گروه: گریفیندور
چوب دستی: ساخته شده از چوب درخت آتش، ۲۵ سانتی متر با ریسه قلب اژدها، انعطاف پذیر
پاترونوس: راسو
علاقه مندی ها: کتاب خوندن،ورزش کوییدیچ،کتاب نوشتن،نقاشی.
ویژگی های ظاهری: قد بلندی داره با موهای نامرتب و آشفته برخلاف همه ویزلیا که موی قرمز و صورت کک و مکی دارن ویلیام موهای مشکی-قهوه ای داره که همش باهاشون درگیره،خوش لباس،اکثر وقتا لباسای مشکی شل ول میپوشه.
به ظاهر خودش خیلی خیلی اهمیت میده ولی بعضی
وقتا اصلا ظاهرش براش مهم نیست ..
ویژگی های اخلاقی:خیلی از خود راضیه،مغرور،سرد،از دوستای صمیمی دراکو مالفوی،دوس داره همیشه با دراکو دردسر درست کنه ..
متنفر از هری پاتر ..
تنهاییش رو با نوشتن میگذرونه.
هرجایی بخواد بره قبل از خودش تعریفش اونجاست !!
سرکلاس به حرفای پروفسور گوش نمیده و مشغول کشیدن نقاشیه ولی وقتی پروفسور ازش سوال میکنه هرچی که پروفسور گفته رو مو به مو توضیح میده !!
به مرگخوار بودن،کارای ترسناک و عجیب غریب و ورد آوادا کِداورا(avada kedavra) علاقه زیادی داره!
الگوی اول و آخرش پروفسور اسنیپ هست.
.
.
جایگزین بشه لطفا !!
سلام.
معرفی شخصیت شما نمیتونه با چیزی که در کتاب خوندیم در تناقض باشه. اگر شخصیتتون شناخته شده نباشه، میتونید هر شکلی که دوست دارید معرفیش کنید. اما برای شخصیتی مثل بیل ویزلی این امکان فراهم نیست. مثلا ما میدونیم که بیل سالها از دراکو بزرگتره و گرایشات سیاه نداشته.
ضمنا اگر سوء تفاهم پیش اومده، باید بگم که ویلیام اسم کامل بیل ویزلی برادر ارشد رونه.
پس لطفا یا شخصیت دیگه ای انتخاب کنید یا اگر این شخصیت رو میخواید متناسب با ویژگیهایی که توی کتاب داشته معرفی کنیدش.
تایید نشد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج


