به نظر من باید خونه های بزرگ نامرئی باشه تا بهش تجاوز نشه
اما خونه های معمولی فرقی براشون نداره
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
آیا خانه جادوگران از دید مشنگها پنهان است؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

من فکر می کنم مشنگا بتونن ببینن چون که تو کتاب 4 گفتن که پیدا کردن محلی که مشنگا نتونن ببینن خیلی سخته مثل هاگوارتز باید تیکه تیمشو جادو کنن که خیلی سخته حالا تصور کنید تک تکه خونه هارو این طوری کنن خیلی وحشتناک میشه ممکنه یه مشنگی بیاد رو خونه ی یه جادو برج بسازه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
لی جردن هنگام دودره بازی با فرد و جرج
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
نقل قول:
نه فلور امکان نداره ! باز خونه ی ویزلی ها یه چیزی...مگه میشه یه قصر جادویی با حیوانات جادویی( جن های خونگی ) رو همه ی ماگل ها ببینن ولی چیزی نفهمن . ماگل ها خنگ که نیستن ! فکر کنم یه چیزی تو مایه های دیگ ترک دار باشه که فقط جادوگران می بیننش !
فلور دلاكور نوشته:
مى بينن ولى خب جادوكرا خونه هاشون زياد جالب نيست مثلا فقيراشون خونه خرابه البته خانواده اى مثل مالفوى حتما خونه ى قصر مانندى داره من اينطورى فكر مىكنم ولى به نظرم همه مى بينن!
نه فلور امکان نداره ! باز خونه ی ویزلی ها یه چیزی...مگه میشه یه قصر جادویی با حیوانات جادویی( جن های خونگی ) رو همه ی ماگل ها ببینن ولی چیزی نفهمن . ماگل ها خنگ که نیستن ! فکر کنم یه چیزی تو مایه های دیگ ترک دار باشه که فقط جادوگران می بیننش !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

خب آقاي ويزلي خيلي وسايل ماگلي توي خونش نگه ميداشته و گاهي جادويي روش ميذاشته.. شما نبايد دنياي جادويي رو دقيق منطبق با دنياي ماگلي بدونين.. همونطور كه ميتونه از اجاق جادويي توي اجاق برقي دارسلي ها فرود بياد ميتونه از يه تلفن جادويي ساخت دست خودش به تلفن ماگلي زنگ بزنه.. نميتونه؟
اين نكته رو فراموش نكنين كه توي دنياي جادو هر چيزي ممكنه اتفاق بيفته...
اين نكته رو فراموش نكنين كه توي دنياي جادو هر چيزي ممكنه اتفاق بيفته...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

هوم!
اول اينكه من فكر نميكنم جايي از كتاب ذكر شدهباشه كه خونهي ويزلي ها نامرئيه!
دوم اينكه بارو توي يه جاي پرت و پلا واقع شده و چون سالهاست كه پستچي دم خونهشون(كه يه جاي پرت واقع شده) نرفته (چون هيچ مورد مشنگي نداشتن!) پس در نتيجه يه نسل رد شده و كم كم فراموش شده اونجا؛
در مورد استفاده از برق، ميتونم به جرات بگم كه ويزليها برق ندارن! مسلماً در هيچكجاي كتاب ذكر نشده كه تلويزيون دارن و تنها در كتاب دوم يه دستگاه راديو بيسيم جادوگريه كه اون هم به طور حتم با افسون كار ميكنه!
در مورد استفاده از گاز؛ خيلي احتمالش كمه كه باز هم استفاده كنن به دو دليل:
1) فكر نميكنم انگلستان از منابع گازي بهره مند باشه
2) فرضاً اگه بهره مند بود، چطور به اون تپه كه نزديكترين آدم به اونجا توي دهكده! زندگي ميكنه گاز رسيده باشه؟
در مورد استفاده از تلفن؛ مسلماً ويزلي ها تلفن دارن، يكي به خاطر اينكه رون از ادارهي پست نميتونه بره مثل عقب افتادهها در حالي كه بلد نيست بگه تلفن! استفاده كنه، دومي اينكه ذكر ميكنه در آخر كتاب (چند بود يادم نيست) فكر كنم كه فهميده چطوري از فلتون استفاده كنه...
در مورد قضيهي ماليات و روابط ماگلي!
وقتي پدر آدم در بخش سوءاستفاده از محصولات ماگلي داره كار ميكنه، اون موقع شوما توقع دارين ماليات ندن؟ وقتي آرتور خودش كالكشن كامل باتري و دوشاخه داره! اون موقع نميدونه ماليات چيه؟
در مورد اون قضيهي تاكسي:
وقتي خانم ويزلي ميره اداره پست زنگ ميزنه آدرس رو كه ميتونه بده! آقا خونهي روي تپه! بالاتر از دهكدهي بوقسيان!؟
يارو بالاخره مياد!
در ضمن نكتهاي به برادر هاگريد: اون توي كتاب 2 هستش كه جيني وسايلش يادش ميره و آقاي ويزلي مجبور ميشه برگرده!
اول اينكه من فكر نميكنم جايي از كتاب ذكر شدهباشه كه خونهي ويزلي ها نامرئيه!
دوم اينكه بارو توي يه جاي پرت و پلا واقع شده و چون سالهاست كه پستچي دم خونهشون(كه يه جاي پرت واقع شده) نرفته (چون هيچ مورد مشنگي نداشتن!) پس در نتيجه يه نسل رد شده و كم كم فراموش شده اونجا؛
در مورد استفاده از برق، ميتونم به جرات بگم كه ويزليها برق ندارن! مسلماً در هيچكجاي كتاب ذكر نشده كه تلويزيون دارن و تنها در كتاب دوم يه دستگاه راديو بيسيم جادوگريه كه اون هم به طور حتم با افسون كار ميكنه!
در مورد استفاده از گاز؛ خيلي احتمالش كمه كه باز هم استفاده كنن به دو دليل:
1) فكر نميكنم انگلستان از منابع گازي بهره مند باشه
2) فرضاً اگه بهره مند بود، چطور به اون تپه كه نزديكترين آدم به اونجا توي دهكده! زندگي ميكنه گاز رسيده باشه؟
در مورد استفاده از تلفن؛ مسلماً ويزلي ها تلفن دارن، يكي به خاطر اينكه رون از ادارهي پست نميتونه بره مثل عقب افتادهها در حالي كه بلد نيست بگه تلفن! استفاده كنه، دومي اينكه ذكر ميكنه در آخر كتاب (چند بود يادم نيست) فكر كنم كه فهميده چطوري از فلتون استفاده كنه...
در مورد قضيهي ماليات و روابط ماگلي!
وقتي پدر آدم در بخش سوءاستفاده از محصولات ماگلي داره كار ميكنه، اون موقع شوما توقع دارين ماليات ندن؟ وقتي آرتور خودش كالكشن كامل باتري و دوشاخه داره! اون موقع نميدونه ماليات چيه؟
در مورد اون قضيهي تاكسي:
وقتي خانم ويزلي ميره اداره پست زنگ ميزنه آدرس رو كه ميتونه بده! آقا خونهي روي تپه! بالاتر از دهكدهي بوقسيان!؟
يارو بالاخره مياد!
در ضمن نكتهاي به برادر هاگريد: اون توي كتاب 2 هستش كه جيني وسايلش يادش ميره و آقاي ويزلي مجبور ميشه برگرده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج