جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  81 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  155 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  272 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  261 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  340 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  242 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس مراقبت از موجودات جادويي
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 20:54
نمایش جزئیات
آفلاین
پاتریشیا: اهم اهم....ببخشید اون حیوان درنده خطرناک کمیاب و زیباتون .....توپکه من می خوام مانتیکور بیارم شما می گین توپک....
جواباتون را بدید...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 18:26
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور من میگم یه توپک برا جلسه ی بعد بیارین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
پاتریشیا:اهم..اهم......باید به شما دانش اموزان فعال افرین گفت ولی بعضی از شما مشخصات پوستی گفتید درست یا غلط ولی رنگ نگفتید لطفا رنگشون هم بگید تا من امتیاز ها را بدم...

برای جلسه ی دیگه اگه کسی حیوانی معرفی نمی کنه من حیوان مورد نظرم را بیارم..
بچه ها:.........
پاتریشیا : سوالاتتون را بگید م اما در مورد قسمتی از جواب اقای بات :
درمورد محبوبیت این قورباغه ها :باید بگم از دید بعضی از قورباغه های زیر دست این قورباغه ها باعث افتخار اونها می شه برای همین اونها به این شاهزاده کمک می کنن .... وگرنه اگر متحد شوند به راحتی می تونن با این شاهزاده مقابله کنند....
و چون کسی اشاره نکرد باید به دوشیزه دلاکور بگم که شاهزاده ی قورباغه شما چون به عنوان یک حیوان دست اموز پرورش دیده حرف نمی تونه بزنه این قورباغه دربین انسانها بزرگ شده و چون همه ی انسان ها می تونن حرف بزنن غرورش شکسته شده و کم کم ساکت شده و به علت مدت طولانیه سکوتش قدرت تکلم خودش را از دست داده....

><><><><><><><><><><><><><>
و در مورد سوال مشنگ ها شاهزاده را شناختن یا جادوگر دلیل همه غلطه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b
ارسال شده در: یکشنبه 12 تیر 1384 20:17
نمایش جزئیات
آفلاین
برتی: پروفسور من یه جوابی می خوام بدم.
پاتریشیا: خوب بگو آقای بات. شما تا حالا ساکت بودی...
برتی: برای سوال اول فکر می کنم که من یه جا خوندم که یه نوع قورباغه ی دیگه هم هست که رنگ نیلی داره و علاوه بر سخنگو بودن آواز هم بلده بخونه بنابر این از سایر انواع خودش مغرور تر و جاه طلب تره.به انواع سنگ فیروزه علاقه داره و از اونجایی که به انواع خودش برتری داره، محبوبیت چندانی بین سایر غورباقه ها نداره.
در مورد سوال دوم می تونم بگم که با توجه به دانسته ها فکر می کنم که این غورباقه ها از عصاره هایی که از سنگهای مورد علاقه شون می تونن تولید کنن استفاده می کنن.
و سوال سوم: این غورباقه ها اولین بار توسط یک مشنگ عرب به نام عبدالله منصور پیدا شدن ولی اون شدیدا انکار می کرد که نوع تازه ای از غورباقه کشف کرده که می تونه صحبت کنه بنابراین امتیاز کشف این غور باقه به پسر خاله ی او که جادوگری بود به نام اکبر دوایی و تونست اون رو به مرحله ثبت برسونه ، انتقال یافت.
درست بود؟
پاتریشیا:...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جلد هفتم کتابهای هری پاتر:"هری پاتر و چهل دزد بغداد."
ارسال شده در: یکشنبه 12 تیر 1384 16:26
نمایش جزئیات
آفلاین
پاتریشیا :من ...... کاش برای یه بار درس را گوش می دادی اینا قصه ی ماگل هاست خیلی می خوام ازت امتیاز کم کنم ولی کار بی رحمانه ایه پس برای بعد حواست باشه چون حال ندارم برام قصه ی ما گل ها را بیاری
سام:..........
پاتریشیا : اگه دیگه جوابی نیست من جوابه درست را بگم..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1384 13:04
نمایش جزئیات
آفلاین
۱_نوعی قورباغه هست كه میتونه تغیر شكل بده و تبدیل به جادوگر بشه(البته در موارد بسیار كمی تبدیل به ماگل میشه)و این نوع از غورباغه ها را باید یك ماگل ببوسد تا آنها تغیر شكل دهند و به صورت انسان درآیند.
۲_این نوع قورباغه ها غذای معمولی آدمیزاد رو میخوند.
۳_اول ماگلها زیرا این قورباغه ها به دنبال یك ماگل میگردند تا آن ماگل او را ببوسد تا او به صورت یك جادوگر در بیاید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1384 12:19
نمایش جزئیات
آفلاین
1-فکر کنم نوعی هست که به دلیل غروری که دارن و می خوان از همه بالاتر باشن در کوهستانها هستن.اونا به دلیل سرمای کوهستان لایه ای از چیزی مانند ابریشم که یشمی خالخال پشمی است.می توان انها را مغرور ترین از نوع خودشان دانست.
2-همه چیز را می خورند ولی همانطور که بقیه گفته اند به خودشان زحمت نمی دهند بلکه برایشان می اورند.(بستگی به این دارد که گوشتخوار باشند یا علف خوار یا....)
3-به نظرم اگه خود قورباغه باعث شده باشه یا می خواسته اونو ببینن اول خودشو به ماگل ها نشون داده چون می ترسیده جادوگرها اونو اذیت کنن یا به غرورش توهین بشه.همونطور که خودتون گفتین اونا ترجیح می دن با کمتر از خودشون در بیفتن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1384 11:10
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب 1:فکر کنم نوعی باشه که خوشتخوارند.
جواب 2: غذاشون مانند بقیه قورباغه هاست با این تفاوت که گوشت هم میخورند و زیر دستاشون براشون غذا میارن.
جواب3:فکر کنم ماگلا.چون خودشون میدنستند که جادوگرا باهوشتر از ماگلان به همین دلیل خودشون رو ماگلا نشون دادند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس مراقبت از موجودات جادويي
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1384 03:09
نمایش جزئیات
آفلاین
زاخی:ببخشید پروفسور من سوالتون رو خوب درک نکردم.جواب سوال 3 رو دوباره میدم)))))خب فکر کنم مشنگ ها.چون که این قوباغه ها سعی میکردن با کسایی در بیفتن که از خودشون کمتر هستن و چون میدونستن که ماگلها سطح فکر پایین تری دارن خودشون رو به ماگلها نشون میدادن.برای همین اولین بار ماگل ها اونارو دیدن.یعنی در اصل خود این قورباغه ها خواستن که ماگل ها اونا رو ببینن.((ببخشید طولانی شد)))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 10 تیر 1384 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اقای اسمیت نمی تونم بگم جواب درسته یا نه اما سوال اخر من اینه که مشنگ ها برای اولین بار این قورباغه را دیدن یا جادوگرها چرا اگه مفهوم نیست باز هم توضیح بدم :دوشیزه دلاکور شما مشکلی ندارین؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b