جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
جلسه چهارم
ارسال شده در: پنجشنبه 23 تیر 1384 00:54
نمایش جزئیات
آفلاین
متاسفانه نمیتونم بهت امتیاز بدم...چون این تحقیق دلخواه من نبود....به هر حال اگر اون تحقیقی هم که گفتم رو بیاری....بهت راحتتر امتیاز میدم...ممکنه به خاطر این مقالت نمره راحتتر بهت بدم.....ممنون از زحمتت...با این حرفم دلسرد نشو....منتظرم بچه ها...بعد بگین چرا دیر آن میشیم....
*****متاسفانه چون این جلسه میخوام بحث گوشی های موبایل رو تمام کنم برای همین زودتر درس دادم....پس زودتر جواب بدین دقت نیست...میخوام فشرده این جلسه رو درس بدم تا تموم بشه...روزهای دیگه توضیحات متفرقه میدم...توجه کنید حتما به اونا در امتحان میان حتما....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: جلسه چهارم
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 23:55
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید پروفسور من به غیر از این تحقیق چند مطلب از یه مجله ماگلی ایرانی پیدا کردم که فکر کنم جالب باشه.(چون عکسه و عکسشم بزرگه لینکشو میدم:(گوشی های فردا).....همچنین در همین مجله یک جدول الگوریتمی برای انتخاب گوشی هست که شاید چیز جالبی باشه:(جدول الگوریتمی)...راستی اسم این مجله هم عصر ارتباط بود....راستی ببخشید پروفسور در رابطه با اون تحقیق اصلی هم حتما تا آخر این هفته می نویسمش...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جلسه چهارم
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من:پاتریشیا...ببخشید...یادم رفت بگن بچه ها....من به خاطر اینکه حجم این جلسه بالاست زودتر درسو شروع کردم تا بتونم بیشتر توضیح بدم....
4 امتیاز به پاتریشیا به خاطر یادآوریش...و حواس جمعیش....
============
من منظورم اولین موبایل ساخته شده نبود....موبایلهای اولیه...یعنی سری های اول...اون گنده ها...پاره اجریا...منظورمه...اوکی؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: جلسه چهارم
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 23:27
نمایش جزئیات
آفلاین
پاتریشیا تازه از دز اومده تو......
پروفسور: کجا بودی درس را دادم
پاتریشیا : اما اخه درس های شما روزایه جمعه است به ما نگفته بودن چرا امروز که 4 شنبه است درس میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پروفسور:...........

پاتریشیا تازه نشسته داره از بچه ها سوال می کنه که دستش بالا می ره : استاد موبایل اولیه یعنی اولین تلفن موبایل ساخته شده یا کلا موبایل هایه قدیمی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b
جلسه چهارم
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 22:58
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه چهارم
خب ممنون از جواباتون....من میخوام بحث موبایل رو ادامه بدم...
این دفعه به جای اینکه در مورد مشکلات موبایل بگم.....تصمیم گرفتم در مورد تغییر و تحول موبایل بگم..چون دیدم که حسابی به این موضوع علاقه دارین...
بچه ها:ما کی گفتیم....
من:خب...شلوغ نکنید......این عکسی که میبینید موبایلهایی که تا 10 سال پیش در سراسر جهان بود...البته کشورهای جهان سوم تا سال پیش هم از اینها استفاده میکردن.....!!!!!!......صفحه این موبایلها سیاه و سفیده بود...همچنین حافظه زیادی نداشتن....تویه اونها نمیشد آهنگ گوش داد یا فیلم یا شو دید...
بعد از اونها گوشهای جیدد اومدن که صفحه رنگی داشتن::
کم کم گوشی ها شکل جدیدتری گرفتن و به صورتهای دایره ای و اشکال مختلف تولید شدن....البته لازم به ذکره که از این جا به بعد الان گوشی ها همه مورد استفاده قرار میگیرن....البته موبایلهایی که به صورت مستطیلی نیستن بیشتر به خاطر بازی مورد استفاده قرار میگیرن...یعنی بازی کردن در اونها راحتتره.....

موبایلهای جدیدتر طوری هستن که صفحه چرخشی دارن::به این صورت::
بعد از اونا گوشی ها به صورت کامپیوتر هم مورد استفاده قرار گرفتن...کاملا مانند کامپیوتر که شما باهاش اشنایی مختصری دارین....اینم عکسش::
و جدیدترین گوشی ها مانند خودکار کوچک و باریک هستن و با پن(مداد)خودشون کار میکنن....
البته لازم به ذکره که بحث در مورد هر کدوم از این موبایلها خیلی طول میکشه...اگر سوالی دارین بپرسین جواب دبم...در ضمن اگر در مورد هر کدوم از این موبایلها شک و شبهه ای دارین بگین تا کاملا تشریحشون کنم....
یه تحقیقم براتون دارم»»»»لطفا در مورد گوشی های اولیه یک تحقیق بکنید و در موردشون عکس بفرستید...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس ماگل شناسي
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 22:25
نمایش جزئیات
آفلاین
خب امتیازات رو اعلام میکنم:::
اچ جی اچ»»»»2 امتیاز
لی جردن»»»2 امتیاز
شاهزاده»»»1 امتیاز(به خاطر کامل تر بودن از مقالات کوتاه بقیه)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: كلاس ماگل شناسي
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 07:54
نمایش جزئیات
آفلاین
موبایل
>>>>>>>>>>>پروفسور اینم مقاله من<<<<<<<<<<<
شبكه موبايل اولين بخشی كه به مستقيما با گوشی موبايل در ارتباط است به لفظ عوام آنتن موبايل و به تعبير تخصصی BTS (base transceiver station) می باشد .

اين پنلها توسط كابلهای ضخيم سياه رنگی كه به آن فيدر -FEEDER - می گويند به دستگاه BTS متصل است .فيدرها نوعی كابل درون تهی هستند و در آن يم لوله مسی قرار گرفته و موج بر می باشد .

همانطور كه می دانيد در فركانسهای بالا الكترونها از پوسته عبور می كنند برای همين برای انتقال از موج بر استفاده می شود نه سيم.

با توجه به محل نصب BTS ظرفيت برای آن مشخص می شود مثلا يك سايت مركز شهر مطمئنا مشترك بسيار زيادتری را پوشش می دهد تا يك سايت جادهای كه هر ساعت تعداد كمی از آن عبور می كنند پس محل نصب بسيار مهم است .

برای اين كار در طراحی سلولهای شبكه اين سلولها در مراكز شهرها كوچكتر شده و در حاشيه شهرها بزرگتر .
سايت ها وقتی نزديك به هم نصب شوند سلول تحت پوشش هر سايت كوچكتر می شود و اگر فاصله نصب آنها بيشتر باشد سلول بزرگتر می شود وقتی شما در خيابانی بايستيد راحت می توانيد دو سايت نزديك به هم را ببينيد اين فاصله ها بعضا از حدود ۱۰۰۰ متر ويا كمتر می شود حتی ممكن است دو سايت بر روی يك دكل و يك مكان نصب شود ولی در جادها ممكن است تا ۴۰ كيلومتر فاصله دو سايت با هم اختلاف داشته باشد.

واحد ظرفيت آنتن های موبايل TRX ناميده می شود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 03:53
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتن وسيله ايست كه ساختمان گوشي هاي تلفن همراه دو نقش گيرنده و فرستنده را همزمان ايفا می كنداين آنتنها تا سال 2005 هر روز كوچك تر مي شد ولي بعد از آن دانشمندان ماگلي به اين نتيجه رسيدند كه كوچكبودن آنتن لزوماً به زيبايي گوشي صدمه نمي زند و حال آنكه اگر كمي بلند باشد بهتر است.پس با طرّاحي هاي خوب آنتن ها از سال 2005 روز به روز بلند تر و گوشي ها هم زيبا تر گشت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس ماگل شناسي
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 00:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خب لطفا بقیه هم جواباشونو تا پنج شنبه بگن تا امتیازا رو بدم....درس بعدیمونم در مورد کفشه که جادوگرا هم ازش استفاده میکنن....ولی میخوایم با کفش ماگلی اشنا بشیم.....اوکی؟؟؟
پس جمعه یادتون نره......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 10:10
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتن های موبایل در قدیم به قدری تابلو و بزرگ بودند که حتی از اندازه خود موبایل هم بزرگ تر بود(این نوع موبایل ها در بین ماگل ها به گوشت کوب معروف بودند!) ولی با گذشت زمان ماگل ها توانستند آنتن ها را آنقدر کوچک کنند که قابل رویت نباشد و آنها را در خود موبایل قرار دادند.
ولی کوچک کردن آنها تاثیری در بهبودی ارتباط آنها نکرد چون ماگل ها هنوز از ندادن آنتن شکایت دارند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!