جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

46 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
46 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 17 دی 1383 20:31
نمایش جزئیات
آفلاین
از کی مجوز گرفتی ....از لسترنج؟؟؟؟ واای بابا دیاگون که مسوولش پیام نیست دلیل نمیشه که شما تا مجوز میخواین بهتون داده بشه شاید نتونسته باشیم پست شما رو بخونیم کارای اداری کلی دنگ وفنگ وکاغذ بازی داره دیگه هم بحث قبلی رو بزار کنار واسه هجره خودت اونجا درخواست بده اگه ببینیم با اهداف رل پلینگ سایت میسازه بهت مجوز میدیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: پنجشنبه 17 دی 1383 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش وقتي 1 چيزي رو كسي 1 بار بگه و بقيه حال بكنن مد ميشه اين 1 امر عاديه و قول ميدم خيلي زود {از اين به بعد } ريشه كن مي شه و 1 چيز ديگه مياد رو دور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Those were the days my friend
We thought they
'd never end
We'
d sing and dance forever and a day
We
'd live the life we choose
We'
d fight and never lose
For we were young and sure to have our way.
ارسال شده در: پنجشنبه 17 دی 1383 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
بچه ها من اینجا از همه عذر خواهی میکنم این پدیه ایت الله در سایت تقصیر منه..من با پستام به دنیس خط دادم و اونم که میخواست دنبال منو بگیره(طبق کتاب هری پاتر ما دونفر از همه به هم نزدیکتریم تو کتاب) آسلام را به نحو شدیدتری با حوضه علمیه و آیت الله بازی کشاند که ویروسش در کل سایت پخش شده من خودم برای اینکه اشتباهمو جبران کنم همین الان دوتا تاپیک رو در دیاگون پاک کردم
یکی حوضه علیمه و اون یکی پند یا امثالی برای جادوگران یه همچین اسمهایی داشت و با هر تاپیک یا پستی که این ویروس رو داشته باشه با همین خشونت رفتار میکنم امیدوارم این ویروس تو سایت از بین بره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: پنجشنبه 17 دی 1383 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین

من هم موافقم...یعنی چی؟ این سایت نباید وارد مسائل دینی و مخصوصا سیاسی بشه.....البته تنفس مصنوعی خوبه...نه سیاسیه نه ضد اخلاقی و نه دینی.... :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 دی 1383 11:39
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ! من هم با این آیت الله بازی و حوزه علمیه مخالفم ! حتی ممکنه به ضرر سایت تموم بشه ! نوشتن اآیت الله هم برای اسم های مسخره درست نیست . هرچی باشه کلمه الله مقدسه ! نباید به مقدسات کسی توهین کرد . درست نیست و همون طور که گفتم ممکنه به ضرر سایت تموم بشه .
اما این قضیه آسلام ( دقت کنید که اسلام نیست ) حسابش جداست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: پنجشنبه 17 دی 1383 10:16
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووومک... خوب اون حوزه علمیه رو من تایید کردم، خودم هم کارشو تموم میکنم! فکر میکردم ممکنه چیز جالبی بشه ولی از 27 تا پست توش یه پست به درد بخور هم یافت نمیشه!
این اسی هم راست میگه... دیگه همه چیز به ابتذال کشیده شده!
من یکی که میگم اصلا یه مدت بریم تو کار استراحت! یه مدت هیچی ننویسیم بذاریم این مخه هوا بخوره شاید همرا با هوا یه چیزی رفت توش! الان سوژه نداریم همش هم میخوایم یه چی بنویسیم دیگه هر روز بدتر از دیروز، داره استاد میشه! حداقل من اینجوریم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 دی 1383 09:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ببیند یکی از مشکلات سایت ما نمیشه گفت سایت خود ما این هرچیو خیلی زود شورشو در میاریم مثلا همین تنفس مصنوعی هرجای سایت نگا میکرده پر بود از :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: موضوع اسلام نیمیدونم آیت الله هم همین مشکل پیدا کرده یعنی دوباره داریم شورشو در میاریم بابا یه موضوع جدید انقدر اوسش نکنید که آدم بعد از یه مدت حالش به هم بخوره به نظر من باید هرچی سریعتر جلوش گرفته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس در 1383/10/17 10:25:34
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
ارسال شده در: پنجشنبه 17 دی 1383 06:32
نمایش جزئیات
آفلاین
بسیار خب حالا که آبرفورث جان به این موضوع اشاره کردن من هم خواستم موافقت خودم با ایشان و مخالفتم را با بقیه اعلام کنم.

به نظر من هم بوجود آوردن حوزه علمیه و نمی دونم آیت ا... بازی در اوردن خیلی بیمزه س...یعنی اصلا ربطی به دنیای هری پاتر نداره و به نظر من هم باید متوقف بشه...

البته فکر کنم دلیل بوجود آوردن چنین تاپیکی را بدانم که چه چیز باعث شده که موسس این تاپیک چنین کاری بکنه و اون کمبود سوژه هست...به هر حال در همین راستا اعضایی هستن که در حال فعالیت هستند که امیداورم که موفق باشن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: چهارشنبه 16 دی 1383 23:56
نمایش جزئیات
آفلاین
هووم... من كه طبق المعمول دير ميرسم... ميگم كه.. اخيرا يه چيزي باعث شده خيلي بد بشه... هر كس از راه ميرسه آيت الله ميذاره اسمش رو آيت الله... آيت الله... تو كتم نميره... خيلي زشته اين كار به نظر من هر چه سريعتر جلوش بايد گرفته بشه. هم نميتونم از نظر شخصي قبول كنم هم فكر كنم كه براي سايت بد باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 دی 1383 13:45
نمایش جزئیات
آفلاین
هری چرا هی میگی نمیتونی کی را وادار کنی ؟
اگه کسی نمیخواست رول پلیینگ کنه هیچ وقت اسم اون طرف را بر نمیداشت ..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.