برنامههای کلّی نهایی باروفیو برای وزارت دوازدهم
1. اعضای کابینه
معاون: روبیوس هاگرید
سایر اعضا: لینی وارنر، ربکا جریکو، ریگولوس بلک
سعی بر این بوده که از افراد با تجربهتر و افراد باانگیزه و پرانرژی با سابقه کمتر در کنار هم استفاده شوند. اگرچه وزارتخانه انجمنی بی طرف محسوب میشود و شخصا اصراری به استفاده از اعضای گروههای مختلف نداشتم امّا به هر حال این موضوع محقّق شده و ترکیبی از اعضای سیاه و سفید در وزارت حضور خواهند داشت. ضمناً به دلیل پر بودن وقت بعضی گزینههای من برای حضور در وزارت از جمله تراورز (هری پاتر) و ماندانگاس فلچر، متعاقباً یک یا دو نفر دیگر به این اعضا اضافه خواهد شد.
ضمنا جهت تحقّق شعار دولت پاکدست ریگولوس بلک نیز به اعضایی که پیش از این اعلام شده بودند اضافه شد.

2. ایدهآل کلّی دولت:
(در پاسخ به پرسش مطرح شده توسط رودولف لسترنج: وزارت مورد نظرت دقیقا نقشش توی ایفا چی خواهد بود؟)
چیزی که بیشتر از هرچیز برای من به عنوان وزیر اهمّیّت خواهد داشت سوژهها و ایدههاییه که میشه ایجاد کرد.وزارتخونه در واقع یک هیجان کاذب داره که میشه ازش استفاده بهینه کرد و به خاطر اقبالی که نسبت بهش وجود داره و توجّه بیشتری که به خاطر انتخاباتی بودن جلب میکنه، پتانسیل سوژه تزریق کردن به ایفای نقش و زیاد کردن فعّالیت رو داره. وگرنه چیزی که برای همه مشخّصه اینه که وزیر رسماً تفاوتی با سایر کاندیداها نداره و در دورههای اخیر برای ایجاد تمایز صرفا حوزه نظارتش گسترش پیدا کرده. نتیجتاً وزیر باید توانایی افزایش فعّالیت به کمک ایدههای جذّاب رو داشته باشه و بتونه از ایدههای همه به خوبی برای این کار استفاده کنه.
3. موزه:
از سر گرفته شدن فعّالیتهای موزه با فدرت قطعاً در دستور کار قرار داره. در مورد نحوه فعّالیتها هم نظر من اینه که جمعآوری اطّلاعاتها باید به شکل مردمی و دستهجمعی و خورد خورد انجام بشه که هم با سرعت بیشتری پیش بره و هم از فرسوده شدن ناظر جلوگیری کنه. و ناظر موزه در اینجا بیشتر وظیفه جمعبندی نهایی و البته انتخاب اولویّتها رو برعهده داره.
4. سازمان ورزش ها و تفریحات جادویی:
از برنامههای دولت تبدیل انجمن فدراسیون کوییدیچ به «سازمان ورزشها و تفریحات جادویی» و تبدیل شدنش به زیرمجموعه وزارتخونهه است. البته به طور مستقل فعالیّت خواهد کرد و فقط مانند موزه و آزکابان، وزیر ناظرش رو پیشنهاد خواهد کرد. با این کار میشه اکثر مسابقات ایقایی رو یک جا متمرکز کرد که برنامه ریزی یکپارچهای داشته باشن و از تداخل و تجمّع برنامه ها در یک مدّت خاص و نبودن هیچ برنامهای در بازه زمانی دیگه جلوگیری کرد. بعضی از تاپیکهای مسابقهای سایر انجمن ها که مدّتهاست به کلّی غیرفعّال هستن رو هم میشه به این انجمن منتقل کرد و یا زیر نظر این انجمن و به طور مشترک و هماهنگ با انجمن اصلی فعّالیت کنن.
5. قطب شدن یا نشدن وزارت، ارتش وزارت، اداره کارآگاهان و سایر گروههای انجمن:
بنابه دلایل زیادی که پیش از این ذکر کردم، قطب سوّم به طور کلّی منتفی هست. امّا در صورتی که برآورد وزارت از میزان فعّالیت این باشه که کشش ایجاد یک گروه دیگه وجود داره، گروهی کاملاً بی طرف (یعنی شامل اعضای دو جبهه و اعضای خارج از آنها) تشکیل خواهد شد و با اصل قرار دادن تعامل با دو جبهه دیگه فعّالیت خواهد کرد. این مورد در کابینه به طور جدّی بررسی میشه و در حال حاضر قطعیّتی در موردش وجود نداره.
6. سایر پرسش و پاسخهای مطرح شده:
نقل قول:
7_از اونجایی که روستایی غیوره،نظرت در مورد بیناموسی چیه؟!
روستایی با هرگونه بیناموسی اکیدا مخالف هسته و اگر بیناموسی باشه اصلا نمیتونه و قلبش به درد مییاد!
یک اتفاقی که آخرین بار در دوره وزارت منیره اتفاق افتاد و بعد از اون ندیدم این بود که سعی کردن جریان بیناموسی ره کنترل و جهت دهی کنن و اونه ره محدود به بعضی تاپیک ها کردن ... نتیجش هم درومدن بوق قضیه و به ابتزال کشیده شدن بود و چند مورد دعوا و بلاک و حذف پست! نتیجتا وقتی برداشت من از اون اتفاق این هسته کاملا مخالف این رویکرد هستم. جریان سازی مثبتی هم به نظرم نمیشه کرد، چند نفر معدود الان هستن که متوجّه معنای واقعی این سبک هستن و توانایی نوشتن درستش هم دارن از جمله فنگ که اسمش ره عوض کرده و من اسم جدیدش ره یاد نمیگیرم چون خیلی سخت هسته. ما این عدهی معدوده ره اگه جمع کنیم که توی سوژههای خاصی بنویسن، جریان سازی خاصّی صورت نمیگیره جز این که یه سری که جنبه ره ندارن عرصه رو برای تخلیّه خودشون باز ببینن و هجو زیاد شه.
اقدام برعکسش یعنی مبارزه با هجو هم که خوب همواره همه جای سایت بوده و هر پستی که از عرف خارج بشه و مخرّب باشه حذف شده.
اما اگر میخوای ببینی این حد از نظر من چیچی هسته، پست های من موجود هسته! نشون بدم؟
نقل قول:
ایا درسته در حالی که محفل از فقر عضو رنج میبره،بیاییم یه قطب دیگه اضافه کنیم؟!کار درستی است؟
در مورد قطب سِیٌّم! بنا به دلایل زیادی من مخالف این قضیه هستم. از جمله مهم تریناش میتونم به اینا اشاره کنم که 1. تعداد عضو خوب کافی برای تقسیم بندی به سه قسمت وجود نداره اصلا! 2. وزارت یک امر موقتیه و هر شخص حداکثر یک سال رأس وزارتخونه قرار داره، اگر بخواد گروه سومی تشکیل بده با تغییرات مدیریتی مداوم این گروه به هیچجا نمیتونه برسه چون در مدیریت و رشد یک گروه ثبات نقش خیلی تعیین کنندهای داره. 3. زیرساخت هایی لازمه برای تشکیل قطب سوّم به طور جدی از جمله دسترسی و انجمن جدید و توافق با مدیریت و رؤسای دو قطب اصلی سایت.
از قطب سوم که بگذریم، در صورتی که با توجه به میزان فعالیت سایت و تعداد اعضا، جمع بندی کابینه این باشه که امکان تشکیل یک گروهک هست، گروهی تشکیل میشه که شامل اعضای سفید، سیاه و خاکستری باشه و با تعامل با بقیه گروه ها سعی میکنه سایت رو در مقاطع مختلف فعال کنه. مهم ترین اصل این گروه هم همون تعاملیه که گفتم. توافق با سران سیاه و سفید لازمه فعّالیت های چنین گروهیه و من با خودمختار بودن این گروه مخالفم.
نقل قول:
اگه وزیر بشی قراره با چه کاربرایی مواجه بشیم؟!بهتر بگم،شفاف سازی کن که کابینه ات کین؟!اصلا انتخابشون کردی؟
در مورد سایر اعضای کابینه به جز معاون ها هم باید بگم که باز از معدود کار های درستی که مرحوم ملعون بگمن انجام داد این بود که کابینه ره با دادن مسئولیت تاپیک های مختلف شلوغ نکرد ... کاری که قبل از اون معمولا انجام میشد و در دوره آخر (جیگر) هم انجام شد و به اعتراف خود وزیر در گاهنامه، اشتباه بود چون ظرفیت هاره پخش کرد و ازشون به خوبی استفاده نشد.
از تمام این ها گذشته، توزیع رایگان سبد کالا شامل شیر محلّی گاومیش و تیتاپ در بین تمامی جادوگران در دستور کار وزارت قرار دارد.
با تشکّر ازهری جهت بازنویسی این متن به لهجهی غیر میشآبادی و غیر غولی!