جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
درباره ي نقل قول
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 23:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

يك عدد ايكون نقل قول موجود بود قبلا! الان من پيداش نميكنم! لطفا يابنده اطلاع بده!

فعلا اين لينك نقل قول از پايين پستها برداشته شده و فعلا از نقل قولي كه در قسمت پاسخ وجود داره استفاده كنيد تا بعد

نقل قول:
لوسيوس مالفوي نوشته:
ببخشید شما گفتید در ارتقا دیروز مشکل پست ها حل میشه ولی هنوز هم بعضی وقت ها هم ماله من و هم ماله دیگران هم که میبینم یه علامت منفی کنارش هست.

خوشبختانه اين مشكل رفع شده و من نميدونم شماها چرا منفي ميبينيد در حالي كه من و خيلياي ديگر ديگه منفي نميبينيم!
مدل جديد بدين صورته كه تمام كساني كه پستهاي منفي داشتند پستهايشان صفر شده
در اين مورد بعدا اطلاع رساني دقيق صورت ميگيره

نقل قول:
چرا انجمن منظورم پیام کوتاه دوباره بسته شده؟

قسمت پيام كوتاه(يا همان چت باكس قديم) بسته نشده
بلكه فقط براي اعضاي ايفاي نقش قابل دسترسيه!
حتما شما عضو ايفاي نقش نيستي يا اينكه جديدا از ايفاي نقش حذفتون كردن كه در اين مورد بايد شناسه جديد بگيرين
شناسه جديد هم بايد فارسي باشه و حتما هري پاتري باشه و البته قبلا توسط شخص فعالي گرفته نشده باشه(اگر شخصي كه قبلا اون شناسه رو داشته خيلي وقته كه فعال نيست مانعي وجود نداره) و بايد در تاپيك شخصيت خودتون رو معرفي كنيد درخواست شخصيت جديد بدين
--------------------------------
در ضمن در جواب آرتابانوس بايد بگم كه اصلا يه چنين چيزي نيست و نقل قول در قسمت پاسخ كاملا درسته!
مشكل از شماست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم اسکیوز اسکیوز تو قسمت پاسخ یه دکمه‌ی نقل قول هست اگه یادتون باشه ؛ ولی جالبش اینجاست که پست اول تاپیک رو نقل قول میکنه یه همچن چیزی:

نقل قول:

هری پاتر نوشته:
در اینجا میتونید حرف های خودتون رو به مدیریت سایت در مورد مدیران ناظران مطالب و هدف های سایت و هر چیزی که به نظرتون میرسه بنویسید.

( این تاپیک در ادامه تاپیک قبلی گفتگو با مدیران باز شد)

آووووووو چه جالب میگم مطمئنید اسم این تغییرات ارتقائه؟ حتی تسکنهو... نه چیز... :grin: حتی تعداد پستهای جناب پاتر هم درست نشده!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
متوجه نمیشم !
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 19:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Emma Evans نوشته:
مشکل بزرگ این سایت اینه که ناظرای خوبی نداره
درست صحبت نمی کنن

اتفاقا الان سایت بهترین ناظرای ممکن رو داره ، که نه تنها صحبت می کنن ، بلکه راجع به شما خیلی بیشتر هم صحبت می کنن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 18:55
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا انجمن منظورم پیام کوتاه دوباره بسته شده؟
---------------------------------------------------------------
مشکل بزرگ این سایت اینه که ناظرای خوبی نداره
درست صحبت نمی کنن

ويرايش شد!(دوست من!عزيزكم!گلم! شما كه خيلي وقته مياي تو سايت هنوز نميدوني كه نبايد پست پشت سر هم بزني؟)(خيلي ببخشيد ديگه نميشد از اين بهتر صحبت كرد!!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/8/11 22:59:05
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 18:42
نمایش جزئیات
آفلاین
1.يك عدد ايكون نقل قول موجود بود قبلا! الان من پيداش نميكنم! لطفا يابنده اطلاع بده!
2. ببخشید شما گفتید در ارتقا دیروز مشکل پست ها حل میشه ولی هنوز هم بعضی وقت ها هم ماله من و هم ماله دیگران هم که میبینم یه علامت منفی کنارش هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم اهم!

يك عدد ايكون نقل قول موجود بود قبلا! الان من پيداش نميكنم! لطفا يابنده اطلاع بده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 13:38
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
خب یا باید این مشکلات رو رفع کنند و یا برای اینکه اون پایین نشون نده php debug رو خاموش کنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 04:16
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر کنم یک عدد سوتی در ورژن جدید مشاهده میشه در زیر تمام صفحات
Notice [PHP]: Undefined index: image in file modules/newbb/class/user.php line 109
Notice [PHP]: Undefined index: image in file modules/newbb/class/user.php line 109
و احتمالا فایل هایی که از هاست باز میشه رو می نویسه
همه با هم زوپیس قهرمان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اطلاعیه
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 02:57
نمایش جزئیات
آفلاین
((اینو اینجا فرستادم تا کسانی که به ایفای نقش دسترسی ندارن هم بتونن ببینن))

مطابق تغییراتی که توی سیستم ایفای نقش سایت داده شده ، ممکنه دسترسی بعضی افراد از ایفای نقش حذف بشه ، که این دوستان باید مجدد شخصیت خودشون رو معرفی کنن تا در صورت هماهنگی با سیستم جدید تایید بشه

لازمه اضافه کنم که تایید در بخش ایفای نقش مستلزم داشتن شناسه ی فارسی ( مطابق با شخصیت درخواستی داوطلب ) و معرفی جامع و کامل مطابق درخواست ناظر انجمن مربوطه است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 7 آبان 1384 12:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سُرژ مثل اینکه هوس کردی اون نشان بهترین رو از بالاسرت بر داریم که داری اینو میکشی وسط

من به کرام گزارش میدم ببینم چی میشه سرژ عزیز

با تشکر سالازار اسلیترین

ويرايش شد!(دومبوليسم استاده!)
ناظر انجمن....آلبوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/8/7 21:50:28
نمایشنا