جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
26 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
کتاب هری پاتر و شاهزادهی دورگه؛ ترجمهی ویدا اسلامیه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 28 فروردین 1386 12:47
از: در میان جنگل سیاه,با حمایت دامبلدور
پستها:
48

نقل قول:
چی کارش داری بدبختو..عضو جدیده ذوق داره بنده خدا...در ضمن من شاید دو سال دیگه کتاب هری پاتر شیش رو بخرم ,ولی حیف کسی ترجمه ی ویدا اسلامیه رو نخونه
Riddick نوشته:
علی پاتر عزیز شما این همه پست با هم میزنی
1 پست من میره اون ته کسی نمیخونه!
2 آخرش یه بلایی تو این سایت سرت میاد
حالا پشت سر هم پست بزنD:
چی کارش داری بدبختو..عضو جدیده ذوق داره بنده خدا...در ضمن من شاید دو سال دیگه کتاب هری پاتر شیش رو بخرم ,ولی حیف کسی ترجمه ی ویدا اسلامیه رو نخونه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام
منم از طرفداران ویلدا اسلامیه بودم ولی....
یه خورده فکر کردم دیدم مثل اینکه اصلا ویلدا نمیدونه خواننده ی این کتاب چه گروه سنی هست و فکر کرده فقط بچه ها کتاب رو میخونن ...سانسور هاشم یه جور توهین به ماست چون فکر کرده ما 11 -12 سالمونه که بد آموزی داشته باشه ...در صورتی که کتاب 5 و 6 اصلا برای بچه ها نوشته نشده و درکش براشون سخته ... خدا کنه کتاب 7 از اینا هم بدتر باشه (از نظر سختی و اینا) که دسته بچه ها بهش نرسه!...این مترجم اصلا کتاب اصلی رو بی خیال شده و ورد ها رو هم خودش تر جمه میکنه ...منی که ادعا میکنم هری پاتریستم از خیلی از بچه های سایت عقب هستم ...چون ورد هارو فارسی خوندم و الانم خیلی ها رو به اینگیلیسی نمیدونم...این شعر ها رو هم میتونست به صورت شعر نو D: بنویسه یعنی لازم نیست حتما به مخش فشار بیاره و خودش شعر بگه ... و اینکه شما میگید کدوم مترجم بهتره و از شیش نفر 4 نفر به ویلدا رای میدن ...بخاطر این نیست که ویلدا بهترین مترجمه...بخاطر اینه که ترجمه اون بیشتر از بقیه مترجم ها تو بازاره و همه رفتن ماله اونو گرفتن...کسی میتونه بگه بهترین مترجم کیه که خودش اینگیلیسیش خوب باشه و دقیقا کتاب رو به اینگیلیسی خونده باشه و ترجمه همه مترجم ها رو هم خونده باشه ....
بازم اینجا پست میزنم الان چیزی یادم نیست
منم از طرفداران ویلدا اسلامیه بودم ولی....
یه خورده فکر کردم دیدم مثل اینکه اصلا ویلدا نمیدونه خواننده ی این کتاب چه گروه سنی هست و فکر کرده فقط بچه ها کتاب رو میخونن ...سانسور هاشم یه جور توهین به ماست چون فکر کرده ما 11 -12 سالمونه که بد آموزی داشته باشه ...در صورتی که کتاب 5 و 6 اصلا برای بچه ها نوشته نشده و درکش براشون سخته ... خدا کنه کتاب 7 از اینا هم بدتر باشه (از نظر سختی و اینا) که دسته بچه ها بهش نرسه!...این مترجم اصلا کتاب اصلی رو بی خیال شده و ورد ها رو هم خودش تر جمه میکنه ...منی که ادعا میکنم هری پاتریستم از خیلی از بچه های سایت عقب هستم ...چون ورد هارو فارسی خوندم و الانم خیلی ها رو به اینگیلیسی نمیدونم...این شعر ها رو هم میتونست به صورت شعر نو D: بنویسه یعنی لازم نیست حتما به مخش فشار بیاره و خودش شعر بگه ... و اینکه شما میگید کدوم مترجم بهتره و از شیش نفر 4 نفر به ویلدا رای میدن ...بخاطر این نیست که ویلدا بهترین مترجمه...بخاطر اینه که ترجمه اون بیشتر از بقیه مترجم ها تو بازاره و همه رفتن ماله اونو گرفتن...کسی میتونه بگه بهترین مترجم کیه که خودش اینگیلیسیش خوب باشه و دقیقا کتاب رو به اینگیلیسی خونده باشه و ترجمه همه مترجم ها رو هم خونده باشه ....
بازم اینجا پست میزنم الان چیزی یادم نیست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 31 شهریور 1384 13:24
از: وزارتخانه-انبار جاروها
پستها:
5

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج