جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
ارسال شده در: چهارشنبه 20 آبان 1394 00:47
نمایش جزئیات
آفلاین
یا الله!

رودولف؛ انصافا منم میخواستم سطر به سطر بهت جواب بدم ولی دیدم حسش نیست و زیاد میشه، کلا همشو خوندم و در چند سطر جواب میدم. فکر کن سطر به سطر نقل قول کردم. :دی

دفعه پیش تقصیر از من نبود، اما این دفعه به قول خودت، سوتی از منه. حالا ممکنه دوستانی که گفتن، واقعا نفهمیده بودن که تاریخ اینطوریه که در اون صورت حق با اوناست و دستشون درد نکنه که اطلاع دادن، اگرم که نبوده، بالاخره ما حسن نیتمون رو ثابت کردیم.
بابت اون اضافه شدن امتیاز هم، هر شخصی که پستش قبل از پایان وقت اصلی بوده، 15 درصد به امتیازش اضافه میشه و هر کسی هم که نگه داشته بعد از زمان اصلی زده، همون امتیاز اصلی خودش رو خواهد داشت.
ویرایش بعد از زمان اصلی هم مشکلی نیست، مهم زمان ارسال خود پسته.

وندلین؛ من بهتون گفتم که دیگه پست نزنین وگرنه پاک میشه! ولی خب ما مثل دوستان کوته بین نیستیم و عاشق چالش درست کردن و نشون دادن قدرت مون با شکستن قوانین هم نیستیم. پس با بزرگی از کنار این پستتون عبور میکنیم و پاکش نمی کنیم!
و یه مورد دیگه هم اینکه اوایل یکی از دوستان در مورد نحوه امتیاز دهی سوالی کردند، براشون توضیح دادم و عکس چرک نویسی که امتیازا رو توش میدادم هم نشون دادم. میتونید پیگیری کنید!

روونا؛ انصرافتون مورد قبول واقع شد و بر طبق این بند با شما رفتار خواهد شد و تمام بودجه تیم شما و اعضاشون صفر خواهد شد:

نقل قول:
7- اگر تیمی بعد از ارسال پست تشکیل در تاپیک سازمان عقد و ثبت قراردادها، تصمیم به خروج از مسابقه بگیرد، بودجه و افتخارات گذشته تیم مذکور سلب شده و قیمت کاپیتان نصف خواهد شد. همچنین شرکت نکردن در بیش از 4 مسابقه در کل مسابقات یا شرکت نکردن در 2 بازی پشت سرهم نیز فقط باعث منحل شدن تیم و صفر شدن بودجه تیم می شود.

تاپیک به دلیل بی جنبگی دوستان در برابر دموکراسی، مدتی بسته خواهد ماند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 آبان 1394 20:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
کپیتان تیم ترنسیلوانیا در کمال ناراحتی انصراف خودش و تیمش رو از بازی های کوییدیچ اعلام می کنه. تصور نمیکنم دلیلش اونقدرا مبهم باشه؛ منتهی بقیه تیما از جمله تیمِ " خفن" ـمون وقت سر کردن با این وضعیت داوری و روح و روانِ سر و کله زدن سر هر چیز کوچیکی رو داشتن و ما - خوشبختانه یا متاسفانه- نه وقتش رو داشتیم نه اعصاب اضافه و نه قصد توهین به سطح نوشتن مابقی بازیکنای تیم- کلاوس و فلور- رو داریم!( مورد آخر هم دلیلش مشخصه، نه؟)

داور که دستش در امتیاز دهی و زمانبندی اونقدر بازه که جوابش به تمام اعتراضات" همینه که هست" ـه و " بحث مختومه س" یا " یه پست دیگه بزنی میخورمت"
با توجه به ملاک ها، میشه گفت وضعیت داوری هم اسفناکه، یکی از بارز ترین نمونه هاش این بود که بازی اول ترنسیلوانیا رو یک نفر به صورت یک داستانِ واحد نوشته بود و به چند قسمت تقسیم شد داستان، میتونید نمره هماهنگی رو ببینید..!
وضعیت هماهنگی هم که توی این لیگ کاملا از چند صفحه اخیر مشخصه؛

در نهایت اینکه اعضای تیم ترنسیلوانیا هم از هم گروهی ها برای از دست رفتن بودجشون به خاطرِ " مشکلات شخصیتی" بقیه عذرخواهی میکنن و لیگ خوبی رو واسه بقیه تیم های صبور آرزو!
مشخصه که نصف قیمت کپتان ارزشِ وقت و سلامتی روانِ سه نفر دیگرو داره.

+ شاید اگه یکی از اعضای تیم روانشناس بود راحتتر کنار میومدیم باهاتون:)
++ همینجا باید اعلام میکردیم دیگه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!
Only Raven

I only wanted to have fun
learning to fly, learning to run :)

{ بعد از هزاران سال.. حالا جاش روی سر صاحب اصلیش امنه.. }
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 آبان 1394 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
وقتی معیار نمره دهی کاملا گرتمه ایه وشما نمیدونی اگه هفتاد شدی بد نوشتی یا داور باهات کج بوده و اگه داور باهات کج نبوده وبد نوشتی مثلا غلط املایی داشتی یا سوژه رو گند زدی و اعتراضم بکنی با همینه که هست مواجه میشی، فرضا الان تیم من بگیره 60+10 دست من به کجا بنده؟ رسما هیچ کجا. داور دستش باز بود به هرکس خواست نمره نده، حالا دستشو باز ترم گذاشته رسما. حالا اینکه داور حس میکنه انقد بزرگ شده که تنهایی واسه هشت تا تیم تصمیم میگیره و بقیه بند کفششم نیستن بماند. بنابراین راهکار تو هم به درد نمیخوره وقتی بیس نمره زیر سواله. این لیگ لعنتی آدم مسوول نداره، یه کاره قوانینشم برده ن رو هوا. به اعتراض احتمالی نمره ملت تو پاسخ میدی رود؟! این بنا نداره پاسخ بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 آبان 1394 01:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه پست فرستادم که فکر کنم ناپدید شد به دلایلی...به علت الگوشادیسم حال ندارم یه بار دیگه بنویسم...خلاصه ای میدم خدممتون!

گفته بودم هفته پیش برای 24 ساعت درخواست تمدید کردیم(دو تیم راضی بودن)مرلین گفت باید هر هشت تیم موافق باشن و اگه یه تیم هم موافق نباشه بازیا تمدید نمیشه!
لازم به ذکره که ما یکی از بازیکنا نت نداشت،یکی هم رولش پرید...یعنی اگه 24 ساعت تمدید میشد شرکت میکردیم و شاید حتی میبردیم و صعود قطعی بود برامون!

گفته بودم که الان ترجیح ما اینه که کیو سی همه پستاش رو بزنه و ما توی یه رقابت باحال ببریم یا ببازیم...ولی الان باس میبردیم...اما بازم ما چون هدف تفریحه بازم ترجیحمون اینه که پستای کیو سی کامل باشه!

گفته بودم...اممم...یادم رفت...یه چیز مهم گفته بودم!

گفته بودم اگه اشتباه از مرلینه خب از مرلینه...ما چرا باس تقاص بدیم؟!اگه بقیه فکر کردن تا جمعه اس،ما چرا چنین فکر نکردیم پس؟!

گفته بودم زشته...بچه بازی درنیارین...قهر نکنین...لج نکنین!

گفته بودم حالا هفته پیش تمدید نشد اگه قانون بود الان قانون پس رعایت نشده...اگه قانون نبوده خب مگه ماله ما خارداشته،گلامون؟!بچه شما بچه اس،بچه ی ما توله سگه؟!

در آخر راهکار داده بودم که همین راهکار مرلین خوبه به شرطی که یه امتیاز ثابت(حداقل 10 امتیاز)از پستایی که بعد از دو شنبه ارسال میشه کم بشه...مثلا فرضا فلانی اگه گرفت از داور 70،داور بزنه70-10=60،و امتیاز 60 برای فلانی محاسبه بشه!

و در آخر یکم نصیحتتون کردم که بچه بازی درنیارین و یکمم فحش دادم که یادم رفت...همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 آبان 1394 00:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اتفاقا همینه که هست یکی از بهترین جواب های ممکنه.

من گفتم، لزومی به تکرار هم نمی بینم. چون اشتباه از من بوده، و شخص برگزار کننده مسابقه هم بنده هستم، صلاح رو بر این دیدم که وقت اضافی بهشون داده بشه. و همچنین اضافه کردم که رول هایی که در وقت اصلی فرستاده شده، امتیاز بیشتری خواهند داشت. و من نمیدونم کجای اون پست نا مفهوم بود.

خلاصه که بحث از نظر من مختومه هستش. تا وقتی که تمام کاپیتان هایی که تیمشون در مهلت تعیین شده پست زدند، تا امشب بیان و اعتراض خودشون رو اعلام بکنند. در اون صورت، این مهلت اضافی حذف میشه و مثل قبل با پست ها برخورد میشه و تیم هایی که پستشون نزده بودند، امتیازشون صفر ( بدون کسر و افزایش بودجه) در نظر گرفته خواهد شد.
در صورتیکه تا امشب این اتفاق نیفته و حتی یکی از کاپیتان ها اعتراضی نداشته باشه، اطلاعیه ای که زده شده دارای اعتبار خواهد بود.

تا وقتی همه کاپیتان ها رو متقاعد نکردید برای اعتراض، پست دیگه ای اینجا ارسال نکنید وگرنه پست ها پاک خواهند شد.

ویرایش:
متاسفانه هیچ اعتراضی در این زمینه قابل قبول نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1394/8/19 0:46:58
ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1394/8/19 0:54:00
ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1394/8/19 2:00:06
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 آبان 1394 00:19
نمایش جزئیات
آفلاین
خودتم میدونی همینه که هست اصلا پاسخ درستی نیست و جوجول پاترم قانع نمیکنه چه برسه به وندلینی که من باشم. این دلیلی که آوردی هم قانع کننده نبود حتی. اینکه ملت تاریخو نگاه نمیکنن هیچی، دیگه مشخصه هر بازی ده روز یا چقدر-هملت بیا بگو!- وقت داره. انگشت که دارن!

من شدیدا اعتراض دارم همچنان. حق ما داره ضایع میشه. شما مثا میگی با تسامح بیشتر یه جوری میگی انگار مثل ماندانا مشخص کردی متر و معیارت چیه آدم دستش به جایی بنده بگه مثلا من چرا هفتاد شدم که بگی تو شصت هم نمیشدی من بهت ارفاق نمودم. نه معیار و میزان تسامحت مشخصه، نه اصلا معیار خود پست نمره دادنت رو ما خبرداریم که از میزان نفع احتمالی تسامحت باخبر بشیم.

با تشکر از اینکه به سوتی خود صادقانه اعتراف کردی، ما همچنان اعتراض داریم!

+همونطور که مشاهده میشه فقط تیم ما نیست که بازیشو تموم کرده.
+اهمال بقیه واقعا به ما نباید ضربه بزنه و من میدونم که میزنه. من برای سروقت رسیدن بچه هام به این بازی تحت فشارشون گذاشتم، قطعا اگه ببینن نتیجه ش اینه که کسی که حتی نکرده روز بازیشو بدونه با آسایش بیشتر و طیب خاطر هویجوری میشینه پست میزنه و خدا بهمراش، انگیزه شون می پکه کیفیتشونم میاد پایین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 18 آبان 1394 23:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سر چوبدستی تو بگیر اونور! اونور تر! بهتر شد!

خب مسئله اینجاست که بنده یه غلط تایپی داشتم و به جای اینکه بنویسم " دوشنبه 94/8/18 " نوشتم : جمعه 94/8/18 " دوستان هم چون خیلی اطرافشون تقویم فراوونه و از تاریخ و ... اطلاع دارن، متوجه این ناهماهنگی نشدن و فکر کردن تا جمعه وقت هست. من خودم هم تا همین چند ساعت پیش از این مورد اطلاعی نداشتم. این ناهماهنگی باعث شده که دوستان بگن خب هنوز وقت داریم و برن بشینن چای قلیون بزنن بدون گفتن به ما!
به همین دلیل و چون اشتباه از طرف مقام عظما و شامخ ریاست فدراسیون بود، نفری دو روز وقت اضافه دادم. البته این مسئله رو هم ذکر کردم که تیم هایی که پستشون رو فرستادن، امتیاز مثبت میگیرن. مثلا شخص x یه پستی فرستاده الان، این پست امتیازش 90 میشه. اگه همین پست رو فردا میفرستاد، 80 بیشتر نمیشد. پست هایی که تا آخر وقت امروز زده بشن، با تسامح بیشتری بررسی خواهند شد. پس تا جای ممکن تلافی این وقت اضافی انجام میشه.

و در نهایت، همینه که هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 18 آبان 1394 23:27
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
تیم تراختور نسبت به این مساله که 22 دقیقه مونده به پایان وقت مسابقه ش بدون اینکه ازش سوالی در راستای موافقت یامخالفتش بشه زمان مسابقه ش تمدید شده معترضه. تیم مقابل هیچ پستی ارسال نکرده، تیم ما سر وقت بازی رو تموم کرده. هیچی به هیچی اونوخ؟

اینسندیو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 15 مهر 1394 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر تدی کبیر!

یه اطلاعیه ای فرستادم، اول که در مورد اون زمان که صحبت شده بود، هم افزایش زمان داشتیم و هم برای این جریان ملیت ها، همگی توی گروه بحث کنیم و ببینیم چطوری میشه بهترش کرد یا کلا باید حذفش کرد.
زمان بندی رو هم توی اون اطلاعیه فرستادم، حالا اگه دقیقا میخوای بدونی کدوم تیم با کدوم تیم مسابقه داره، اونم میذارم. مشکلی نیست.

+ تف تشت اسلی و گریفه، کاریت ندارن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مهر 1394 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلینااااا.... درود!

میشه بی زحمت برنامه های بازی‌های بعدی رو با تاریخشون اعلام کنی؟ اینطوری اگه تیمی هفته‌ای برای بازی مشکل داشته باشه میتونه از قبل براش برنامه ریزی کنه.

مسئله‌ی بعدی باز هم مسئله‌ی ملیت‌هاست. من همچنان با ملیت‌ها مشکل دارم و به نظرم کار اشتباهیه. اگه ملیتی به تیمش امکانات خاصی بده بدون اینکه روی تیم حریف تاثیر بذاره باز شاید قابل قبول باشه. مثلا ملیت گریفیندور.. توانایی شرکت در مسابقه با دو پست.. تا اینجا قابل قبوله اما اینکه امتیاز پست سوم برابر با بالاترین امتیاز کسب شده در مسابقه باشه و اگه این امتیاز از تیم حریف گرفته بشه اصلا منصفانه نیست. (این مثالو زدم چون تفی تشت‌ها از ملیتشون استفاده نکردن توی این بازی و امیدوارم شاکی نشن چرا دست روی اونا گذاشتم.).
این مسئله در مورد بقیه ی ملیت‌هایی هم که به تیم نسبت به حریف اختیارات ویژه ای میده هم صادقه و اگه قرار باشه برنده‌ی بازیهایی به لطف ملیت ها تعیین بشه نه زیبایی مسابقه, اون پیروزی چه ارزشی داره؟

همینا دیه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!