فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ترين ها را از ياد نبريم.....! از سه ماه هم گزشته دوره ترين هاي قبلي....ترين هاي جديد رو راه نميندازين؟
يا حد اقل اين بهترين عضو تازه وارد رو از رو من ور دارين..دوماه ديگه من عضويتم به يك سال ميرسه(با شناسه قبلي) اونوقت تازه واردم؟چرا فحش ميدي؟بووقق ممتد....!
اگر خواستين ترين هاي جديد برگزار كنين يه پيشنها ددارم:گسترده تر باشه بهتره...مثلا يه ترين بزارين«خالبه باز ترين» ولي جدا اين بد ترين هارو هم بزارين.هر كي جنبشو نداره بهتره بره اصلا..من يكي كه حتي خوشمم مياد كه بدترين باشم..كيف ميده...ولي خب..بدترين عضو تازه وارد نباشه بهتره..چون عضوي تازه وارد بالاخره تلاش كرده ولي شده بدترين حد اقل بهتر از اونه كه دوتا پستم نزده و تلاش نكرده.ولي اين بدترين مثلا رول نويس يا بدترين نويسنده در بحث هاي هري پاتري خوراكه خودمه...اصلا هر دوتا رو به من بدين.جلوي فاميل كلي افتخار ميكنم...هر چي باشه بهتر از عضو تازه وارده!
باشد كه در ترين هاي جديد ويليام ادوارد جادوگر ماه شود!
بخش دریافت فایل در حال بازیابی هست. فعلا فایل هایی که متقاضی زیاد داره ارجحیت دارن. برای فایل های زوپس بیشتر از حالت عادی باید صبر کنید. { این امکان هم وجود داره که این فایل ها در سایت قرار نگیرن}
برای افراد ان لاین هم یه فکری میکنیم. ولی محض اطلاع بگم بهترین راه برای برقراری ارتباط با مدیران، کمک گرفتن از بخش تماس با ما است.
اگر در قسمتی که افراد آنلاینو نشون داده میشن، ناظرا و مدیرا را جدا نشون بده یا با یه علامت مشخصشون کنه خیلی بهرته. اگه مشکلی داشته باشیم می فهمیم که کدوم ناظر یا مدیر الان آنلاینه تا ازش کمک بگیریم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice between what is right and what is easy
من می خواستم بگم که در معرفی شخصی بوسیله ی اقای کریچر تا یید شدم ولی هنوز عضو ایفای نقش نشدم.یه دو روزی هم از تایید شد نم می گذره ولی هنوز عضو ایفای نقش نیستم. راستی می خوام عضو گروه گریفیندور بشم .لطفا رسیدگی کنید.