چه مشکوک! منم اومدم!
نقل قول:
آوریل:
ببینید (همتون ببینید فرقی نمی کنه) درسته که این دوست عزیز اومده گفته علف به گوسفندا میرسه و ...(این یعنی غیره، فحش ندادم)باید بگم که درسته اینی که کفتن به سامی برخورده شابد منم بودم بهم برمیخورد (ولی خداییش خیلی خندیدم )ولی دیگه این شوخی (بیجا یا به جا) در حدی نبود که سامی بیاد بگه : بوق خول (یا خل، خیلی فرقی هم نداره) فرقی نداره چون اگه بگین بوق یه چیزه جدا (هر کلمه دیگه ای) خل (احمق ) یه چیزه جدا نمیشه، چون سامی از چیزی به اسم ویرگول استفاده نکرده و مجبور بوده از Space استفاده کنه تا ق به خ نچسبه (چه ملا لغتی ام من ). و احتمال 90% منظورش همون فحش فوق العاده ....بد بوده (این سه نقطه یعنی لغت فوق العاده رو همین جوری ادامه بدین ).
بوق خل تو داهات ما یعنی کس خل! کس خل هم در فرهنگ معاصر فارسی امروز تالیف غلامحسین صدری افشار چنین تعریف شده: «احمق، ابله: کس مشنگ»

در نتیجه اصلا «فوق العاده....بد» نیست!
حالا علف به گوسفندا میرسه رو با این مقایسه کن! ببین کدومش بدتره! که البته مهم نیست! مشکلات با سامی توی مسنجر چه ربطی به جادوگران داره؟
نقل قول:
در ضمن در مورد نظارت هم رسيدگي ميشه! گيزر ندين!
موافقم!

الان من میرم یه انتحار میزنم!
نقل قول:
سوکس:
نشد ديگه! زماني كه شما اون نقض قانون ها رو پيدا كردي بخش لوتر شپلخ شد! اگر من نقض قانون پيدا كنم يا مديران بايد استعفا بدن! يا اينكه در سايت رو تخته كنن! كه فكر مي كنم راه دوم آبرومندانه تره! يا شايد هم يك راه سوم باشه: سايت رو به بهانه ارتقا ببندين! وقتي باز شد اون قدر مشكل داره كه جايي براي اين حرف ها نيست!
نکته قابل توجه اینه که یکی از همین نقض های قوانین، کلا وجود داشتن بخش لوتر بود! برای برطرف کردن این مشکل،بخش لوترو پاک کردیم که این نقض برطرف بشه!!! اگه شما به مدارکی دست یافتی که استعفا ندادن مدیران یا تخته نشدن در سایت نقض قانونه مارو خبر کن، استعفا میدیم و در سایتو میبندیم! نقض های قوانین قسمت لوترو فقط رفع کردیم! در مورد قسمت هری پاتر هم همین کارو میکنیم! هر نقضی رو یه جوری برطرف میکنن!
در ضمن دوستان هر وقت تونستن سایتی با همین وسعت و امکانات ولی با مشکلات کمتر بزنن، اون وقت میتونن مشکلاتی که در این سایت وجود داره رو مسخره کنن و به این سایت بخندن! ولی لطفا تا وقتی که تو کف همینش هم موندین از مسخره کردن اینجور چیزا پرهیز کنید!!!!
نقل قول:
لی جردن:
این وسط یه نکته هست.بابا سایت مال مدیراس.اگه الان یه مدیر بیاد بگه میخام1000 نفو آی دیشونو پاک کنم نباید حرفی بزنیم.حتی اگه بگه چون از قیافتون خوشم نمیاد!!!!!
هستمت!
در ضمن باشگاه بدن سازی رو هم جون خودم دیگه به زودی میام!

=====================
در ضمن مهتاب خانوم یا همون چارلی ویزلی!!! کمی صبر داشته باشی ضرر نداره! چون شناست وسطش فاصله داره نمیشه پروفایلتو ویرایش کرد و به خاطر همین نمیشه گذاشتت توی گروه ایفای نقش!!!! شناستو عوض کن و اون فاصله رو از وسطش وردار مثلا مهتاب خانومو بکن مهتاب_خانوم!!! بعد بیا بگو! سریعا میری توی گروه ایفای نقش!
سام وایز! تو هم اگه میخوای پروفایلتو ویرایش کنی فعلا باید
شناستو عوض کنی!
نقل قول:
بازم دارین همون کارا رو میکنید!...خودتم خوب میدونی گرفتن اسکیرین دور از منطقه!.
گرفتن اسکرین دور از منظقه؟

ایول بابا! برای طرف آف گذاشتی اومدی اینجا نوشتی که چی بشه آخه؟ این حتما منطقیه! الان هم برو یه آف دیگه بذار به مضمون «چرا فحش میدی؟» بعد بیا اینجا بنویس! به چه درد ما میخوره؟
دارکن رو با دارک لرد ما اشتباه گرفتی... بعد اومدی نتیجه گرفتی و گفتی مدیریت سایت ادب نداره! به ملت کلی تهمت زدی! مدرک رو کردن رو هم میگی غیر منطقی!
الحق که از مریدان اون بازیکده هستی!

===================
سکو نه و سه چهارم هم همینطوریه! برو بیا داره! شما دقت نکنید!