جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

31 کاربر(ها) آنلاین هستند (24 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
31 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] اسمشو سیاه‌ها نمی‌تونن ببینن! (گریفیندور)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!
خب مننظور از خیلیها .....

خیلی ها! می تونن باشن همین دیپت که در پست ای قبلی اعلام پایان کل کل ( یا حد اقل موقتی!) سوسک . چو چانگ .اندرومدا که کم پیام میده و خود من که گرچه تمایلی ندارم . اما نمیرم ( برای اینک نگن م اورده)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 بهمن 1383 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا تکلیف ما رو روشن کنیم.همینجا به کارمون ادامه بدیم یا نه؟

..................
الیور ما چاکریم! (البته در حال حاضر که کل کلی در کار نیست!)

.................
کل کل با سیاهها خوبه ولی اگه یادتون باشه یه تاپیکی قبلا بود.تفرقه بین دو جبهه سیا سفید(؟)یه همچین چیزی...خوب اونم بعد از یه مدت ترکید.خلاصه ما گفتیم....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 بهمن 1383 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سوسک چرا حرف بی خود می زنی بعدم چرا زود ناراحت می
شی و جا می زنی

کی گفته که خیلیا نمی خوان کل کل کنند اولا آدم از طرف خودش
حرف می زنه

سوسک تو کوتاه بیا بیا کل کل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 بهمن 1383 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سوسكي بابا چرا نارحت ميشي؟الكي خودتو عصباني نكن
لاوندر!!!!
هورنباي راست ميگه..وقتي گروه شما كم مياره و دوست نداره كل كل كنه(ببخشيد گفتم كم مياره...آخه حقيقتو گفتم...ناراحت نشي)چرا ميگي خيليها تمايلي به كل كل ندارن
اتفاقا بايد بگي خيليا تمايل دارند .....مثل خود اليور و .....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 بهمن 1383 06:13
نمایش جزئیات
آفلاین
لاوندر تو با چه حقي ميگي "خيليا" تمايل ندارن هان؟ اينكه تو و شايد گروهتون( توي اين تاپيك البته)تمايلي به ادامه ي كل كل ندارين دليل نميشه كه تو بگي "خيليا" شما رو هم ديگه 5 نفرم نيستين...
به سلامتي و به كوريه چشم بعضيا امروز كل كل بين سياه ها و سفيدا شروع ميشه..تا چشاش در اد هر انكه نتواند ديد...
اون وقت من ميخوام قيافه ي تو يكي رو ببينم بخندم..يه نفر تو گروه شما تو (اين تاپيك البته(يه كم با حاله و اون همين چوي خودمونه..اليشيام با حاله ولي من نميدونم تو يكي چرا اين قدر از خود راضي هستي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
ارسال شده در: پنجشنبه 29 بهمن 1383 05:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا شما روي اعصاب آدم راه ميرين. اول ميگين بياين تايپيك رو باز كنيم... دو روز كه نميام ميگين اين سوسك كجاست... وقتي ميام ميگم تايپيك رو باز كنين... ميگين كه ما تايپيك نمي خوايم... ما كه به كل كل معمولي در اين تايپيك قانع بوديم... اين چو بود كه مي گفت سطح كل كل پايينه... اين اندروميداست كه يك ماهه براي كل كل نيومده... مثل شما به مثل كوفيان ماند و بس!
----------------
هري جون حرف من و سر نيكلاس يكيه... :bigkiss: (براي تو نبودها! براي سر نيكلاس بود)
--------------------
سوسك: سر نيكلاس كجا بودي اين همه مدت؟
سر نيكلاس: مرده بودم!
سوسك:
سر نيكلاس:

---------------
من از اين به بعد نه در اين تايپيك و نه در هيچ تايپيك ديگه اي كل كل نمي كنم. اون هايي هم كه دوست دارن كل كل كنن... به من چه يكي رو پيدا كنن و باهش كل لك كنن. سر نيكلاس... قضيه ي تو جداست... من حاضرم به خاطر تو خودم تايپيك رو باز كنم و با هم ديگه كل كل كنيم (فقط به خاطر تو!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 بهمن 1383 17:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سوسك:واي واي نيكلاس كشته شد
لاوند:چرا؟
سوسك:چون كل كل تمام شد
لاوندر:بهتر كه مرئ
سوسك:الان منم ميميرم
-----------
بابا يه چيزي رو بگم اكه ديگه تو سياهها كلكليست نباشه خودم مي رم سياه ميشم و با سوسك كل كل مي كنم.
---------
همه افراد اين سايت (اكثر)
هري ژاتر رو ديگه نمي خونند من خودم هري ژاتر و زنداني آزكابان رو اونقدر خوندم كه اگه بگم مي گيد خالي مي بنده
اين سايت امتيازش به كلكلشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
GENERAL OBIWAN KENOBY
نقل قول:

حاج آقا شيخ سوسك العظماي شاعر نوشته:
خوب... من به عنوان بدترين زننده ي بحث هاي هري پاتري و غير هري پاتري انتخاب شدم... پس بهتره كه اين تايپيك رو يكي ديگه باز كنه. لطفا كسي كه تايپيك رو باز مي كنه از اعضاي قديمي تر مثل چو باشه تا بعدا نگن تازه كار و از اين جور حرف ها. لطفا بعد از باز كردن تايپيك هم يك پيام شخصي براي كل اعضا بفرستين و بگين كه چنين تايپيك براي كل كل بين سياه ها و سفيد ها باز شده...
راستي كل كل هاي داخلي رو هم اونجا انجام نديد بياين به همين تايپيك انجام بدين... اين رو به هورنباي و اليشيا گفتم...

با تشكر حاج آقا شيخ سوسك العظما

ببین بجای اینکه همین طوری دعوتشون کنی مثل "چو" صراحتا ازش درخواست کن در ضمن کار کل کل تموم شده س یا حد اقل خیلی ها تمایل ندارن ( اعضای کل کل)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1383/11/28 16:49:10
ارسال شده در: چهارشنبه 28 بهمن 1383 11:20
نمایش جزئیات
آفلاین
بینید باز کردن این تاپیک یعنی همون کاری که خاکستری یا ان تا گروه دیگه کردن
اومدن تاپیک زدن نوشتن ما میخوایم بین سیاه ها و سفید ها تفرقه بیاندازیم
گفتن اینا چیز جالبی نیست هونطوری که تاپیک بزنی و بنویسی میخوایم بین سفید و سیاه کل بندازیم جالب نیست
لطفا به این تاپیک که بین من و یک ساحره انجام شده دقت کنید این پست ها بدون یک خط چت یا پی اک بوده ولی طوری زده شدن و در ادامه هم هستن که خارق العاده به نظر میرسه صفحه آخر چند تا پست آخرش:
سازمان اجرای قوانین جادویی

یا مثلا اگه یکی خلاف قواعد زده باشه نباید شما از رول خارج بشید مثالش وقتی کرام اومده توی خاکستری نوشته اومدیم و همشون رو منفجر کردیم کریچر و یه عده دیگه اومدن موضع گرفتن که اگه تو اینطور بنویسی ما هم میتونیم بنویسیم هالی ویزاردز رو منفجر کردیم اینا همش سطح نوشتن رو پایین میاره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: چهارشنبه 28 بهمن 1383 05:43
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب... من به عنوان بدترين زننده ي بحث هاي هري پاتري و غير هري پاتري انتخاب شدم... پس بهتره كه اين تايپيك رو يكي ديگه باز كنه. لطفا كسي كه تايپيك رو باز مي كنه از اعضاي قديمي تر مثل چو باشه تا بعدا نگن تازه كار و از اين جور حرف ها. لطفا بعد از باز كردن تايپيك هم يك پيام شخصي براي كل اعضا بفرستين و بگين كه چنين تايپيك براي كل كل بين سياه ها و سفيد ها باز شده...
راستي كل كل هاي داخلي رو هم اونجا انجام نديد بياين به همين تايپيك انجام بدين... اين رو به هورنباي و اليشيا گفتم...

با تشكر حاج آقا شيخ سوسك العظما

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!