جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  114 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  230 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  229 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  221 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: جمعه 20 آبان 1384 16:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خب!همه دارن می گن من هم بگم!!
غزاله....اسممه!ازش متنفرم به دو دلیل : 1- عربیه 2- خوشم نمیاد ازش!واقعا مزخرفه!
سنم کم بگیرین 13 زیاد بگیرین 14.به هر حال سوم راهنماییم.یه جورایی عاشق ریاضی و علومم و از اون ور از درس خوندن متنفر.2 ساله که توی کارنامه ام دارم فقط از دینی نمره کم میارم!
عاشق کتابم!در عوض از شعر بدم میاد!
عاشق فوتبالم!اگه پسر بودم الان توی تیم فوتبال کشور بودم!دوستام بهم می گن تو باید پسر می شدی! می گن زیادی برای دختر بودن شل و ولی!دختر باید خانوم باشه!
اخلاقم جوریه که از ننری بازی بدم میاد.از دروغ گفتن متنفرم.خیلی متلک می گم.همیشه همه ی کارها و خراب کاری های مدرسه زیر سر منه اما هیچ وقت کسی نمی فهمه.
از دوست صمیمی داشتن خوشم نمیاد.چون خیلی ننر بازیه!
از اهنگ ها هم خواننده ی خارجی فقط اوریل و سبک راک از همه بهتره.ایرانی هم فقط غیر مجاز از نوع کامران هومن!
توی فامیل به خجالتی بودن معروفم ولی نمی دونم چرا!در عوض تمام نی نی های فامیل ( منظورم کودکان بین 2 تا 7 سال) هر جا من برم میان!همیشه هم هر نی نی ای که منو توی خیابون ببینه بهم می گه نی نی!(واقعا نمی دونم چرا!)
همیشه در حال خندیدنم اما وقتی عصبانی بشم هر چی از دهنم بیاد بیرون می گم! با مسائل خیلی شوخی می کنم.مثلا همین چند روز پیش یه منفی برای اینکه نرفتم درس جواب بدم گرفتم.نمی دونم چی شد که خنده ام گرفت معلم کردش صفر!خنده ام بدتر شد.گفت برم پیش ناظم.وقتی رفتم تازه گریه ام گرفت.بعدش ناظم برام منفی و صفرمو پاک کرد!خانوممون داشت از حرص می پکید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: جمعه 20 آبان 1384 11:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام اسم من طناز 15 16 سالمه عاشقه کتابای هری پاترم
کلا کتاب خیلی می خونم هر کتابی که باشه !!!
هر کدوم از کتابای هری پاترو 3 بار خوندم!
از فیلمای هری خوشم نمی یاد
اگه خواستید منو add کنید
تا بعد bye

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 آبان 1384 10:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من هم رضا ملقب به رضا پاتر هستم اومدم در اين انجمن يه سلامي عرض كنم..................با توجه به اين موضوع ...................خب خداحافظ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
با اميد موفقيت براي همه هري پاتريست هاي عزيز
با تشكر
رضا پاتر
ارسال شده در: چهارشنبه 18 آبان 1384 12:44
نمایش جزئیات
آفلاین
من:مهدی
فامیلم:بماند
سنم:هر سنی که دوست داری بگیر(به قول معروف هر جور که عشقته)
جنس:خوب IQ وقتی میگم اسمم مهدیه یعنی اینکه یه مردم.افتاد؟
میزان تحصیلات:اگه بگم که دانشگاه میرم راست گفتم.اگه هم بگم دبیرستان میرم بازم راست گفتم.اگه بگم دکتری دارم دروغ گفتم.اگه هم بگم دیپلم دارم تا یه سال دیگه لیسانس دارم.
آرزو:از این کشور مهاجرت کنم برم به یه جای دیگه.
دلیل:خودتون از من بهتر میدونید.
امری نیست؟
تا بعد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=x-large][color=660000][font=Georgia]My Goal is Straight Forward."I Make the Impos
ارسال شده در: چهارشنبه 18 آبان 1384 07:14
نمایش جزئیات
آفلاین
من مونا هستم 18 سالمه تو تهران زندگي ميكنم فعلا هم پشت كنكوري هستم
با كتاب هري پاتر وقتي اول دبيرستان بودم آشنا شدم تا حالا نشده كه كتاباشو پشت سر هم بخونم اول كتاب 2 را خوندم بعد كتاب 1 بعد كتاب 4 بعد كتاب 3 بعد كتاب 6 بعد كتاب 5
به غير از هري پاتر كتاب هاي دانيل استيل و آگاتا كريستي و كتاب بر باد رفته را هم دوست دارم
كتاب هاي هري پاتر را خيلي دوست دارم از شخصيت هاي تو كتاب هم از هري و رون و هرميون و پروفسور مگگونگال و پروفسور دامبلدور و تانكس و بقيه خانواده ويزلي ها هم خوشم مياد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 آبان 1384 21:20
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من میخوام خودمو معرفی کنم...

من JµST££N هستم...متولد 67 از رشت...خوب رشتم ساختمونه...

کلا علاقه من فقط به یه چیز هستش اونم کامپیوتره...راستشو بخواین همیشه از هری پاتر بدم میومد...

تا اینکه یکی از دوستام فیلم هری پاتر 2 و 3 رو آورد من ببینم...منم گذاشتم گذاشتم...ساعت 11 شب گفتم اول هری 2 رو ببینم...که یهو جو گرفت تا طرفای 4 نشتم همه رو دیدم...فرداشم رفتم کتاب هری 4 رو گرفتم که بخونم...

خلاصه این جوری دیگه....

تو شخصیتهای هری پاترم فقط از هرمیون خوشم میاد...

خودمم ":

قد : 180
وزن : 77
رنگ مو خرمایی ( بلند )

یه سایتم دارم :http://www.RashTHElLBoys.com

دیگه چیزی یادم نمیاد...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 آبان 1384 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
معرفی نامه ی من جهت آشنایی بیشتر با من:

نام: هادی

قد: 180

وزن: 64 کیلو

بخش علاقه مندی ها:

ورزش مورد علاقه: فوتبال- بسکتبال

ورزشکار مورد علاقه: دیوید بکهام و شکیل اونیل

خواننداگان ایرانی مورد علاقه: شادمهر- فریدون

خوانندگان خارجی مورد علاقه: توپاک شکور- تونی برانکستون- گروه BACK STREET BOYS

بازیگران ایرانی مورد علاقه: هیچ کدام

بازیگران خارجی مورد علاقه: آل پاچینو- براد پیت- تام کروز- ویل اسمیت

فیلم های مورد علاقه:
BAD BOYS 2- ارباب حلقه ها- ذهن زیبا

مهارت ها:

فوتبالیست قهاری هستم. متخصص در دریبل زدن و کشیدن سانترهای کات دار و زیبا مثل بکام ..
البته دنبال فوتبال نرفتم.
متخصص در حل کردن مسائل ریاضی.
تو مدرسه تیز هوشان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ستاره...14_15_16 ساله!
ارسال شده در: یکشنبه 15 آبان 1384 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب...فکر کنم سومین بارم باشه که خودمو معرفی میکنم!ولی حیفم اومد...دیدم همه دارن خودشونو ((کامل))معرفی میکنن:

من ستاره هستم.اول دبیرستانم....تو تهران زندگی میکنیم.بعضیا میگن 14 سالمه.بعضیا میگن 15 و بعضیا 16.خودم میگم پونزده ولی زیاد برام مهم نیست.چشم و موهام هم قهوه ای کمرنگن.قدم صد و شصته..مامانم میگه نسبت به سنم یکم کوتاهم!وزنم قبلا 51 بود بعد از ماه رمضون شد 48!

خجالتی هستم... نه اونقدر که نتونم کاری کنم ولی بیشتر وقتا دوست ندارم تو کاری پیشقدم بشم.میخوام تنها باشم بیشتر اوقات!خونه و خونواده شلوغ رو دوست ندارم.در واقع میشه گفت زندگی پر تجملاتو دوست ندارم.یه برادر دارم ازم بزرگتره...اصلا کاری به کارش ندارم!

دوستام میگن بی خیالم.ولی خودم اینطور فکر نمیکنم!فقط میگم اگه یه روز 18_19 بگیرم فاجعه نیست.نمیگم خوبه ولی آسمون به زمین نمیرسه که!تو خونه درس نمیخونم.یعنی جز برای انجام تکلیفم درسو نمیارم تو خونه....کارای درسی و خوندن تو مدرسه بازی و کامپیوتر و اینترنتم تو خونه!راستش من اصلا بی خیال نیستم.آخر حساسیتم!رو چیزای کوچیک که به نظر خیلیا بی اهمیته خیلی حساسم و زود واکنش نشون میدم.

از پسرایی که دخترا رو به عنوان یه اسباب بازی یه بار مصرف میبینن به معنای واقعی متنفرم!متنفرم متنفرم متنفرم!

خب حالا از خصوصیات اخلاقی بیایم بیرون....علاقه مندی ها!

فوتبال:تیم من همیشه منچستر بوده و هست.از هشت سالگیم طرفدار منچستر بودم.جالبه که تو خونه ما دونفرم پیدا نمیشن که یه تیمو دوست داشته باشن!مثلا مامانم چلسی برادرم آرسنال من منچستر پدرمم لیورپول!آخر تفاهم!

به لیگ ایران علاقه زیادی ندارم ولی بین پرسپولیس و استقلال استقلال رو دوست دارم.تو اسپانیا هم بارسلونا آلمان بایرن و ایتالیا...از لیگ ایتالیا هم زیاد خوشم نمیاد ولی آ.ث.میلان رو دوست دارم.

موسیقی:بیشتر خارجی گوش میدم.پاپ رو دوست دارم ولی رپ هم بد نیست.Celine Dion , Dido , Jennifer Lopez ,Eminem , Avril Lavign هم از خواننده های مورد علاقه ام هستن.به اضافه ی Backstreet Boys و Blue

سرگرمیهام موسیقی و اینترنت(جادوگران!) و کتابه.همه جور کتابی میخونم ولی رمان رو بیشتر دوست دارم.کتابای علمی و تخیلی هم دوست دارم.کتابای تاریخی که خوراکمه!مخصوصا کتابایی مثل "اشکهای ژاکلین "(زندگینامه جان.اف.کندی) "تاریخ زنده" (که تو ایران زندگی من ترجمه شده و خاطرات هیلاری رادهام کلینتونه)"دخترم فرح" (نوشته فریده دیبا) و "همسران شاه" که درمورد تاریخ قبل از انقلاب ایرانه.

چندتا گربه دارم(حسابشون از دستم در رفته! )که مادر همشون یه گربه ماده ست به اسم پیشی!(تاریخچه مفصلی داره اسمش....ولی کوتاه میگم که حیف گربه به این نازی که همچین اسمی داره! ) پیشی دو سالشه...البته کم نیستا!برای گربه ها دوسال چیزی حدود سی سال آدماست.دوبار بچه دار شده نتیجه اشم هشت تا گربه ست که دوتاشون باز بچه دار شدن!

جالب اینه که من آلرژی وحشتناکی به گربه و گرده گل دارم! خودم گربه دوست دارم فقط مامانم کمی(!) مشکل داره باهاشون!عاشق بارونم..........به نظرم قشنگترین و بهترین کار دنیا اینه که توی یه روز بارونی تنها باشی و واسه خودت قدم بزنی(البته من هیچ وقت تنها نبودم...همیشه یکی از نوه نتیجه های پیشی بغلم بوده!)ولی نتیجه هاشم بده.خودم تا یه هفته مریض شدم و هنوزم مریضم.

زیاد شد...؟!؟وای!چه جوری این همه نوشتم!خب دیگه از حوصله خارجه زندگی من!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!!Let's rock 'n' ROLE

ارسال شده در: یکشنبه 15 آبان 1384 13:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
اسم: محمد
شهرت:prisoner
اقامت: رفسنجان
سابقه: مدیر سایت persianlord و عضویت فعال در سایتهای فارسی هری پاتر از جمله هاگوارتز، پرشین ویزارد و....
وزن: 50 کیلو
قد: 170
علاقه: نویسندگی
سوال فنی: میخواستم بدونم چه جوری میتونم عضو یکی از گروههای هاگوارتز بشم؟
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دوست خوب آن است که عیبهای تو را به تو بگوید نه انکه تو را تصدیق کند...
http://www.persianlord.com/
http://www.nabeghekoochak.persianblog.com
http://mirabngo.blogfa.com/
ارسال شده در: شنبه 14 آبان 1384 21:41
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستم اما ازم خواست خودمو معرفی کنم

من شهاب ناصری ام 16 یا 15 سال

از ایران تهران ولنجک

4 سال کتابای هری پاترو میخونم

علایق : کتاب خوندن تماشا و بازی کردن فوتبال و تنیس و اسکی

اینترنت استقلال و......................

غذای مورد علاقه : لازانیا . استیک

غذای حال بهم زن : ماکارانی . لوبیا پلو . قورمه سبزی

کتابهای مورد علاقه : کتاب های م.مودب پور {داییمه} هری پاتر

دارن شان فهیمه رحیمی دلتورا جان کریستوفر 3 قطره خون و.....

فیلم های مورد علاقه : مستر اند میسیز اسمیت و.....اخه زیاده

بازیگر مورد علاقه : برد پیت انجلینا جولی نیکل کیدمن و...

خواننده مورد علاقه : بریتنی اسپیرز انریکو

گروه مورد علاقه : بک استریت بویز بلک ای پیس

خواننده ایرانی غیر مجاز : گوگوش . اندی . لیلا . شهره . شهرام

ها منهای کیشون

مجاز : اریان باند رضا صادقی فریدون و.............

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)