جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نسل بعد مثل ما هرى پاترى مىشه؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
خب معلومه دیگه کتاب هری پاتر تا زمانی که دوباره از نوع چاپ بشه خوانندگانی را هم داره که هر کدوم موقعی که این کتاب رو میخونند احساس ما رو دارند ولی هیچ وقت لذتی که ما از کتاب هری پاتر میبردیم رو اونا نمیبرند مثلا خود من نزدیک 5 سال پیش بود که جلد چهارم هری پاتر رو تموم کردم و از اون موقع منتظرم که جلدهای جدید هری پاتر در بیایند و برای اینکه موضوع هری پاتر رو یادم نره گاه به گاه دوباره نگاهی بهش میکنم و فصلهای مورد علاقم رو دوباره از نوع میخونم و در کناره این علاقه ام نسبت به کتابهای هری پاتر دوباره از نوع تجدید میشه ولی در آینده مثلا از 10 سال دیگه هر کسی که کتابهای هری پاتر رو به صورت کامل مطالعه کرده دیگه آن را برای همیشه کنار میذاره یا نهایتا یکی دوبار دیگه میخونه بعد کنار میذاره میذاره و بعد هم یواش یواش اون رو فراموش میکنه چرا؟چون که هیچ اون انتظاری رو که ما برای زسیدن جلدهای جدید هری پاتر کشیدیم اونا نمیکشن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
معلومه كه هري پاتري ميشن ولي مثل ما عاشقش نميشن فقط ميدونن كه همچين پسري وجود داشته
درضمن اگه پسرا به خاطر اما واتسون فيلماي هري رو نگاه ميكنن پس دخترا هم به خاطره دني رادكليف فيلماي هري رو نگاه ميكنن ديگه؟؟
واقعا اينطوريه؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
مایی که الان داریم تو زمانی زندگی می کنیم که خود نویسنده ی هری پاتر هست و هنوز داره کتابو می نویسه و انتظاری که ما کشیدیم و داریم می کشیم رو هیچ کس در آینده نخواهد کشید و احساسی که ما نسبت به هری پاتر داریم رو کسی نخواهد داشت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا لحظه مرگ هری پاتریست خواهم ماند!!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 14:46
نمایش جزئیات
آفلاین
همه کتابای خوب موندگارن. مثلا داستان های هومر (ایلیاد و اودیسه) مال 2400 سال پیشن ولی هنوز خونده می شه و فیلم ازشون ساخته میشه (فیلم Troy محصول پارسال بود و Odyssey دهه 90) . یا آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز مال 250 سال پیشه اما هنوز جزء کتابای پرفروشه و آخرین فیلمیم که ازش ساخته شده مال دهه 90 . این کتابا هنوز خونده میشن با وجودیکه شرایط اجتماعی مطرح در این داستانها به طور کلی تغییر کرده.
از این دست کتابها بسیارند.

امروز ما در شُک هر ی پاتر هستیم و خیلی ها نسبت به اون تعلق احساسی دارن؛ حتی خیلی ها کتابها رو دوست دارن چون عاشق دانیل ردکلیف یا اما واتسون و... هستن. اما وقتی زمان بگذره مجموعه هری پاتر فروش کمتر اما جایگاه بالاتری پیدا خواهد کرد. عناصری از کتاب مورد توجه قرار خواهد گرفت که باعث ماندگار شدن کتاب شده میشه.

یه کتاب به خاطر عمقش و عناصر فرازمان و فرامکانش می مونه. بنابراین هری قطعا محبوب می مونه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 12:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من قكر مي كنم كه ممكنه كه نشه چون اكثر ما هري پاتريست ها كسايي هستيم كه با هري پاتر بزرگ شديم...انتظار چاپ شدنشو كشيديم و واسه زودتر اومدنش خدا خدا كرديم پس نسل بعدي كه از اين دغدغه ها آزاد خواهد بود ممكنه چنان شيفته هري پاتر از آب در نياد.واسشون متاسفم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شجاعت نترسيدن نيست.انجام دادن كاري است كه از آن مي ترسيم...
ارسال شده در: دوشنبه 4 مهر 1384 16:53
نمایش جزئیات
آفلاین
بدون حرارت یکه ما به هری پاتر داریم،می خوننش
شاید انقدر ما تعریف کنیم که اونا بخونن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 4 مهر 1384 14:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

دملزا رابینز نوشته:
نقل قول:

سدریک دیگوری نوشته:
نه تا اون موقع از هری پاتر جذاب تر و بهترش می یاد.

واقعا که!!!!
تو مثلا هری پاتریستی ها!؟نباید این جوری بگی!
به قول بقیه دوستان،مگه کتاب های دیگر مثل بر باد رفته و بقیه ... نسل به نسل نچرخید؟
تازه هری پاتر از همه اون ها قوی تر اس.البته این نظر من است!!!
همون طور که رای دادم فقط درصد کمی خوششون نخواهد آمد!!!

باهات موافقم دملزا.
نمی دونم کسی نیست اینایی که دم از هری پاتر میزنن ولی نمیفهمن هری یعنی چی رو از سایت بیرون نمیندازن .
شما هم به خودتون میگید هری پاتریست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلوم که هری پاتر عبدی میشه.......
اسم این کتاب توی کتاب تاریخ ادبیات انگلستان ثبت شده مثل کتاب بر باد رفته ......
پس تا دنیا هست هری پاتر هم هست و نسل به نسل اون رو میخونن ولذت میبرن............
-----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
به روح پاک ناجی عبدی من البوس دامبلدور قسم که اسنیپ را میکشم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
:bigkiss:
ارسال شده در: دوشنبه 4 مهر 1384 12:27
نمایش جزئیات
آفلاین
آیا واقعا نسل بعد از ما هم هری پاتری میشه؟
این سوالی هستش که من خیلی بهش فکر میکنم و الان به این نتیجه رسیدم که الان بیشترین طرفداران هری پاتر بخاطر تبلیغات گسترده ای هست که به خاطر فیلمها انجام میشه.
خواهر من بعد از دیدن علاقه من به هری پاتر شروع به خواندن کتابهای اون کرد ولی علاقش اصلا به پای من نمیرسه.
میخوام بگم که الان بیشتر طرفداران هری بخاطر تبلیغات هست و بعد از چند سال دیگه که فیلمها ساخته بشه تغریبا اکثر بچه های نسل ما کتاب هری پاتر رو خوندن وبه نظر من کتابهای هری پاتر فقط در صورتی برای نسلهای بعد ما جالبه که دیگه در مورد هری پاتر و یاا شبیه اون کتابی نوشته نشه که من فکر نمی کنم اینطور باشه.
هنوز رولینک جلد هفت رو ننوشته ما با انواع قصه های جادگری برخورد کردیم که مطمئنا خیلی بیشتر میشه.
بله نسل بعد از ماهری پاتری میشه فقط در صورتی که ما اونو خراب نکنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 17:37
نمایش جزئیات
آفلاین
معلومه که اگه هر کدوم از هری پاتری ها زنده موندیم، دلمون نمی خاد فراموشش کنیم، در ضمن من خودم شخصا مایل نیستم اون موقع کتاب کسایی رو بخونم که داستان هری پاتر رو از نو نوشتند، یک سر به آفتاب پرست بزنید،،،،،،،

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مرگ خواری از دوستان صمیمی آلبوس دامبلدور
شاید عضو w.t بشم (عمرن عضو w.t بشم)
معلم ریاضیات جادویی بودم و خواهم بود
،،،،،،،
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه تا اون موقع زنده بمونم فکر نکنم فراموشش کنم چون تمام دوران نوجوانی من با هری پاتر (کتاباش فیلماش عکساش و ....)گذشته و هری پاتر بخشی از وجود من شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همچو کبریت کشیده در باد زندگی دشوار است من خلاف جهت آب شنا کردن را همچو یک معجزه باور دارم آخرین دانه کبریتم را میکشم من در باد هر چه باداباد!