازی کامپیوتری بازی کنن؟ یا مثلا چند تا گیم نت مختلف، به صورت آنلاین؟ یا کلا آزاده و فقط گیم نت باشه؟
این استر یادش رفته بود وقتی داره از در زمین بازی خارج میشه در رو باز بذاره . اون وقت میگن سالازار پیره ، سالازار آلزایمر داره ، سالازار فراموش کاره . والا، مسئولین هاگ رسیدگی کنند . ای بابا یادم رفته بود خودم مدیره هاگم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ." گابريل گارسيا ماركز