رودولف؛ انصافا منم میخواستم سطر به سطر بهت جواب بدم ولی دیدم حسش نیست و زیاد میشه، کلا همشو خوندم و در چند سطر جواب میدم. فکر کن سطر به سطر نقل قول کردم. :دی
دفعه پیش تقصیر از من نبود، اما این دفعه به قول خودت، سوتی از منه. حالا ممکنه دوستانی که گفتن، واقعا نفهمیده بودن که تاریخ اینطوریه که در اون صورت حق با اوناست و دستشون درد نکنه که اطلاع دادن، اگرم که نبوده، بالاخره ما حسن نیتمون رو ثابت کردیم.
بابت اون اضافه شدن امتیاز هم، هر شخصی که پستش قبل از پایان وقت اصلی بوده، 15 درصد به امتیازش اضافه میشه و هر کسی هم که نگه داشته بعد از زمان اصلی زده، همون امتیاز اصلی خودش رو خواهد داشت.
ویرایش بعد از زمان اصلی هم مشکلی نیست، مهم زمان ارسال خود پسته.
وندلین؛ من بهتون گفتم که دیگه پست نزنین وگرنه پاک میشه! ولی خب ما مثل دوستان کوته بین نیستیم و عاشق چالش درست کردن و نشون دادن قدرت مون با شکستن قوانین هم نیستیم. پس با بزرگی از کنار این پستتون عبور میکنیم و پاکش نمی کنیم!
و یه مورد دیگه هم اینکه اوایل یکی از دوستان در مورد نحوه امتیاز دهی سوالی کردند، براشون توضیح دادم و عکس چرک نویسی که امتیازا رو توش میدادم هم نشون دادم. میتونید پیگیری کنید!
روونا؛ انصرافتون مورد قبول واقع شد و بر طبق این بند با شما رفتار خواهد شد و تمام بودجه تیم شما و اعضاشون صفر خواهد شد:
نقل قول:
7- اگر تیمی بعد از ارسال پست تشکیل در تاپیک سازمان عقد و ثبت قراردادها، تصمیم به خروج از مسابقه بگیرد، بودجه و افتخارات گذشته تیم مذکور سلب شده و قیمت کاپیتان نصف خواهد شد. همچنین شرکت نکردن در بیش از 4 مسابقه در کل مسابقات یا شرکت نکردن در 2 بازی پشت سرهم نیز فقط باعث منحل شدن تیم و صفر شدن بودجه تیم می شود.
تاپیک به دلیل بی جنبگی دوستان در برابر دموکراسی، مدتی بسته خواهد ماند.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج