جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] كتابخانه مكانيزم گریفیندور

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
ei baba man kei hamchin harfi zadam? aslan ki gofte beshin ie gooshe o harf goosh kon? age hamchin kari koni ke man kheili asabani misham. manzoore man chize dige bood to nagerefti!faghat ino iadet bashe: hich ghanooni ba arzesh tar az ghanoone khodet nist zemnan remus jan maloome ke sirius namorde . sirius hamishe zende ast. hamoontor ke man zendeam

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اسفند 1382 19:31
نمایش جزئیات
آفلاین
هي هري اين حرفا چيه مي زني؟؟هان؟ تو ديگه اندازه يه مرد كامل و حتي خيلي بيشتر عقل تو كلته!!!نبايد از اين حرفا بزني البته مي دونم نبايد بهت امر كنم ولي بابات يه چيزي گفت تو چرا اينجوري جوابشو ميدي؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اسفند 1382 14:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

پرانگز نوشت
khob harry shenidi ostad merlin o professor dumbledore chi goftan? harfeshoono khoob goosh kon. dar ghiabe man oona moraghebe toan! rasti madaret va sirius salam miresoonan

چشم چشم (صد تا)

خب من باید مثل بچه های خوب همه کارا رو با نظم انجام بدم طوری که برگ از درخت نیافته اصلا هم اهمیتی نداره که پدرم و دوستاش وقتی توی سن من بودن چه کارایی که نمیکردن و انقده براشون قانون و گوش کردن به حرف بقیه اهمیت داشت یا نداشت

آره بابا جون من شبا ساعت 9 دیگه آخرش 10 می خوابم ( قبلش مسواک یادم نمیره ) هیچ وقت پرسه نمیزنم به خصوص اصلا قیافه جنگل و کلبه هاگرید رو توی ذهنم نمیارم.

حتی یه بار هرمایونی !!!!! گفت بریم به هاگرید سر بزنیم گفتم نه ما بچه های خوبی هستیم الان شبه باید رفت لالا

خلاصه من نه به قدرت گرفتن ولدمورت نباید کاری داشته باشم و نه اینکه کاری برای مرگ خوارای فراری از آزکابان بکنم خب من بچم و بزرگترا باید برام تصمیم بگیرن و اصلا من کجا مرگ خوارا کجا اونی هم که اونا رو توی سازمان اسرار غافل گیر کرد یه هری بی کله بود که به خاطر یه علاقه پوچ به سیریوس رفت اونجا و احساسش در اون موقع بر عقلش غلبه کرده بود اگه تا ابد هزار نفر بگن کار تو درست بوده که رفتی من خودم تا ابد خودم رو نمیبخشم.
بقیه هر چی میخوان بگن و بهم دلگرمی بدن باعث مرگ سیریوس من بودم و اگه از الان تا یه سال دیگه برام دلیل بیارین ممکنه ظاهرا موافقت کنم ولی در باطن نمیتونم خودم رو ببخشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اسفند 1382 08:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینم جیمز عزیز ...کدوم ادم احمقی قصد تمسخر منو داره؟؟ بهم بگو تا دوتایی با هم یا حتی با سیریوس که البته اگه حاضر باشه.. حالشو بگیریم...و گرفتن حال(حالگیری) کار ماست و مثل آب خوردنه!! :pint:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اسفند 1382 08:19
نمایش جزئیات
آفلاین
عجب حضور خوبی داری سیریوس ...این حداقل نشون میده که هنوز نمردی و همه رو خوشحال میکنه و از همین الان چشم همه دشمنان و حسودان کور بشه که چشم زنده دیدنت رو ندارن!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اسفند 1382 08:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون هری جان!! ولی به نظر من بهتره با بابات یه خورده بهتر صحبت کنی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اسفند 1382 08:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سیریوس هنوز نمرده! چرا بیخودی میگی سیریوس سلام رسوند؟هان؟ در ضمن هری عزیز اگه اسنیب بهت درس نداد بیا کنار خودم بهت درس میدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
khob harry shenidi ostad merlin o professor dumbledore chi goftan? harfeshoono khoob goosh kon. dar ghiabe man oona moraghebe toan! rasti madaret va sirius salam miresoonan

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 اسفند 1382 14:15
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
چشم البوس جان. حتما!
هري! شنيدي كه چي گفت؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 3 اسفند 1382 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
اين حرفا باعث تفرقه ميشه لطفا اين حرفا رو كنار بزاريد
يادتونه يه حرفي زدم يكي از كارهاي كه ولدمورت ميكنه تفرقه است
به انجمن برسيد بجاي اين كارها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همیشه بدون کی بودی از کجا اومدی به کجا خواهی رفت همیشه بدون همیشه