شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
پس عملا بنده رو این وسط بوق حساب کردین؟ حالا درسته تو کتاب مرگخوار نبودم ولی الان که هستم!در وفاداری اینایی که نام بردین به ویژه بانو بلاتریکس که هیچ شکی نیست ولی تا کی می خواین اشتباه منو به رخم بکشین؟ من ادعای وفادارترین رو ندارم ولی الان می خواین بگین من مرگخوار وفاداری نیستم؟تبعیض تا کی؟یه آوادا بزنم همینجا به رحمت مرلین برین همه تون؟
وفادار ترین مرگخواران توی کتاب هری پاتر عبارت اند از: بارتی کراوچ پسر، رودولفوس و راباستین لسترانج و در نهایت اما نه در آخر بلاتریکس بلک.
بارتی کراوچ توی هاگوارتز توسط بوسه ی یک دیوانه ساز کشته شد.
بلاتریکس بلک (Aka لسترانج) در مبارزه با مالی ویزلی کشته شد.
راباستین و رودولفوس لسترانج در جنگ هاگوارتز شرکت کردند و تا آخرین دقایق نیز ولدمورت رو تنها نگذاشتند ولی از آنها بعد از جنگ هاگوارتز خبری در دست نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!
Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.
در راه خدمت به ارباب سر ما از دماغ ارباب هم بی ارزشتر.
کی حرفی داره؟بیاد جلو کروشیوی مرگخواری بزنم روش
به افتخار ارباب...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!
در راه خدمت به ارباب سر ما از دماغ ارباب هم بی ارزشتر.
کی حرفی داره؟بیاد جلو کروشیوی مرگخواری بزنم روش
به افتخار ارباب...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!
عاغا اجازه بدید...حرف لرد سیاه خودش حسابه! لرد سیاه تو کتاب چهار گفت که وفادارترین خادمش تو هاگوارتزه و در حال انجام وظیفه ست! که منظورش بارتی کراوچ پسر بود دیگه!
پس وفادارترین مرگخوار از نظر من بارتی کراوچ بود!
پ.ن:بیخودی که شخصیت انتخاب نکردم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتی کراوچ در 1392/5/30 13:20:34
به یاد اما دابز!
I'm bad.And that's good I'll never be good.And that's not bad
باید ببینید بهترین مرگخوار ، از نظر چه کسی ؟ اگه از نظر رولینگ بخوایم بحث کنیم یه چیزه ، از نظر محفلیا یه چیز دیگه ، از نظر لرد سیاه ... خوب مسئله فرق می کنه !
اگه منظور زننده تاپیک از نظر لرد سیاه هست ، باید گفت که ولدمورت فقط به میزان منفعتی که از افراد می برده ، براشون ارزش قائل بوده و همینکه سوددهی طرف تموم می شده از چشم ولدمورت می افتاده .
بدترینشونم کسیه که بهش خیانت کرده باشه .
تازه شم ... ولدمورت کسی رو خوب نمی دونسته که ! حتی اسنیپم که به نظر خودش وفادارترین می دونسته ، خودش کشت تا چوبدستی برترو ازش بگیره .
اصولا کسی که قلبش سیاست و منش سیاهی داره ، همه رو بد می دونه مگر اینکه نقیضش ثابت بشه .
درست می گی ... ولی ما کلی داریم بحث می کنیم ، بالاخره از نظر لرد یه نفر از همه بدتر بوده ... ببین من تو پست قبلیم توضیح دادم ؛ کسی که وفاداری کمتری داشته ، کسی که مأموریتا رو خراب می کرده ، کسی که به حرفا لرد گوش نمی کرده ... یه چکیده ای از همشون تو هر شخصیتی ممکنه باشه . ما می خوایم ببینیم این ویژگی ها که از نظر لرد بد شمرده می شه تو کدوم یک از مرگخوارا بیشتره ؟
مری باود نوشته :نقل قول:
فکر میکنم آن یه نفری که بزدل و ترسو هست و هیچ وقتم پیش مرگخوارا باز نمیگرده بدترین مرگخوار میتونه لقب بگیره !
و فکر کنم با حوادث اخیر کتابها ( اینجا کتاب 4 ) ، این فرد کسی نباشه جز ایگور کارکاروف !
گرچه لوسیوس مالفوی با اینکه خیلی مورد اعتماد لرد بود اما با افتضاحهایی که پدید آورد میتونه یکی دیگه از گزینه ها باشه !
هوووم ممکنه ... ایگور خیلی از مرگخوارا رو لو داد و باعث شد برن آزکابان ؛ بلاتریکس ، بارتی ، رودلف و آنتونین (فکر کنم) و غیر از این وقتی که لرد همشونو خواست ، اون نرفت پیشش و فرار کرد . لوسیوس هم از وفادارترین اشخاص بود ، ولی آخرای کار تو خیلی از مأموریتا گند زد و خشم لرد رو بر انگیخت ... شاید بهتر باشه به لوسیوس مقام دست و پا چلفتی ترین مرگخوارو بدیم
نقل قول:
و البته نظر بعدیم بیشتر روی افرادی بوده که در آخرای صف قرار داشتند ! یعنی افرادی مثل کراب و گویل !
در مورد کراب و گویل اطلاعات زیادی در دست نیست ... ولی حداقل اینا به جرگه ی مرگخواران پیوستن و لرد هم زیاد خشم و غضبی بهشون نشون نداد ... فکر کنم همون ایگور بدترین باشه البته طبق صحبتایی که تو کردی . در مورد اشخاص دیگه صحبت نکردیم .
مثلا لرد به پیتر می گه که تو وفاداریت به من خدشه دار شد . یا اَوری رو شکنجه کرد و ...