تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
26 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
دور دوم انتخاب بهترینها
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
ستاد انتخاباتی گیلدروی لاکهارت
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

ببخشید ! با اینکه من ناظر ایننجا نیستم ولی باید بگم جای خبر اینجا نیست !!!
به نظر من ایشون در این ستاد مشکل ایجاد کرده
من بودم آیدی ایشون رو برای 1 هفته قفل میکردم چون داره بسیار به ضد یک کاندید در ستادش کار میکنه
در ضمن من طرفدار گیلدی جان نیستم ولی از صمیم قلب دوستش دارم و هنوزم میگم یکی از بهترین اعضا هست ولی خوب رای من گیلدی نیست !!! پس فکر نکن واسه گیلدی گفتم!!!
لطفا توجه کنید اخبار رو توی تاپیک مربوط به خودش بزنید!!!
به نظر من ایشون در این ستاد مشکل ایجاد کرده
من بودم آیدی ایشون رو برای 1 هفته قفل میکردم چون داره بسیار به ضد یک کاندید در ستادش کار میکنه
در ضمن من طرفدار گیلدی جان نیستم ولی از صمیم قلب دوستش دارم و هنوزم میگم یکی از بهترین اعضا هست ولی خوب رای من گیلدی نیست !!! پس فکر نکن واسه گیلدی گفتم!!!
لطفا توجه کنید اخبار رو توی تاپیک مربوط به خودش بزنید!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

برادر عزیز و گرامی، شون پن جان، از اینکه به گروه ما پیوستی از صمیم قلب خوشحالم و آرزومندم که در صورت رسیدن به وزارت، با خدمت راستین و خالصانه به مردم، بتوانم شما را سربلند کنم و باعث پشیمانیتان از اینکه به گروه ما پیوستید نشوم!
جا داره اینجا از سایر دوستانی هم که در ستاد ما فعالیت میکنن و واقعا به ما دلگرمی میدن، از جمله سام وایز، سرژ تانکیان، شری، الیور هورنبای، ویلیام ادوراد و ... تشکر کنم!
برادران گرامی و با تجربه، شیکم جان و ویکتور کرام هم که روی سر ما جا دارن!
در مورد اون خبر کذایی هم باید عرض کنم که ای مردم، هوشیار باشید!
هوشیار باشید و اینجور خبرهای جعل و دروغین رو باور نکنید!!! نمیدونم با این جور شایعه سازی ها چی به این افراد میرسه...
جا داره اینجا از سایر دوستانی هم که در ستاد ما فعالیت میکنن و واقعا به ما دلگرمی میدن، از جمله سام وایز، سرژ تانکیان، شری، الیور هورنبای، ویلیام ادوراد و ... تشکر کنم!
برادران گرامی و با تجربه، شیکم جان و ویکتور کرام هم که روی سر ما جا دارن!
در مورد اون خبر کذایی هم باید عرض کنم که ای مردم، هوشیار باشید!
هوشیار باشید و اینجور خبرهای جعل و دروغین رو باور نکنید!!! نمیدونم با این جور شایعه سازی ها چی به این افراد میرسه...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اصلا نگران نباش گيلدي جون...هر كي هر چي ميخواد بگه ...ما تا ابد طرفدار تو خواهيم بود...چه انتخاب بشي چه نشي
جواب اون پيگويجن رو هم كه شون پن و سام وايز عزيز زحمت كشيدن دادن
جواب اون پيگويجن رو هم كه شون پن و سام وايز عزيز زحمت كشيدن دادن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
The worl is not enough but it is such a perfect plce to start
and if you are strong enough together we can take the world apart
and if you are strong enough together we can take the world apart
جزئیات کاربر

از شون پن عزیز متشكرم كه توصیه های منو جدی گرفتن و به جبهه ی اندیشمندان طرفدار گیلیدی پیوستن و به پیگویجین باید بگم كه تمام اینها توطیه ای بیش نیست كه برای این كاندید عزیز فراهم شده تا شماها به چشم بد به گیلیدی نگاه كنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
جزئیات کاربر

نشد دیگه.ما داریم توی یک جامعه جادوگری آزاد زندگی می کنیم و هر کسی حق داره نظرش را بدون اینکه به کسی توهین کنه بگه( حداقل به من که اینجوری گفتن) تازه من که با گیلدروی پدر کشتگی یا خصومت ندارم. اتفاقاً همیشه جزوی از طرفدارانش بودم ولی در صحنه انتخابات یک حرف هایی پیش میاد که آدم باید بگه تا موضوع برایش روشن بشه. همینجا هم از سام و گیلدروی عزیز به خاطر سوئتفاهم های احتمالی به وجود آمده معذرت می خواهم. اینجا را هم با مسنجر اشتباه نگرفتم. فقط چند سوال را که برایم پیش آمده مطرح می کنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

شون پن جان خدا وكیلی قصدت از این حرفهایی كه میزنی چیه؟نه خداییش.عزیز من اینجا یه سایت وزین اما شما اونو با مسنجر اشتباه گرفتی.در مورد سوالتم به پاسخ گیلیدی مراجعه كن.
واقعا كه شرم آوره.
واقعا كه شرم آوره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
جزئیات کاربر

دوست عزیز من قبلا به این سوال جواب دادم! اینو قبلا کالین کریوی مطرح کرده بود و منم جواب داده بودم!!! ای کاش اول همه چی رو میخوندی...
جوابی که قبلا داده بودم این بود:
من اینجا مجبورم یکی از کارها و رازهای پنهانمو رو کنم!!! اغفال یک اسم رمز هست!!! این کلمه از حروف اول این عبارت تشکیل شده: «از غفلت فراموشی آید، لاکهارت!»
نکته: اون لاکهارته امضاس
من وقتی نوشتم شغلم اعفال جوانانه... یعنی همیشه این جمله رو به جوانان یاد آوری میکنم! وظیفه منه که جوانانو نصیحت کنم و اونا رو از خواب غفلت بیدار کنم....
جوابی که قبلا داده بودم این بود:
من اینجا مجبورم یکی از کارها و رازهای پنهانمو رو کنم!!! اغفال یک اسم رمز هست!!! این کلمه از حروف اول این عبارت تشکیل شده: «از غفلت فراموشی آید، لاکهارت!»
نکته: اون لاکهارته امضاس
من وقتی نوشتم شغلم اعفال جوانانه... یعنی همیشه این جمله رو به جوانان یاد آوری میکنم! وظیفه منه که جوانانو نصیحت کنم و اونا رو از خواب غفلت بیدار کنم....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج