جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  145 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  335 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  235 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: جمعه 1 شهریور 1392 23:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به سوروس اسنیپ

جلسه ی چهارم از 2تا 8 شهریور شروع میشود و طبعا یک هفته وقت دارند .
امتحانات 16 شهریور شروع میشود و ترم تابستانی هاگوارتز 30 شهریور تمام میشود.

مسابقات دوئل در صورتی که کسی مسئولیت اجرایش را به عهده نگیرد لغو خواهد شد و از اسلایترین امتیازی کسر نخواهد شد.

به ارنی

در حال رایزنی با داور دوم هستم، ولی احساس میکنم که خیلی خوب و درست امتیازات رو دادم ، دقیقا نمیدونم شما با چی مشکل دارید!!!

به چارلی ویزلی

الان دقیقا مشکلت چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: جمعه 1 شهریور 1392 19:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
این بدین معنی است که برای عوض کردن مکان تکلیف باید با مدیریت مشورت کرد . کاری که یکی از اساتید در این جلسه انجام نداده است و از او امتیاز کسر خواهد شد. مورد دوم این است که اساتید نباید برای سوال هایی که نظر سنجی گونه است امتیاز بگذارند . برای مثال همان استادی که بند 2 را نادیده گرفته پرسیده است "آیا موافق هستید این مبحث برای جلسه ی بعد هم تدریس شود؟ فلانقدر امتیاز" . یا اینکه نباید از دانش آموز سوال هایی بی اساس پرسیده شود . سوال پرسیده اند که" به نظر شما پرفسور به فلانی چه گفته؟ (من عکس میذارم هرکی نزدیک به متنی که من از قبل نوشتم امتیاز میگیره) " این غلط است، نباید از این سوال ها پرسیده شود. امیدوارم در آخرین جلسه شاهد این چنین سوالهایی نباشم .

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
-3 امتیاز از گروه گریفیندور بابت نقض کردن قوانین توسط پرفسور ویزلی در درس تاریخ جادوگری

باز چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: جمعه 1 شهریور 1392 18:33
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر سالاد خودم

ممنون از سرعت عملتون در اعلام امتیازات کوییدیچ. خداییش خوندن پست جاگسن یه هفته ای زمان می خواست خودش!
من حس می کنم زیادی با رفأت آسلامی امتیاز دادین.
تقاضا دارم که اگه میشه یه تجدید نظر یا یه داور دوم یا اگه صلاح هم نمی دونین یه تو دهنی به اینجانب اعمال کنین.

با تشکتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 1 شهریور 1392 15:51
نمایش جزئیات
آفلاین
دو تا مساله :

مهلت کلاس های جلسه چهارم تا کی هست ؟ من هر چی گشتم به جواب نرسیدم . بعد اینکه امتحانات کی هست ؟ آیا همه این کارها تا آخر شهریور تموم میشه ؟

مهم تر اینکه آمبریج مثل اینکه نیست و خب مسابقات دوئلش هم انجام نخواهد شد . لطفا از همین الان کنسلش کنید یا یکی دیگه رو براش پیدا کنید . به اسلیترین ربطی نداره معاون سابق هاگوارتز واسه خودش کلاس برداشته و همینجوری ازمون امتیاز کم شه به خاطرش . هیچ امتیاز مثبتی هم که برای اسلیترین نگرفته ، نامردیه که فقط امتیاز کم بشه ازمون . معاون مدرسه هم بوده دیگه خب !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1392 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
رز ویزلی نوشته: آقا سلام. در مورد یکی از این سوژه ها من یه سوالی دارم! این سوژه ی گیم نت. قراره همه شون برن به یه گیم نت و به صورت بازی کامپیوتری بازی کنن؟ یا مثلا چند تا گیم نت مختلف، به صورت آنلاین؟ یا کلا آزاده و فقط گیم نت باشه؟
در مورداین سوژه باید بگم که زیبا تر هستش که همه به یک گیم نت مراجعه کنن و در کنار همدیگه باشن در مورد خود بازی هم باید بگم که بله بازی بهصورت کامپیوتری انجام میگیره به ارنی عزیز : متاسفانه نمیتونم مهلت رو تمدید کنم چون مسابقه قبلی هم همین مدت بوده به وزیر عزیز: برای مسابقه آخر که من سوژه نمیتونم بدم ولی با مدیر مدرسه مطرح میکنم که سوژه آزاد باشه در ضمن مسابقه آخر هم پستها ادامه دار هستش پس قطعا هم مهلت بیشتره هم نحوه مسابقه فرق میکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1392 14:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اولا تشکر می کنم به خاطر تمدید یک روزه و ثانیا منم با تمدید بیش تر وقت که ارنی گفته موافقم ولی کلا یه بحثی دارم در مورد کوییدیچ.

کوییدیچ یه جور رول نویسی تیمیه. 3-4 تا عضو باید جمع شن دور هم و هر چی سوژه و ترفند دارن روی هم بذارن و هر کی یه سوژه انتخاب کنه و با توجه به قواعد بازی بنویسه و بعد دوباره همه ی اعضای تیم اون پست رو بخونن و اشکالات احتمالیش رو بگن یا نکاتی که به نظرشون میرسه بگن تا نویسنده اضافه کنه به پستش و خلاصه همونطور که خودتون می دونین هماهنگی های فراوان میخواد.

بنابراین بهتره برای مسابقه ی فینال و مسابقات ترم های آینده همه ی سوژه های فرعی یا قوانین مسابقه رو از 20 روز قبل از مسابقه اعلام کنین تا تیم بتونه با خیال راحت پست ها رو آماده کنه و نتیجه اش این بشه که سطح پست های کوییدیچ از سطح پست های معمولی بالاتر بره. چون نتیجه ی همفکری چند نفر میشه و ضمنا همین استفاده از تجربیات همه ی اعضا خودش یه جور آموزشه.

3-4 روز یا یک هفته فرصت برای کوییدیچ خیلی کمه و نتیجه اش این میشه که همه ی اعضا مجبورن با عجله و اعصاب خردکنی هر جوری شده یه پستی مثل پست های قبلیشون بنویسن و هول هولکی بفرستن که نه تنها هیچ تجربه ی جدیدی به حساب نمیاد بلکه پست زدن با عجله و اجباری هست که هیچ لذتی هم نداره.

خلاصه که یه تجدید نظر بفرمایید کلا برای مسابقات آینده. مثلا بلافاصله بعد از مسابقه ی اسلی-هافل همه ی قواعد و سوژه ها رو برای بازی فینال اعلام کنید که وقت کافی برای دو تیم نهایی باشه.

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1392 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

اقا من یه خواهشی داشتم.
سه روز برای مسابقه ی کوییدیچ کم نیست؟
بابا ما هافلپافیما، به زور همین تیم رو هم جمع کردیم.
خواهش می داریم که وقت مسابقه رو چند روزی بیشتر کنید.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1392 13:28
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا سلام.

در مورد یکی از این سوژه ها من یه سوالی دارم!
این سوژه ی گیم نت.
قراره همه شون برن به یه گیم نت و به صورت بازی کامپیوتری بازی کنن؟
یا مثلا چند تا گیم نت مختلف، به صورت آنلاین؟
یا کلا آزاده و فقط گیم نت باشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1392 09:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مورفین گانت نوشته:
سلام

لطفا تاپیک کوییدیچ رو باز کنید.

ممنون

بابت بسته بودن تاپیک عذر میخوام . مشکل من اینه که هر جا میرم بازه برام

به دلیل بسته بودن تاپیک در روز اول یک روز شروع و پایان مسابقه به جلو برده شد تا حق دو تیم حفظ بشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: شنبه 26 مرداد 1392 22:52
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض پوزش بابت این اشتباه

تاپیک باز شد .

این استر یادش رفته بود وقتی داره از در زمین بازی خارج میشه در رو باز بذاره .
اون وقت میگن سالازار پیره ، سالازار آلزایمر داره ، سالازار فراموش کاره . والا، مسئولین هاگ رسیدگی کنند . ای بابا یادم رفته بود خودم مدیره هاگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز