جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: جمعه 27 آبان 1384 21:40
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: جمعه 27 آبان 1384 14:39
جزئیات کاربر

ارسال شده در: جمعه 27 آبان 1384 12:07
جزئیات کاربر

ارسال شده در: جمعه 27 آبان 1384 11:30
جزئیات کاربر

ارسال شده در: جمعه 27 آبان 1384 11:11
ارسال شده در: جمعه 27 آبان 1384 11:11
جزئیات کاربر

ارسال شده در: جمعه 27 آبان 1384 09:02
جزئیات کاربر

ارسال شده در: جمعه 27 آبان 1384 00:14
ارسال شده در: پنجشنبه 26 آبان 1384 22:15
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 3 اردیبهشت 1389 10:26
از: زمان های نه چندان دور
پستها:
284

نظر من اينه:
ممكنه مشغله و مشكلات زندگي مانع از اين بشه كه تا اين حد هري پاتريست باشم ولي ياد هري پاتر هيچ وقت از روح و روان و قلب من پاك نميشه چون باهاش زندگي كردم
و تا آخر عمر فراموشش نميكنم
ممكنه مشغله و مشكلات زندگي مانع از اين بشه كه تا اين حد هري پاتريست باشم ولي ياد هري پاتر هيچ وقت از روح و روان و قلب من پاك نميشه چون باهاش زندگي كردم
و تا آخر عمر فراموشش نميكنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما به اوج باز می گردیم و بر تری گریفیندور را عملا ثابت می کنیم...منتظر باشید..
ارسال شده در: جمعه 6 آبان 1384 01:29
جزئیات کاربر

بعضی وقایع در زندگی انسان هستند که حتی اگر فراموش شن بر روحیات، اعتقادات و رفتار ما تاثیرات دائم می گذارن.
وقتی من 40 ساله بشم اینقدر گرفتاری و مسائل مهمتر پیش خواهد اومد که فکر نمی کنم فرصت کنم که یه نگاه کوچیکم به کتابا بکنم. اما تاثیرات آگاهانه یا نا آگاهانه کتاب همیشه با من خواهد بود. مثلا اگه یکی مثل دامبولدور را پیدا کنم همه وجودمو صرف یاد گرفتن ازش و کمک بهش می کنم؛ مثلا از آدمای هم تیپ فاج یا امبریج نفرت خواهم داشت؛ با امثال والدمورت خواهم جنگید و ... .
مهم هم همینه که ما تو دنیای واقعی هم بتونیم از اون چیزایی که تو کتابا یاد گرفتیم استفاده کنیم. جادوی واقعی این کتابها هم همین تاثیرات خواهد بود.
وقتی من 40 ساله بشم اینقدر گرفتاری و مسائل مهمتر پیش خواهد اومد که فکر نمی کنم فرصت کنم که یه نگاه کوچیکم به کتابا بکنم. اما تاثیرات آگاهانه یا نا آگاهانه کتاب همیشه با من خواهد بود. مثلا اگه یکی مثل دامبولدور را پیدا کنم همه وجودمو صرف یاد گرفتن ازش و کمک بهش می کنم؛ مثلا از آدمای هم تیپ فاج یا امبریج نفرت خواهم داشت؛ با امثال والدمورت خواهم جنگید و ... .
مهم هم همینه که ما تو دنیای واقعی هم بتونیم از اون چیزایی که تو کتابا یاد گرفتیم استفاده کنیم. جادوی واقعی این کتابها هم همین تاثیرات خواهد بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy
between what is right and what is easy
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
(اوق...!)