جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

22 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

ستاد انتخاباتی زاخاریاس اسمیت

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ستاد انتخاباتی زاخاریاس اسمیت
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1399 14:09
نمایش جزئیات
آفلاین
زاخاریاس عزیز سلااااااااااااااام!سلاااااااااااااااااااااااام!
ویدیویی که به عنوان حال و هوای خودت گذاشتی تو رو جلوی دیگران ضعیف نشون میده هااا

من تازه واردم و یه دختر معصومِ مظلومِ مهربونِ از همه جا بی خبر بیشتر نیستم. من از سیاست سر در نمیارم و تا حالا هم توی انتخابات نبوده ام.
من اومدم اعلام حضور کنم که ازت حمایت می کنم. نه به خاطر این که از قیافه ات خوشم میاد ، بلکه برای این که از محفل حمایت کنم بالاخره یه محفلی هم به یه جایی برسه انشاالله تعالی!

باز می گم؛اون ویدیوی نکبتو بردار از روی سایت. مسخره ات می کنن هاااا.

به امید پیروزیت.
لاوندر براون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دختری تنها در میان باد و طوفان...

آیا او را رهایی خواهد بود از این شب غربت؟

یا مامانش دوباره او را به خانه راه خواهد داد؟

او در کوچه ی سرد قدم برمیدارد ومی اندیشد:

آیا ریختن آبلیمو در قهوه ی مادر کار درستیست؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1399 13:24
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه دولت داس و چکش اسمیتی

از تمام جادوگران و ساحره هایی که قصد دارند از ما حمایت کنند خواهش مندیم در ستاد اعلام حضور کنند تا ماه هم دلخوشی داشته باشیم. تا کی ببینیم که در ستادمان تنها نشستیم و داریم برای خودمان برنامه های خودمان را میگوییم.

حس و حال ما همین الان

دولت داس و چکش اسمیتی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1399 23:32
نمایش جزئیات
آفلاین
مدارکی هست مستند برآن که پیش از تایید صلاحیت ها بنده این حرف ها را بار ها زده ام.
جناب اسمیت!
تهمت نزنید. این امر به دور از اخلاق است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نه چون مومم نه چون سنگم،نه از رومم نه از زنگم،همان بی رنگ بی رنگم.....
به طلا همچو سنگ بنگر...
se.sn_sli

ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1399 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
کدوم ستاد تو رو اجیر کرده سوروس؟ تام ملعون یا بارگاه ملکوتی؟ نکنه از سمت اون روحه اومدی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1399 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
زاخار محفلی را چه به وزارت!
سرحرفم خواهم ماند اگر زاخار وزیر شود بی شک قیامی به منظورکودتا را رهبری خواهم کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نه چون مومم نه چون سنگم،نه از رومم نه از زنگم،همان بی رنگ بی رنگم.....
به طلا همچو سنگ بنگر...
se.sn_sli

ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1399 11:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر خبرنگار شفاف ساز جناب آقای آبرکرومبی.

خوب خبر خوبیه که از محفل کاندیدای این پست شدم برای اینکه بالاخره یکی بود که صدای محفلیها رو به گوش بقیه برسونه. در مورد بخش دوم سوال، صد در صد ! محفلیها و مرگخواران هر دو عضو زیادی در کابینه ما دارن به خصوص که الان از اعضای محفل فقط آقای مودی پست مدیریتی داره.

خوب ما آقای جاگسنو بیشتر هوچی گر و شعار زده میدونیم.اول از همه درمورد هالی پاف بگم که هافلپاف از دهه هشتاد شمسیه کمپانی فیلم سازی داره و اینکه از مسابقات درون گروهی کپی کردین که هیچی. دیگه چرا امتیاز مسابقه سینمایی رو به نام خودتون میزنید؟
آقای جاگسن نه تنها عملگرا نیستند بلکه فقط شعارند شعار. در ضمن سعی میکنند با هوچی گری و ایراد گرفتن از غلط املایی ذهن هارو از نا توانی ها در جواب دادن خود دور کنند بلکه فشار روانی روی خودشونو هم بردارن.

در مورد تهمت مولتی که میزنن اگه تونستن اسم شناسه قبلی که فکر میکنن داشتمو بیارن ما هم یه لپ لپ از طرف ستاد جایزه میدیم به اونا.

امیدواریم شما خبرنگاران با استفاده از قدرت قلم خود فساد کاندیدا هارا برای مردم بر ملا کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1399 06:19
نمایش جزئیات
آفلاین
درود به جناب آقای زاخاریاس اسمیت!

چه احساسی دارین از اینکه تنها نامزد محفلی هستین؟ آیا در دولت شما محفل ققنوس بیش از پیش حمایت میشه؟ آیا به جایگاه سابقش برمی‌گرده؟

شما و موافقین‌تون، تام جاگسن رو «تقلیدکار» می‌دونین و تام جاگسن و موافقین‌شون هم شما رو «کپی‌پیست‌کار» می‌دونن. نظرتون در این باره چیه؟ به چه دلایلی فک می‌کنین حق با شماست؟

خیلیا ادعا می‌کنن که شما رو قبلاً با 4-5تا شناسه و هویت دیدن و خواستار بلاک شدنتون هستن. نظرتون چیه؟ آیا مولتی بودنتون حقیقت داره یا هرطور شده می‌خوان از صحنه‌ی وزارت محوتون کنن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: یکشنبه 29 تیر 1399 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
برنامه های دولت داس و چکش_بخش دوم

4.حقوق بازنشستگی
چندیست در جامعه جادوگری احترام به بزرگتر فراموش گشته و سالمندان عزیز به خانه سالمندان فرستاده میشدند. با وجود دولت ما دیگر خانه سالمندانی وجود نخواهد داشت و بزرگسالان عزیز میتوانند از مزایای حقوق بازنشستگی بهره مند شوند

5.برگزاری مسابقات کوییدیچ فصلی
چندیست کوییدیچ در بین جامعه جوانان ما کم رونق شده و برگزاری مسابقات کوییدیچ به هاگوارتز محدود شده.با کم شدن فعالیت های ورزشی بین جوانان کار و کوشش هم کم شده و نتیجه آن جامعه ای رو به زوال است. در دولت ما با برگزاری مسابقات فصلی کوییدیچ دیگر نمیگذاریم جوانان ما بیکار بمانند و به پرخوری مشغول شوند.

6.اهمیت روی کار آمدن جوانان
چندیست در دولت های فاسد سرمایه داری افرادی با پارتی وارد وزارتخانه شده و نظارت انجمن هایی را به ناحق میگیرند. در دولت داس و چکش استعداد یابی جوانان ما از همان ابتدای طفولیت آغاز شده و به تدریج تمام جوانان بریتانیا به کار دولتی و حقوق خوب مجهز شده و دست کسانی که با پارتی بالا آمدند از مقام کوتاه خواهد ماند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: یکشنبه 29 تیر 1399 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
میرسیم به شرح برنامه های خود در دولت داس و چکش:

1.برابری و برادری
در ناظام سرمایه داری آقای پدرام و آسلامی آقای مرلین، بالایی ها خون پایین دستان خود را در شیشه کرده و خود را ثروتمند تر کرده و جادوگران پایین دست خود را فقیر تر. در دولت ما چیزی به نام بالا دست و پایین دست وجود ندارد. حتی خود من هم شبانه روز در زمین کوییدیچ اماده آموزش به جوانان کوشای این مملکت میباشم. ناهارم نان و پیاز است .و هم سطح با تمام مردمم. آقایان سرمایه دار و آسلام گرا به گوش باشید که دولت جومونیست ما خطر بزرگی برای شماست.

2.کار کار کار
در دولت های قبلی به مردم سخت نمیگرفتند و کار برای آنها اجباری نبود.برای همین به رواج بی ناموسیزم روی آورده بودند و جامعه ی مارا مسموم کرده بودند. دیگر از این خبر ها نیست. صبح ساعت 6 همه مردم باید بیدار شده و سر کار بروند. لحضه ای استراحت و باز هم کار. کارگری از زیر کار در برود کا گ ب، چیز... آزکابان منتظر اوست.

3.کا گ ب بان
دیگر در آزکابان از این حیوانات چندشی که نامشان دمنتور بود خبری نیست.قرار است تیم تخصصی از شکنجه گران .. یعنی کارآگاهان کنترل آزکابان را در دست گرفته و حسابی به زندانی ها حال بدهند تا دیگر شعار دوم یادشان نرود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: یکشنبه 29 تیر 1399 10:33
نمایش جزئیات
آفلاین
جوابی به یاوه گویانی قدمت مرا به سخره گرفته اند.

من به عنوان پادوی استالین 5 سال عمرم را روی این کار گذاشته ام.

پدرم یکی از افسران بلند پایه نظام جومونیستی روسیه بوده.

بدانید و آگاه باشید که حزب جومونیستی همیشه پیروز است.

دولت داس و چکش اسمیتی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1399/4/29 10:42:32

از درون من نجست اسرار من