جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

25 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مرداد 1393 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ملیکا نوشته:
به به جناب کلاه اسمم ملیکا شجاعو نترس بی باکم داستان نویسی ام عالیه یه خواهرم دارم که همش تو کارام فضولی میکنه با این وضع بازم درسام عالیه الان هم دارم دعا می کنم اسلایترین نرم به هر حال خوب میدونم کلاه گروهبندی هستی و اختیار با توست نمی خوا هم رو گیریفندور تاکید کنم اما اگر یه زره تحقیق کنی منو تو اسلایترین نمی اندازی امید وارم تو گروه خوبی بیفتم حالا همینجوری منو ندازی تو ریونکا اگه تشخیص دادی گریفندور خوبه هتی اگه خوابگاهش جا نداشت دم در خوابگاه می خوابم یه لطفی در حق ما بکن دیگه

اول اینجا رو بخون و بعد بین 3 گروه هافلپاف، گریفندور و اسلیترین انتخاب نهاییت رو انجام بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مرداد 1393 21:27
نمایش جزئیات
آفلاین
به به جناب کلاه اسمم ملیکا شجاعو نترس بی باکم داستان نویسی ام عالیه یه خواهرم دارم که همش تو کارام فضولی میکنه با این وضع بازم درسام عالیه الان هم دارم دعا می کنم اسلایترین نرم به هر حال خوب میدونم کلاه گروهبندی هستی و اختیار با توست نمی خوا هم رو گیریفندور تاکید کنم اما اگر یه زره تحقیق کنی منو تو اسلایترین نمی اندازی امید وارم تو گروه خوبی بیفتم حالا همینجوری منو ندازی تو ریونکا اگه تشخیص دادی گریفندور خوبه هتی اگه خوابگاهش جا نداشت دم در خوابگاه می خوابم یه لطفی در حق ما بکن دیگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1393 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

دردویل نوشته:
انتخاب نهایی بنده همون ریونکلاو هست. اگه هم خوابگاهش جا نداره صبر می‌کنم که جا پیدا کنه... اگه هم میخوای من رو به زور به یه گروهی بفرستی ترجیح میدم گریفیندور باشه.

ریونکلاو!

نقل قول:

Baran76 نوشته:
سلام اسمم باران هستش.
یه دختر به شدت مقرراتی.اصلا اهل خلاف نیستم.البته گاهی ی ذره معلمام رو اذیت میکنم ولی نه خیلی!
یه خواهر دوقلو دارم که قراره به زودی عضو بشه!
دوستام معمولا از من مشورت میخوان.
دیگه 17 سالمه و عاشق فیزیک!

اسلیترین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1393 12:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام اسمم باران هستش.
یه دختر به شدت مقرراتی.اصلا اهل خلاف نیستم.البته گاهی ی ذره معلمام رو اذیت میکنم ولی نه خیلی!
یه خواهر دوقلو دارم که قراره به زودی عضو بشه!
دوستام معمولا از من مشورت میخوان.
دیگه 17 سالمه و عاشق فیزیک!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1393 12:00
نمایش جزئیات
آفلاین
انتخاب نهایی بنده همون ریونکلاو هست. اگه هم خوابگاهش جا نداره صبر می‌کنم که جا پیدا کنه... اگه هم میخوای من رو به زور به یه گروهی بفرستی ترجیح میدم گریفیندور باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دردویل در 1393/5/14 12:06:17
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...

ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1393 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

sarmad نوشته:
من بسیار کنجکاو و ماجراجو و اهل خطرم ولی بسیار روابط عمومی خوبی دارم و اخلاق خوبی هم هرچی بخوام سفت میچسبمش تا بهش برسم من فقط از گیریفیندور خوشم میاد همین و عاشق جادوگری و سریال های جادویی به خصوص هری گاتر هستم

شما اول باید در کارگاه نمایشنامه نویسی تایید بشی، بعد بیای اینجا.

نقل قول:

دردویل نوشته:
سلام و علیکم یا ایهاالکلاه. من یه جست و جو کردم و از دوستان پرسیدم گفتن که ریون به عضو تازه وارد نیاز داره و چند تا از دوستام هم ریون هستن. چند تا از دوستای دیگم هم گریف هستن. بعد برای این که هر طور شده برم ریون شما فرض کنین که بنده ابر نابغه نما ی دنیا هستم دیگه

مشخصات کلی:
تنبل- بی حوصله- نسبتا باهوش( با افکاری شیطانی )- شرور- نسبتا شجاع( ریسک زیاد می کنم)

در جوابتون هم بگم بنده اکانت دیگه ای توی جادوگران نداشتم.

علیک سلام جوان
بیشتر از ریونکلاو، اسلیترین به عضو تازه وارد نیاز داره. شما این پست رو بخون، رو اسلیترین فکر کن و بعد بیا انتخاب نهاییت رو بگو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مرداد 1393 09:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و علیکم یا ایهاالکلاه. من یه جست و جو کردم و از دوستان پرسیدم گفتن که ریون به عضو تازه وارد نیاز داره و چند تا از دوستام هم ریون هستن. چند تا از دوستای دیگم هم گریف هستن. بعد برای این که هر طور شده برم ریون شما فرض کنین که بنده ابر نابغه نما ی دنیا هستم دیگه

مشخصات کلی:
تنبل- بی حوصله- نسبتا باهوش( با افکاری شیطانی )- شرور- نسبتا شجاع( ریسک زیاد می کنم)

در جوابتون هم بگم بنده اکانت دیگه ای توی جادوگران نداشتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...

ارسال شده در: دوشنبه 13 مرداد 1393 01:01
نمایش جزئیات
آفلاین
من بسیار کنجکاو و ماجراجو و اهل خطرم ولی بسیار روابط عمومی خوبی دارم و اخلاق خوبی هم هرچی بخوام سفت میچسبمش تا بهش برسم من فقط از گیریفیندور خوشم میاد همین و عاشق جادوگری و سریال های جادویی به خصوص هری گاتر هستم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
☠جادوگر☠
ارسال شده در: دوشنبه 13 مرداد 1393 00:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ققنوس نوشته:
هافلپاف

هافلپاف!

افرادی که لایک کردند