جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
2
اعضا
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  121 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: دوشنبه 27 تیر 1384 04:29
نمایش جزئیات
آفلاین
من هر چی فکر کردم دلیل دیگری جز قدرت بدنی جادوگرا پیدا نکردم....به خاطر اینه که قدرت بدنی جادوگرها معمولا از ساحره بیشتر است....همین.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور من فکر میکنم که به این دلیل که مدافع باید از قدرت زیادی برخوردار باشه.به این دلیل که هم باید در هوا پرواز کنه و هم اینکه با چماغش به بلاجرها که سبک هم نیستند ضربه بزنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 07:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من به شخصه فکر نکنم ساحره ای بغیر از مادام ماکسیم بتونه به اون بلاجرها ضربه بزنه.
اما همونطور که دوشیزه چانگ گفت تیم هارپی هالی هد از دو مدافع ساحره استفاده میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1384 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
براي اينكه كسي كه قراره مدافع باشه بايد قدرت بدني عالي و همينطور حس تعادل عالي داشته باشه! به دليل اينكه نيروي بدني ساحره ها اكثرا كمتر از جادوگراست پس بيشتر جادوگرا مدافعن!

در واقع بهع جز تيم هارپي هالي هد كه تمام بازيكناش ساحره هستن خيلي كم ساحره اي در نقش مدافع پيدا ميشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1384 18:36
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب در واقع این پست برای اشخاصیه که دارای روحیات تقریبا شیطانی هستند و قلبی سنگی... البته از نظر فیزیک بدنی هم قاعدتا جادوگران در شرایط بهتری نسبت به ساحره ها قرار دارند و همونطور که واضحه یک مدافع برای اینکه بتونه ضرباتی قدرتمند بزنه باید دارای ضرب دست قوی هم باشه که این هم به طور طبیعی در مردان پر رنگتر از زنان میباشد. البته این رو فقط در مورد 30 درصد از اونا میتونم بکار ببرم که خوب خوشبختانه یا متاسفانه جزو موفق ترین ها هستند ...و از اونجایی که این حالات بیشتر از جادوگران انتظار میره با وجود اینکه امروزه این پست مورد توجه جمع کثیری از ساحره ها قرار گرفته ولی افکار عمومی هنوز نمی توانند به ساحره ها در این پست اعتماد کنند به همین دلیل این پست به انحصار جادوگران در اومده در حالی که هم اکنون در تیم هایی ساحره های موفقی در این پست ظاهر شدند که توانسته اند نظر افکار عمومی را تا حد کمی نسبت به این قضیه عوض کنند..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
جلسه چهارم

دنيس مياد توي كلاس.
سلام بچه ها ! امروز با من كلاس داريد ديگه ؟ آها ! خيلي خب قبل شروع در سمون نتيجه امتيازات .
باز هم دوشيزه چانگ !
15 امتياز به گريفيندور !
10 تا به دليل درست جواب دادن به سوالهايي كه مطرح شد و 5 تاش هم براي توضيح در مورد جاروي آذرخش ! پاتر از تو انتظار نداشتم !
امسال درسمون بر طبق يك اصل پيش ميره ولي اگر مطالب پراكنده گفته ميشه به دليل اينه كه درسمون خسته كننده نباشه .
امروز در پايان درس جلسه اولمون، معرفي انواع توپهاي كوييديچ به معرفي انواع پست هايي كه بازيكنان در اونها بازي ميكنن ميپردازيم و در مورد زمين كوييديچ هم صحبت خواهيم كرد. لانگ باتم ! اگه يك بار ديگه گفتي كه مطلب تكراريه مجبورم امتيازمو از گريفيندور پس بگيرم !!! آ ... خب ! بريم سراغ درسمون !
چهار پست اصلي كوييديچ عبارتند از دروازه بان، مهاجم، مدافع و جستجو گر ! و به طور كلي كار افراد در اين پستها،
دروازه بان گرفتن سرخگون ها و جلوگيري از زفتن اونها به سمت حلقه هاي دروازه، مهاجم پرتاب كردن سرخگون به سمت حلقه هاي دروازه تيم مقابل و گل زدن، مدافع جلوگيري كردن از گل زدن مهاجمان و جلوگيري از گرفتن اسنيچ توسط جستج گر تيم مقابل و همچنين جلوگيري از برخورد توپهاي بازدارنده با اعضاي تيم و جستجو گر گرفتن اسنيچ طلايي و كسب 150 امتياز و به پايان رساندن بازي با اين كار .
دروازه بان از قرن سيزدهم وارد بازي كوييديچ شد . در اون زمان و كمي بعد تر، دروازه بان مهاجمي بود كه كار دروازه باني رو هم انجام ميداد . يعني هم جلو ميرفت و گل ميزد و هم از دروازه در برابر سرخگون ها محافظت مي كرد . به همه جاي زمين ميرفت و اگر كه لازم بود گل ميزد و بلافاصه به عقب بر ميگشت .
در سال 1620 كه آمفراويل كتاب ورزش شكوهمند جادوگران رو نوشت، حدودا دروازه بان ها به دروازه بان هاي امروزي شبيه شده بودند و كارشون مثل حالا بود و همچنين منطقه گل زني هم به محوطه بازي اضافه شد . و از اون به بعد دروازه بانها فقط در محوطه گل زني پرسه ميزدند .
مدافعين از زمان حضور توپهاي بازدارنده وارد كوييديچ شدند . اون ها با چماقهاشون به توپهاي بازدارنده ضربه ميزنن و مانع رسيدن اونها به بازيكنانشون ميشن . اونها اين كار رو با چماقهاشون انجام ميدن .
اين بازيكنان بيشتر از ميون جادوگر انتخاب ميشن .
مهاجمين قديمي ترين بازيكنان كوييديچ هستن، چونكه در گذشته هاي دور كوييديچ فقط به گل زدن ختم ميشده .
در طول قرن هاي بسيار نقششون تغيير خاصي نكرده . جالبه اينم بدونيد كه توي كوييديچ فقط بازيكني كه سرخگون داره ميتونه وارد منطقه گل زني حريف بشه . اين قانون در سال 1833 تثبيت شد و با اعتراض همگاني مردم مواجه شد . در هر صورت اين قانون هنوز پا بر جاست .
جستو گر معمولا سبك ترين و تيز ترين و سريع ترين بازيكن ميدان هست . چشم هاي تيزبين براي ديدن اسنيچ هم خيلي خيلي مهمه و بايد بتونه تعادلش رو در هر صورتي حفظ كنه .
جستجو گر هاي بيشتر مورد توجهن چونكه اونا هستن كه بازي رو تموم ميكنن و همچنين مورد توجه جدي ترين آسيب ها هستن .
اولين قانون كتاب انجيل مدافعين كه نوشته بروتوس اسكريمجيور هست اينه كه در هر صورت اول بايد جستجو گر ها رو از راه به در كرد !

- اين كاغد پوستي مربوط ميشه به چندين قرن اخير كه من با مشقت فراوان تونستم از اون يك كپي بگيرم و همچنين ترميميش كنم . مواظب باشيد وقتي كه اين كاغذ رو دست به دست ميكنيد چيزيش نشه اصل اين طرح الان توي موزه كوييديچ لندن نگهداري ميشه .
تصویر تغییر اندازه داده شده
براي جلسه بعدي،
- چرا براي پست مدافع بيشتر از جادوگر ها استفاده ميكنن ؟

مـــــوفق باشــــــــيد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنيس كريوي در 1384/4/25 19:42:16
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1384 14:40
نمایش جزئیات
آفلاین
الیور:یافتم یافتم
دنیس:چی رو
الیور:کتابمو حالا می تونم جوابا رو بدم
دنیس:بگو
الیور:جواب یکی رو که اشتباه گفتم.جواب اون یکی میشه زمانی که باد موافق باشه میشه 100کیلومتر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1384 16:43
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور يكي از دوستاي من آذرخش خريده! ميتونم بيام توضيح بدم؟
كريوي: بفرماييد!
چو: آذرخش بهترين نوع جاروي مسابقه هست كه چوبش بهترين چوب زبان گنجشكه....واكسش مقاومترينه و شاخه هاي ظريف و نازك دمش مطابق با اصول آيروديناميك صيقل خورده...به همين خاطر آذرخش تعادل عالي و سرعت خيلي خوبي داره....شتاب آذرخش 0-240 كيلومتر در ساعت به مدت ده ثانيه هست و افسون ويژه ترمز هم داره.
پروفسور:
چو:


1- سرعت جاروي ماهگرد در جهت باد و مخالف جهت باد چقدره ؟

سرعت جاروي ماهگرد 100 كيلومتر در ساعته البته اگه باد موافق باشه ...و در خلاف جهت باد هم به 70 كاهش پيدا ميكنه.
2- رقم 79 جاروي هاي دسته بلوطي براي چيه ؟

اين جارو در سال 1879 ساخته شده.به همين خاطر هم اسمشو گذاشتن دسته بلوطي 79

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1384 13:44
نمایش جزئیات
آفلاین
الیور:ببخشید استاد جلسه ی قبل نبودم
استاد کریوی عیب نداره ولی باید جواب سوال رو بدی.
الیور: هوووم فکر کنم که عدد 79 نشانگر تعداد تارهایی که در دمش وجود داره.

دنیس:وجواب اون یکی
الیور: نمیدونم باید بدم بگردم با اجازه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
جلسه سوم

بچه ها سر كلاس نشسته بودن كه دنيس مياد تو .
- سلام بچه ها ! مثل هميشه قبل از درس نتيجه تكاليف !
با اين كه عده كمي از بچه ها به اين سوال جواب دادن، جوابا بسيار عالي بود .
10 امتياز به گريفيندور !
5 تاش بخاطر ذكر كفشهاي پرنده توسط دوشيزه بل و همچنين گفتن دو مورد ديگه از كارهايي كه براي پرواز انجام ميشه، و 5 تاش هم بخاطر جواب دوشيزه چانگ و مورد سوم چيزي كه در نظر ما بود و گفتن اسم اون وسيله پرنده ماگلي .
قبل از درسمون ميخوام يه توضيح مختصر در مورد كفشهاي پرنده بدم .
كفشهاي پرنده در قرن شانزدهم توسط ساحره اي به نام اميلي جين اختراع شد . اين كفش سيستم خاصي نداره و فقط با يك افسون كه در سال 1437 اختراع شد، كفشها رو طلسم ميكنن و از اون براي جهش استفاده ميكنن . بله، جهش ! اين كفشها صرفا پراي پرواز نيستن و فقط و فقط با اراده صاحب كفش ميتونن به فاصله 1 و نيم متري زمين جهش كنن .
الان هم كارخونه هاي بزرگي اين كفش ها رو ميسازن و مشغول كار روي اونها هستن تا بتونن قدرت پرششون رو بيشتر كنن . ولي تا حالا فقط موفق شدن كه 7 سانت به اونچه كه در قبل بود اضافه كنن . كارخانه جاروسازي پاك جارو بعد از به بازار اومدن جاروهاي نيمبوس، به توليد اين كفشها مشغول شدن .

خب ! ديگه بريم سراغ درسمون ! زياد وقت نداريم . امروز ميخوايم مدل هاي مختلفي از از جارو ها رو از اوايل قرن نوزدهم تاحالا به شما معرفي كنيم . من ماكت چند تا از اونها رو براي شما آوردم . خيلي خب ! شروع ميكنيم !

_ با پيشرفت كوييديچ و تكامل اون و رسيدن به شكل امروزي، نياز به جاروهاي بهتري براي بازي حس مي شد . نميشد كه بازي كوييديچ با اين همه طرفدار با جاروهايي برگزار بشه كه فقط توانايي بالا و پايين رفتن و اوج گرفتن رو داشته باشن ! براي همين تلاش براي ساختن جارو هاي بهتر شروع شد .
يكي از اولين جارو هاي پرنده اي كه براي كوييديچ استفاده ميشد، جارويي هست كه ماكتش توي دست منه .
تصویر تغییر اندازه داده شده
جاروها، از اواسط قرن 17 تا اوايل قرن 19 تغييري نكردن و به جرئت ميشه گفت كه جارويي كه بشه به اون گفت ((جاروي جديد)) نسبت به جاروهاي ديگه به بازار نيومد . جاروهاي در اون زمان اغلب دست ساز بودن براي همين پاسخ گوي نياز مردم نبودن .
در اواخر قرن 18 ميلادي، جاروي دسته بلوطي 79 به بازار اومد . اين جارو ظرافت خاصي داشت و براي پرواز هاي طولاني ساخته شده بود . در عوض سرعت خوبي نداشت براي همين به عنوان يك جاروي مسابقه براي كوييديچ شناخته نشد . ظريف و زيبا ولي كند و بيخود ! درست مثل تو مالفوي كه موهاي سرتو روغن ميزني چرب ميكني و حالت ميدي تا عيبهاي اون مخ معيوبتو بپوشوني ! هه هه هه .... ! بچه ها بسه ! فقط يه شوخي بود مالفوي ! ماكت اين جارو .....
تصویر تغییر اندازه داده شده
اولين جاروي مسابقه در سال 1901 توسط گلاديس بوتباي ساخته شد ! اسم اين جارو ماهگرد بود . اين جارو بسيار محكم بود و اوج گيري بي نظري داشت ! كنترل اين جارو بسيار راحت تر از جاروهاي ديگه زمان خودش بود . ولي متاسفانه اين جارو هم دست ساز بود و تقاضاي مشتري ها رو برآورده نميكرد .
تصویر تغییر اندازه داده شده
براي همين توجه مردم به جاروي ديگه اي به اسم پيكان نقره اي جلب شد ! اين جارو كه شتابي بي نظير نسبت به جاروهاي ديگه داشت توسط ليونار جيكوز ساخته شده بود . ولي باز هم مشكلي قبلي ! يك نفر از پس ساختن اين جارو ها بر نميومد . به هر حال اين ماكتشه ...
تصویر تغییر اندازه داده شده
در سال 1926 تحول چشم گيري با به بازار اومدن پاك جاروها به وجود اومد . اين جارو توسط برادران اولرتون ساخته ميشد و اولين كارخانه جاروسازي بود . اين جارو ها همه گير شده بودن و طي يك سال تمامي بازيكنان كوييديچ سوار اين جارو ها ميشدن .
تصویر تغییر اندازه داده شده
در سال 1929 دومين كاخانه جارو سازي تاسيس شد . اين كارخانه توسط دو تن از اعضاي تيم بازفال ماوت تاسيس شد . اولين جاروي اين شركت ستاره دنباله دار 140 نام داشت . و اولين بار افسون ترمز روي اين جارو ها امتحان شد . متاسفانه ماكت اين جارو رو نتونستم پيدا كنم .

در سال 1940 جاروي آتش افروز به بازار اومد . كارخانه اين جارو واقع در جنگل سياه بود !
در سال 1952 يك جاروي ديگه با اسم چابك‌سوار از همين شركت به بازار اومد . شتاب بيشتري نسبت به آتش افروز داشت ولي در ارتفاعات بالا كنترل رو از دست سوار خارج ميكرد . براي همين مردم از اون استقبال نكردن .

در سال 1955 كاخانه جارو سازي جهاني اولين جاروي خودش شهاب رو وارد بازار كرد . جاروي شهاب ارزون ترين جاروي مسابقه بود و در سال 1987 دست از توليد جارو كشيدن .

جاروي نيمبوس در سال 1967 وارد بازار شد . با ورود جاروي هاي نيمبوس تحول عظيمي ايجاد شد . جاروهاي نيمبس بهترين جارو هاي مسابقه بودن و حالا هم يكي از بهترين ها هستن . از خصوصيات اين جارو ها امنيت بسيار بالا و سرعتشون كه الان به 180 كيلومتر در ساعت ميرسه و قدرت چرخششون كه در يك نقظه ثابت 360 درجه هست رو ميشه نام برد . جاروهاي نيمبوس اول در مدل 100 و بعدها در مدل هاي 1001، 1500، 1700 و به تازگي ها 200 و 2001 توليد ميشن .
تصویر تغییر اندازه داده شده
بعد از نيمبوس جاروي تركه سان در سال 1990 ساخته شد . سازندگان اين جارو ميخواستن كه از جاروي نيمبوس سبقت بگيرن ولي هرگز موق به اين كار نشدن و فقط لوازم جانبي رو به اين جارو ها اضافه كردن . قيمت اين جارو ها گرونه و صرفا براي مسابقه كاربردي ندارن .
تصویر تغییر اندازه داده شده
بعد از اين ها آذرخش به بازار اومد كه من از پاتر خواهش ميكنم كه يك روز جاروش رو به كلاس بياره و در موردش توضيح بده . اگرم كه كس ديگه اي اين كارو كرد كه نمره اضافي ميگيره .

براي جلسه بعد،
1- سرعت جاروي ماهگرد در جهت باد و مخالف جهت باد چقدره ؟
2- رقم 79 جاروي هاي دسته بلوطي براي چيه ؟

مــــوفق باشــــيد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!