جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

4 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  59 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  186 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  289 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: I am K
ارسال شده در: دیروز ساعت 18:54
نمایش جزئیات
شغل
Summer Vlog

یه روز گرم و افتضاح دیگه از تابستون هم به پایان رسید. در کلبه کوچک سامورایی و شمشیرش، کاتانا برای نجات از گرما خودش رو در فریزر حبس کرده بود. دست کوچکش رو در جیب کوچیک دسته‌ش برد و موبایلش رو در آورد. شیائومی 17 پرو که چند ساعتی بود تموم برد هاش یخ زده بودن، با کمی نفس نفس زدن و چند باری خاموش و روشن شدن بلاخره صفحه جوتیوب شخصی کاتانا رو بالا آورد!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

درود!
حالتون چطوره ؟!

بهتون قول داده بودم ولاگ اون سفر ساحلی رو براتون بذارم ولی خب چه میشه کرد! جیروشیما دسترسی اینترنت بین الملل رو بر تموم کاتانا ها بسته بود و سامورایی هم راضی نمیشد از اینترنتش استفاده کنم. مرتیکه خسیس!

بگذریم!

این شما و این ولاگ سفری ساحلی من و سامورایی!

سفر ما از چهار صبح شروع شد. من نمی دونم چرا ولی این سامورایی نکبت من رو سه صبح بیدار کرد تا تو ترافیک نمونیم! ده آخه مردک کی جز تو وسط تابستون یهو هوس می کنه بره تو اون گرمای 60 درجه ماهی کبابی بخوره که بخواد ترافیک بشه! ای بر پدر اون لک لکی که من رو داد دست تو لعنت!

داشتم می گفتم.... ما همزمان با طلوع خورشید رسیدیم به سواحل شمالی جیروشیما! سامورایی هنوز جای پاش خشک نشده تصمیم گرفت ماهی بگیره! با همون طلوع شروع کرد... زمان گذشت... شیفت طلوع تموم شد... شیفت آسمون آبی هفت صبح شروع شد... شیفت اون خانومه که همیشه تو رادیو میگه"سلام هم وطن! صبح زیبای تابستونی تون بخیر!" هم تموم شد... اخبار ساعت دوازده هم به پایان رسید اما هنوز سامورایی ماهی نگرفته بود! گذشت و گذشت و گذشت تا شیفت گوینده اخبار ساعت چهار شروع شد که سامورایی خوش و حال خندان به هوا پرید، بعد از ۱۱ ساعت بلاخره این آقا یه جوجه ماهی تونست بگیره! کی گفته سامورایی ها باید ماهی بگیرن؟! بر پدر اون هم لعنت!

نیم ساعت بعد تنها اثر موجود از ماهی استخونش بود! هنوز اسنپی که ماهی رو به معده سامورایی نکبت نرسونده بود که ایده بعدی این آقا شکوفا شد!

ـ کاتانا بابا! بیا بادبادک بازی کنیم.
ـ
ـ خوش می گذره ها!
-
ـ لیاقت نداری! خودم تنهایی میرم.

و رفت! اصلا هم من ناراحت نشدم! اصلا!

بادبادک بازی آکی سوگیاما پنج ساله از اصفهان به پایان رسید و شیفت غروب خانم شروع شد. من غرق در منظره غروب بودم که دیدم آکی پنج ساله داره قلعه می سازه!

ـ

دیالوگ قبلی حاوی کلمات رکیک بود که خب نمیشه ترجمه کرد. کاتانا هم بعضی وقت ها بی ادب میشه دیگه!

ساخت قلعه شنی هم تموم شد و سامورایی بلاخره راضی شد برگردیم خونه. مرلین پدر اون صاحب وانت رو بیامرزه که مارو سوار کرد و به خونه رسوند.

همین!
امیدوارم شما در کل زندگیتون گیر یه سامورایی کند ذهن نیفتید!
لایک و کامنت یادتون نره!
تا ویدیو بعدی بای بای!

این ولاگ کاملا توسط کاتانا ترنسلیت، PixVerse و Pika ساخته شده است.
ویرایش شده توسط آکی سوگیاما در 1405/3/13 19:46:05
آستریکس
آستریکس دیروز ساعت 19:30
کاتانا، از اونجایی که بهت خوش نگذشته مشخصه که همراه خوبی برای سفرت انتخاب نکرده بودی. همراه خوب داشتن خیلی مهمه. توصیه‌ای که برات دارم اینه که مثلا میتونی از دفه بعد تو خونه بمونی و من با سامورایی برم سفر. اینجوری سامورایی یه همراه پایه برای بادکنک هوا کردن و ماهی گیری پیدا میکنه و تو هم سفرشو تلخ نمیکنی.
1

افرادی که لایک کردند

پاسخ: I am K
ارسال شده در: دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 12:55
نمایش جزئیات
شغل
!? Who is K

خورشید تابان بر فراز آسمان جیروشیما می تابید. در حالی که شهر در زیر تابش مستقیم و گرم ترین فصل سال به سر می برد، یکی این وسط ترجیح داده بود بیخیال همه چیز بشه و عطای دنیای رو به یک خواب قیلوله ببخشه. اما آیا یار و یاور همیشگی اش هم حاضر بود این کار رو انجام بده؟
ـ !

خودش جواب رو بهتون داد. اممم..‌. یکم فهمیدن زبون این کاتانا سخته؛ ولی مطمئنم هر چی بریم جلوتر بهتر می فهمید.

خب کجا بودیم؟! آهان...

تا حالا شده والدین محترم خواب باشن و شما بخوای یواشکی یه کاری بکنی؟! تو اون موقعیت چیکار می کنید؟

کاتانا ی قصه ما اول به سمت سامورایی رفت. انواع و اقسام حرکات موزون رو روی برای سامورایی اجرا کرد، سامورایی خوشبختانه بیدار نشد! از آشپزخونه یه لیوان آب آورد و روی سر سامورایی ریخت، باز هم خوشبختانه سامورایی بیدار نشد! فن پنجه گربه، پنجه خرس، پنجه تسترال و انواع و اقسام پنجه ها رو روی سامورایی اجرا کرد اما باز هم سامورایی خوشبختانه بیدار نشد.

شاید برای من و شما عجیب باشه چرا بعد از این همه کار سامورایی بیدار نشده، اما برای کاتانا این عادیه. شما هم اگر جای این بنده بینوا سالازار باشید و هر روز صبح با هزار تا روش عادی و غیر عادی بلاخره بعد از سه ساعت موفق بشید صاحب تون رو بیدار کنید، تمام اعمال توصیف قبلی کاملا براتون عادیه. درست میگم جناب کاتانا؟!
ـ .

خوبه! الان می تونی بریم سراغ قسمت بعدی داستان.

کاتانا بعد تاییدیه فیلم بردار، خوشحال و خندان تق تق کنان به سمت کامپیوتر سامورایی میره. بعد از وارد کردن پسورد و انجام اعمال مربوطه بلاخره می تونه چهره معشوقه اش رو ببینه.

Welcome to this channel

I am K

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تصویر اصلی

نقل قول:
این کاتانا عه!
بهترین شمشیر ساخته شده در کل دنیا!
جزو معدود شمشیر های سخنگو به حساب میاد.
شما می تونید باهاش حرف بزنید ولی کاتانا فقط با استیکر و اکت جواب شما رو میده!
سیبیل کاتانا رو دیدید؟! کاتانا جدیدا سیبیل دوست داره.

تصویر اصلی

نقل قول:
افسانه های زیادی درمورد کاتانا هست. یه سری میگن اون پسر خونده شمشیر گودریک گریفندوره، یه سری میگن اون در اصل اولین شمشیر ساخته شده است، اما موثق ترین منبع که کسی نیست جز " حافظه نیم سوز آکی سوگیاما" در این رابطه میگه که اون رو لک لک ها برای سامورایی آوردن. لک لک ها به سامورایی گفتن کاتانا مامان و بابا نداره و اون باید از کاتانا مثل بچه ش مراقبت کنه. اما آیا سامورایی واقعا به حرف لک لک ها گوش میده؟ فکــــــر نکنم!

تصویر اصلی

نقل قول:
بچه ها سامورایی... سامورایی بچه ها!
این ساموراییه! بد اخلاق ترین جادوگر خلق شده در کل دنیای جادوگری (البته از نظر کاتانا!)!
کاتانا از وقتی یادش میاد همیشه با سامورایی در جدل بوده. اون معتقده لک لک ها بدترین انتخاب رو برای کاتانا کردن. مثلا چرا اون رو پیش هلنا نبردن؟ یا چرا اون رو به عمو سالازار یا عمو آستریکس ندادن؟ قطعا اونا از کاتانا نمی خواستن شام و ناهار درست کنه، همیشه در حال سالاد درست کردن باشه، زمین رو بسابه، آب حوض خالی کنه، پیرزن خفه کنهـ....عه کاتانا نباید این رو می گفت.

نظر شما چیه؟

تصویر اصلی

نقل قول:
این عکس جوونیای ساموراییه!
این رو کاتانا یه روز که داشت انباری رو تمیز می کرد، پیدا کرده!
کاتانا یادش میاد اون موقع ها سامورایی زن داشته، اما الان؟! نداره.
سامورایی خوشش نمیاد کاتانا درمورد زن سابق سامورایی حرف بزنه، هر موقع بحثش میاد وسط سامورایی تذکر میده که " اگه این بحث رو ادامه بدی، میدم سمندون ببرتا!".
کاتانا نمی دونه سمندون کیه؛ ولی از اون خیلی می ترسه! ولی چون شما رو دوست های خودش می دونه ازتون میخواد به کسی نگید که ازش می ترسه.
این یه رازه، راز!

تصویر اصلی

نقل قول:
این عکس آخرین سفر کاتانا و ساموراییه!
کاتانا اون سفر رو خیلی دوست داشت. اونا رفته بودن سواحل جنوبی جیروشیما!
کاتانا قراره تو ویدیو بعدی ولاگ اون سفر رو براتون بذاره!
منتظرش باشید.

کاتانا ازتون می خواد اون زنگوله رو فعال کنید تا هر موقع ولاگ آپلود شد، جیرینگ جیرینگ صدا بده و خبرتون کنه.

کاتانا از شما دوست های خوبش خیلی ممنونه که تا اینجا همراهش بودید.
فعلا بای بای!
تلما هلمز
تلما هلمز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 14:43
آخرش هم معلوم نشد این کاتانا از کجا اومده... مشکوک نیست یکم؟
3
آکی سوگیاما
آکی سوگیاما دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 22:04
کاتانا از اینکه می بینه بلاخره یکی به منابع موثق شک کرده خوشحاله!
2

افرادی که لایک کردند

هلنا ریونکلاو
هلنا ریونکلاو دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 16:30
کاتانا بذار بهت بگم درسته که لک‌لکا نذاشتن ما به هم برسیم، ولی همیشه به کُنجِ(!) روحیِ من دعوتی (چیه خب گفتن روحی اتاق بهت نمی‌دیم، پس خودم یه کنجی از هاگوارتزو برا جاسازی وسایلم انتخاب کردم!). یه عالمه وسیله از انواع و اقسام جنس‌ها دارم که می‌تونی قاچ‌قاچشون کنی. نظرت چیه؟
2

افرادی که لایک کردند

آکی سوگیاما
آکی سوگیاما دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 22:05
کاتانا کنج دوست داره! (بالشت و پتو اش را بر می دارد و دنبال هلنا راه می افتاد.)
1

افرادی که لایک کردند

لرد ولدمورت
لرد ولدمورت سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 00:01
از اینکه می‌بینیم دلیل مرگخوار شدن آکی کانال جوتیوب زده بسیار خرسندیم.
خواستار ویدئوی ریز ریز کردن آکی سوگیاما در خواب برای بیدار کردنش هستیم.
2

افرادی که لایک کردند

آکی سوگیاما
آکی سوگیاما سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 08:33
سامورایی مظلوم ❌ سالاد شیرازی بعدی ✅
3

افرادی که لایک کردند

لیسا تورپین
لیسا تورپین سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 08:42
سمندون؟ سمندون که ترس نداره. کاتانا جان بیا پیش خودم تا ترست رو از سمندون بریزم و بعد سامورایی نتونه تحت فشار بزارتت.
1

افرادی که لایک کردند

آکی سوگیاما
آکی سوگیاما سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 13:08
کاتانا با دیدن لبخند لیسا و دندان های نیش براقش جیغ زنان فرار می کند.
1

افرادی که لایک کردند

بردلی
بردلی جمعه 11 اردیبهشت 1405 00:14
ایول کاتانا
1

افرادی که لایک کردند

آکی سوگیاما
آکی سوگیاما جمعه 11 اردیبهشت 1405 01:21
:آتیش زیاد:
1

افرادی که لایک کردند

گروگان استامپ
گروگان استامپ جمعه 11 اردیبهشت 1405 01:27
جسارتا جیروشیما رادیواکتیو نیست؟ قیمت خونه چنده اونجا؟
1

افرادی که لایک کردند

آستریکس
آستریکس جمعه 11 اردیبهشت 1405 01:32
بس کن املاکی.
2

افرادی که لایک کردند

گروگان استامپ
گروگان استامپ جمعه 11 اردیبهشت 1405 02:07
سیگنال:

تو جیروشیما بمب جتم بزنید، زمینایی که حالا ارزون شده رو بخرید، سی سال بعد که دوباره مردم سخت‌کوش ژاپن همه جا بازسازی کردن گرون بفروشید.

#جادوی_معامله
1

افرادی که لایک کردند

آکی سوگیاما
آکی سوگیاما جمعه 11 اردیبهشت 1405 02:15
به کجا وصلی تو استامپ؟! تلما بیا یقه این گروگان رو بگیر!
1

افرادی که لایک کردند

آکی سوگیاما
آکی سوگیاما جمعه 11 اردیبهشت 1405 02:14
نه متاسفانه جادو اکتیو عه!
1

افرادی که لایک کردند

I am K
ارسال شده در: یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 01:07
نمایش جزئیات
شغل
به دنیای کاتانا خوش آمدید.