جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

33 کاربر(ها) آنلاین هستند (23 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
33 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: به نظر شما R.A.B کیه؟
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 12:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من خودم هم با توجه به اون سایت این نظر رو داشتم که برادر سیریوسه ولی با توجه به حرفای سیریوس که در مورد داداشش می گفت و میگفت که ترسوئه و ........ فکر می کنم که نمی تونه ریگولوس باشه....چون به هر حال در اوردن اون آویز از اون غار کاره هر کسی نبود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 10:50
نمایش جزئیات
آفلاین
در اینکه مرگخوار بوده که شکی نیست ولی منم موافقم که برادر سیریوس بوده... همون موقعی که کتاب رو خوندم اولین شخصی که به ذهنم رسید برادر سیریوس بود... اما هرچی تو کتاب 5 دنبال شجره اینا گذشتم نتونستم نام پدر سیریوس رو پیدا کنم... اما اگه نام پدرش همین باشه... حتما خودشه..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 10:27
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمالش هست...حتي پذيرفتني هم هست! چون طرفداران لدر سياه از جاودانه سازها خبر دارن ( كتاب چهار) و ميشه تصور كرد كه وقتي ريگولوس از كارهايي كه به عنوان نوكر والده مورت بايد انجام بده وحشت كرده...سعي كرده اونو يه جوري تضعيف كنه...
حتي اگه اونم نباشه ميشه تصور كرد يه مرگخوار ديگه بوده چون فقط مرگخواران به والده مورت لرد سياه ميگن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 08:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سايت Lexicon ، فرهنگ لغات هري پاتري اطلاعاتي را در اختيار دارد كه نشان ميدهد هويت شخص نامعلومي كه در آخر كتاب هري پاتر و شاهزاده دورگه وجود دارد چه كسي هست

طبق اين اطلاعات ريگولاس آركتوروس بلاك برادر سيرويوس بلاك ميتواند شخص مورد نظر باشد
در گزارش سايت Lexicon امده است :
ريگولاس آركتوروس بلاك
متن نوشته شده در نامه آخر كتاب :
خطاب به لرد سياه
من مي دانم قبل از اين كه تو اين نامه را بخواني ، من خواهم مرد .
اما ميخواهم بداني اين من بودم كه راز تو را كشف كردم . اين من بودم كه جاودانه ساز واقعي را دزديده ام و حالا قصد دارم به محض اين كه بتوانم آن جاودانه ساز را نابود كنم .
من با اين اميد به استقبال مرگ خواهم رفت كه وقتي تو با همتايت مواجه شدي يكبار ديگر فاني شده باشي .
امضا : ر . الف . ب

اين امضا ميتواند مشخص كند كه احتمال اينكه ر= ريگولاس ، الف = آركتوروس و ب = بلاك باشد بسيار زياد است
بد نيست كه بدانيم ريگولاس اركتوروس بلاك در سال 1961 به دنيا آمده و در سال 1980 مرده است . او برادركوچكتر سيرويوس بلاك بود . ريگولاس سخت مورد ستايش و لطف والدينش قرار داشت زيرا او ادعاي خون خالص بودن ميكرد و پس از تمام شدن دوره مدرسه اش در هاگوارتز او به جمع گروه مرگ خواران پيوست و براي لرد سياه خدمت كرد
در ادامه اين گزارش امده است :
اين احتمال وجود دارد كه شخص نام برده شده همين ريگولاس باشد . ما تا به حال اسم وسط اين شخصيت رو نميدانستيم اما يك منبع آگاه در روز 28 آگوست 2005 اسم وسط اين شخص رو آشكار كردhttp://www.the-leaky-cauldron.org/MTarchives/007504.php

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I'm your truth, telling lies
I'm your reasoned alibis
I'm inside open your eyes
I'm you ...
R.A.B.: این شخص کیست؟
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 08:16
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب به نظر شما کی می تونه باشه؟

افرادی که لایک کردند