جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس ماگل شناسي
ارسال شده در: یکشنبه 12 تیر 1384 10:30
نمایش جزئیات
آفلاین
1_سقف ماشین یه چیزه بی مصرفه که ربطی به کار بقیه اعضا نداره.
2_رادیو یا ضبط یا هر چیزی در این حدود.
3_داشبورد ...
4_شیشه های پنجره...اصلا نباشند هم فرقی نداره.
5_صندلی ها.بهتره که نباشن ماشین سبک شه.
6_صندوق عقب.زاید ترین قسمت خودرو.
7_اینه ها...ممکنه برای راننده مشکل ایسجاد کنند ولی در کار جلو رفتن ماشین اخلالی ایجاد نمی کنند.
8_دستگیره در ها و پنجره ها.
و بالاخره هر چیز غیر از چرخ ها و بدنه و موتور.و باک بنزین.
سیبل سرشو از روی تحقیق بالا می یاره و به پروفسور اسمیت و بقیه نگاه می کنه که شدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از شما دعوت می شه تا در کلاس پیشگویی شرکت کنید .
ارسال شده در: یکشنبه 12 تیر 1384 08:58
نمایش جزئیات
آفلاین
آينه
كلاژ
صندلي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 12 تیر 1384 07:38
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور زاخاریاس
زاخی:بله
جواب تحقیقتون رو آوردم
زاخی:بده بینم
زاخی شروع می کنه به خوندن
برای بالا بردن سطح ایمنی اتومبیل از یک سری بند که به صورت قطری جلوی ماگل بسته میشه استفاده می کنن.
در اتومبیلهای با کلاس تر از یه چیزی مثل بادکنک که بعد از خوردن اتومبیل به یه جای محکم باد میکنه استفاده میشه.

همچنین هر کارخونه یه آزمایشایی انجام میده مثلا یه جن خونگی(منظور یک ماکت آدم بود) رو می بندن به صندلی و با سرعت 200 کیلومتر در ساعت می کوبن به دیوار.

دانشمندان ماگل هر روز به آزمایش های جدیدی برای بهتر کردن ایمنی دست میزنند.

در مورد سوال اول هم فکر میکنم ترمز گزینه درست باشه
زاخی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
كلاس ماگل شناسي
ارسال شده در: یکشنبه 12 تیر 1384 02:46
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من ازتون یه سوال کردم و اگر دقت کرده باشین ازتون خواستم یه ذره تو کلاس من از این به بعد به سوالا با خلاقیت جواب بدین پس لطفا از این به بعد با خلاقیت جواب بدین اگر توش خلاقیت به کار نره امتیازی در کار نیست.
3 امتیاز به به سام وایز
2 امتیاز هم به اندرومیدا
به خاطر این امتیاز دادم که یه ذره زیادی جواب داده بودین.خوب بود.
خب یه سوال دارم که امیدوارم خلاقیت در جواب دادن بهش زیاد باشه))))))اگر به درسم دقت کرده باشین گفتم که مهمترین قسمت ماشین موتورشه و گفتم که تمام قسمتهای ماشین به هم مربوط هستن و اگر یکی از قسمتها کارش رو درست انجام نده کار قسمت دیگه مختل میشه.حالا در همین مورد یه وسال دارم.قسمتهای فرعی هم در ماشین وجود داره: قسمتهایی که به نظرتون اگر در ماشین نباشن فرقی نداره و در کار قسمتهای دیگه اختلال ایجاد نمیکنه رو نام ببرین.
یه تحقیق))))برای افزایش سطح ایمنی ماشینها چند پیشنهاد منطقی ارائه بدین.
ممنون از همتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1384 12:02
نمایش جزئیات
آفلاین
اندرو مقاله اش رو به پروفسور تحویل میده.و پروفسور شروع می کنه به خوندن:

منبع تدیه ی هر ماشینی بستگی به نوع اون ماشین داره.مثلا ماشین های عادی که ماگلها فقط برای رفت وامد استفاده می کنن از بنزین تغذیه می شه.بنزین فراورده ی نفت هست و نفت در دریاها اکثرا البته یافت می شود.نفت خام مایعی تیره است که بوی نامطلوبی دارد و ترکیب شیمیایی مشخصی ندارد.
البته بعضی از ماشین ها نیز منبع خود را گاز کرده اند.به ان خاطر که دودی که از اکثر ماشینهای بنزینی خارج می شود باعث الودگی هوا نیز می شود. بنزین هم با سرب هست هم بدون سرب.که البته این توضیح بیشتری دارد و در اینجا جا نمی شود.
معمولا ماشین های صنعتی بزرگ از گاز استفاده می کنند که البته رایج نیست.

چگونگی به وجود امدن گاز :
همانطور که گفته شد نفت در زیر زمین است.گاز نیز چنین است.نفت در مخزن های نفت گیر جمع شده (بدلیل وجود سنگهای پوششی)و در کنار ان نیز گاز و اب نیز وجود دارد.ریط تشکیل این است که باید سنگهای ان اطراف منحنی باشند همچنین نفت و گاز و اب با توجه به چگالیشان قرار می گیرند.
در گذشته از زغال سنگ نیز برای راه افتادن استفاده می شده که به خاطر الودگی فراوان دیگر نیست.
زغال سنگ از باقی مانده ی گیاهان و جانوران مرده در 10000سال پیش به وجود می اید.
پروفسور :خوب بود.
اندرو : پروفسور من بازم مطلب داشتم ولی دیگه جا نشد.امیدوارم بازهم در این باره سوال دهید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1384 11:04
نمایش جزئیات
آفلاین
خب استاد یكی از منابع تغذیه اونها بنزین كه اونها از نفت كه یك ماده معدنی میگیرند و سیاه رنگ و غلیظ و آلودگی تولید میكنه البته اونها هم اكنون با تولید گاز CNGونستن تا آلودگی رو كم كنن با اجازه من از یكی از منابع ماگلی این مقاله رو نوشتم:
گاز طبیعی را با gasoline (بنزین) که به اختصار آن را gas می نامیم ، اشتباه نکنید. گاز طبیعی مانند نفت در زیرزمین و زیرکف دریا یافت می شود. مانند حفاری(به سوراخ كردن زمین توسط ماگلها) چاههای نفت ، جهت دسترسی به مخازن گاز طبیعی نیز چاههایی حفر می شود. هنگامیکه چاه به ناحیه ایی که دارای گاز طبیعی است برخوردمی کند، به کمک لوله هایی(پوشش های پلاستیكی برای انتقال مواد) می توان آنرا به سطح زمین منتقل نمود.

جهت استفاده از گاز طبیعی باید آنرا از طریق چاههایی استخراج نمود. سپس شبکه وسیعی از خطوط لوله ، گاز طبیعی را از میدانهای گازیماگلهامیرساند. عرض بعضی از این لوله ها به دو فوت می رسد. از آنجائیکه نیروگاههای برق و کارخانه ها سوخت بیشتری استفاده می کنند ، لذا گاز طبیعی از طریق لوله های بزرگتری به آنها فرستاده می شود.

گاز از لوله های بزرگ به لوله های کوچکتر منتقل شده و بدست ما گلها میرسد.
در بعضی از خانه ها ، گاز طبیعی برای آشپزی و گرم کردن آب و خانه استفاده می شود. در نواحی روستایی که لوله کشی گاز وجود ندارد ، از پروپان (یک نوع گاز که در خلال پالایش نقت تولید می شود) یا گاز سیلندر استفاده می کنند. گاز پروپان را LPG (گاز نفت مایع) نیز می گویند. این گاز از متان و ترکیبی از سایر گازها مثل بوتان ساخته شده است . پروپان تحت فشار کم به مایع تبدیل می شود. اما گازهای طبیعی تحت سرمای بسیار شدید به مایع تبدیل می گردند. گاز طبیعی به عنوان سوخت ماشین و کامیون نیز مورد استفاده قرار می گیرد ، اما این نوع وسایل نقلیه باید دارای مخازن سیلندری (باک) برای حمل سوخت باشند.

استفاده از گاز طبیعی به عنوان سوخت ماشین و نیز عاملی جهت تولید گرما ، هیچ گونه آلودگی را بدنبال نخواهد داشت. زمانیکه گاز طبیعی با اکسیژن ترکیب می شود (فرآیند احتراق) ، دی اکسید کربن ، بخار آب و انرژی گرمایی و نوری تولید می گردد.

