شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
5دقيقه سرژ با بروبچز با هم نشستند فكر كردند . سوسك و زاخارياس با غرور در مورده اين بحث ميكردند كه اين چهار نفر دعوت كدومو قبول ميكنه.سوسك: -امكان نداره بياد هافلپاف.مگه ديوونه شده كه گريفيندور نياد و اين همه پيشرفت رو ناديده بگيره زاخارياس كه خيلي تلاش ميكرد كه خدشو كمي كنترل كنه گفت: -منظورت چيه؟مگه تو هافلپاف پسرفت ميكنن؟ سوسك دهانش را باز كرد كه جواب بدهد ولي سرژ به طرف آن دو آمد و گفت: -خب من دوست دارم بيام گريفيندور ناگهاندر صورت سوسك احساس پيروزمندي موج ميزد گفت: -ديدي..زاخارياس.ديدي؟ سرژ ادامه داد: -ولي دارون و شيو و جان ..دوست دارم بيان هافلپاف.... - چون به نظر ما ما بهتر تو اين گروه رشد ميكنيم اين صدايه دارون بود.شيو جلو آمد و گفت: - در ضمن همه يا گريفيندورن يا اسليترين((البته اكثريت)).به نظر ما هافلپاف جذابيت بيشتري بايد برايه ما داشته باشه
جان هم به آنها پيوست و گفت: -آره و اضافه كنم كه به احتمال زياد نيروهاي زيادي تو گروه هافلپاف هست كه زياد كشف نشدن.اسليترين و گريفيندور بيشتر نيروها و توانايي هاشونو بروز دادن وحالا نوبت هافلپافه... هر چها نفر با هم گفتند: هافلپاف
زاخارياس با هيجان گفت: -خوش اومدين. بعد برگشت كه كنف شدن سوسك رو ببينه ولي سوسك رفته بود.به احتمال زياد وقتي فهميد كه كنف شده پر زد و رفت.سرژ گفت: زاخارياس جان...برات بعدا يه جغد((پيام شخصي))ميفرستم و چند تا سوال ميكنم...... زاخارياس: -بشه.هرجور عخشت ميكشه.
((در آخر يه چيزري((از باب گيزر)) بگبم:سوسك جان ببخشيد كه نتونستم بيام.ديد كه دوستام هم بايد قبول ميكردن و نظر جمع شرطه.ازت برايه حمايتت تشكر ميكنم.قروبنت سرژ.))
سرژ تانكياچ. مي توني بياي گريفندور. اسلايترين و سپاه تاريكي الآن مشغول دعواهاي داخلي است. ما هواتو داريم. اگر مي خواي بياي به گريفندور عجله كن كه اگر دير كني ديگه اجازه بهت نميدن.
--- استيو پس بالاخره عاقل شدي. خوش اومدي. به جمع ما خوش اومدي.
خب جناب سرژ تانکیان باید به عنوان ارشد (به احتمال زیاد میشم.)و ناظر فعلی گروه هافلپاف به عرضتون برسونم که ما با آغوش گرم از اعضای جدید استقبال میکنیم.من با یک پیام شخصی که براتون میفرستم بیشتر بهتون اطلاعات میدم. با تشکر زاخاریاس اسمیت
خدمته همه اول بگم كه من تازه عضو شدم.آمادم هر گروهي سياه يا سفيد يا آبي منو جذب كنه.البته به سياه ها گفتم منو جذب كنين اما محل ندادن.آقا هر كي دلش خواست منو جذب كنه بگه.كلا دست به كلكلم خوبه.نه زياد ولي خوبه.البته فكر كنم بينش بوق بشه.
آقا((يا خانوم))اگه كسي هست منو جذب كنه كه هست لي نيست منم ميخوام مثل شما از اين سفيد سياه بازي ها در بيارم ولي باحال تر..
من يه گروه درست ميكنم((كه شايد اسمش تغيير كنه))به نامه ((Bounce)) ((بونس))
البته اين گروه زماني تشكيل ميشه كه كسي منو جذب نكنه.
:استیو بلاتریکس تا همین دیروز داشتی پاچه ما رو میخوردی که معاونتو بدیم بهت حالا دم در اوردی یادت رفته یه روز برای سرکار گزاشتنت گفتم تو بشو معاون داشتی از خوشحالی میمردی بدبخت
خوب من بسی خوشحالم که دارم می بینم ته مونده ی سیاها هم دارن از هم می پاشن . برادر آسلامی! استیو ورود شما رو به این تاپیک و به عنوان یک ضد سیاه تبریک میگم ! به بلاتریکس : من بهت توصیه می کنم اگر هم با استیو خرده حسابی داری در این تاپیک ادامه ش ندی . چون نهایتا یه ذره آبروی باقیمونده ی سیاها میره و بس ! گرچه تا حالاشم خیلی ها می دونن ولی خوب ....کسایی هستن که هنوز خبر ندارن !! ( مثل خواجه حافظ شیرازی )
سلام بر همگی من برگشتم البته دیگه عضو اسلایترین نیستم چون اونا یه مشت هستند الان بهتربن موقع برای کشتن سیا هاست باور کنین لرد که اوضاش خرابه معاونتو داده به دست یه بچه ( بوق) اعضاشم نمیدونن محفل چیه قسمت های بوقی سانسور شدند
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر(gray elf) در 1384/3/12 12:50:35