مقدار آلودگی ناشی از گاز طبیعی کمتر از سوخت پیچیده ای مثل بنزین است. ماشینهای گاز سوز 90 درصد تمیزتر از ماشینهای بنزینی هستند. به همین دلیل اکثر مردم براین باورند که گاز طبیعی ، سوخت خوبی برای ماشین است زیرا باعث آلودگی هوا نمی شود.
استاد ببخشید كه مقالم زیاد بود شرمنده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1384 10:45
نمایش جزئیات
آفلاین
یروفسور منظورتون از منبع تغذیه منبع تغذیه ی موتوره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس ماگل شناسي
ارسال شده در: شنبه 11 تیر 1384 02:37
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه دوم
خب بچه ها من میخواستم تو این جلسه در مورد پنهان کاری جادوگرا از ماگلها صحبت کنم ولی دیدم چون در اون مورد توضیح دادم برای این جلسه میخوام در مورد وسایل ماگلی صحبت کنیم.
خبمیخوام از این جلسه به بعد در مورد وسایل رایج ماگلی صحبت کنم.خب همون طور که میدونید یکی از وسایلی که ماگلها زیاد ازش استفاده میکنن ماشین هستش.خب ممکنه بعضیاتون ماشین سوار شده باشین.نمیدونم.خب این عکس یه ماشینه:
خب همون طور که میبینید این وسیله چهارتا چرخ داره که توشون باده.مهمترین قسمت این وسیله موتور اونه...البته باید بگم هر قسمتی به نوبه خودش کار خودشو انجام میده و اگر نباشه کار بقیه وسیله های تویه ماشین مختل میشه.موتور ماشین در قسمت جلوی اون قرار داره.در قسمت پشت ماشین که عکسشو در زیر میبینید صندوق عقب قرار داره که توی اون وسایل ماگلی و چمدان میزارن.
چراغهایی رو هم که میبیند برای اینه که کسی که ماشین عقبی رو میرونه بفهمه راننده جلویی میخواد چی کار کنه.یعنی اگر چراغ سمت راست روشن بشه یعنی ماشین میخواد به سمت راست بره...در ضمن اسم این چراغها راهنما هستش...توضیح بیشتر رو بعدا میدم...هر کی سوالی داره میتونه بپرسه...
یک سوال هم ازتون میپرسم))))کی میدونه که این وسیله(ماشین) توسط چه منبعی تغذیه میشه؟؟؟یعنی با چه ماده ای به کار میفته.هر کی بتونه مقاله خوبی در این مورد بنویسه امتیاز خوبی هم نسیبش میشه.لطفا کمی خلاقیت به خرج بدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس ماگل شناسي
ارسال شده در: چهارشنبه 8 تیر 1384 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
اونا یه عده کمی از ماگلها هستن.باید بگم که جواب کاراگاه همش درست نبود.اون قسمتی که گفته بچه ها از مدرسه اخراج میشن غلطه.برای همین بهش 6 امتیاز دادم.
در حالت کلی از طرف مدرسه بهشون هشدار داده میشه که به ماگلی نگن.ولی اگر هم بگن بچه هاشونو از مدرسه اخراج نمیکنن.یعنی در اصل اونارو میترسونن.اوکی مستر سام؟؟
================================
خب تصمیم گرفتم در این مورد بیشتر توضیح بدم:
توضیح بیشتر
در سال 1877 مدیر وقت هاگوارتز توسط نامه هایی دانش آموزا رو به مدرسه دعوت کرد.در اون زمان برای اینکه ماگل ها میتونن از وجود جادوگرا مطلع بشن بحث زیاد بود.مدیر وقت هاگوارتز در نامه ها به اولیای دانش آموزا توصیه کرده بود که به ماگل ها خبر ندن که بچه هاشون جادوگر شدن.ولی تعدادی از اولیا ها این کارو انجام ندادن و ماگلهارو خبر کردن.از اون زمان به بعد قوانین عوض شد و تعدادی از دانش آموزا اخراج شدن.ولی بعد از اون جریان قوانین به صورت امروزی در اومد.
باید توجه داشته باشید که بستگی به دانش آمور هم داره یعنی ممکنه یک دانش آموز سابقه بدی داشته باشه که در این صورت قوانین براش سخت تر عمل میکنه ولی برای شخصی مثل هری پاتر این طور نیست.
اگر سوالی دارین بپرسین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 8 تیر 1384 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
استاد ببخشید قبل از این كه جواب سوال رو بدم .پس چرا بعضی از ماگلها به خاطر باور جادو به تیمارستان میرن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?