شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام خوبید؟؟ 1- تاریخ دقیق جنگ رو به اعضا پست بزنید 2- جنگ کجا صورت میگیره؟؟ 3- این جنگه تموم شد؟؟؟
مرسی .من خوبم.از دومبول خبر ندارم
تاریخ دقیق جنگ در تاپیک رادیو محفل گفته میشه پس احتیاجی به زدن پی ام جداگانه به اعضا نیست
جنگ از یکی از تاپیکهای محفل ققنوس یا خانه ریدل آغاز میشه و ممکنه به تاپیکهای دیگه هم برسه ولی اولین پست مربوط به جنگ توسط لرد ولدمورت زده میشه پس ما هم تا زمان اغاز جنگ اطلاعی نداریم که دقیقا و مشخصا به چه تاپیکی حمله میشه
جنگی شروع نشد که بخواد تموم بشه .به دلیل فوت یکی از اقوام نزدیک لرد عزیز جنگ به تعویق افتاد
نقل قول:
آنیتا دامبلدور در خانه شماره 12 نوشته:
آقا اینتو چی بنویسیم؟؟؟
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست اینجا مقر محفل ققنوسه پس شما میتونید پست های دیگران رو ادامه بدید که حول وقایع درون خانه ست . در ضمن به همان دلیلی که در بالا هم گفتم ممکن است جنگ از این تاپیک اغاز شود در این صورت پست های مربوط به جنگ در ان زده میشود.چیز دیگه ای لازم نیست در اینجا نوشته بشه
با تشکر سیریوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
استرجيس پادمور نوشته: پروفسور سوالي دارم ميخوام بدونم آيا جنگ به پايان رسيده يا نه
ارادتمند استرجس پادمور
هاااام! دوست من! جنگ قبلي كه تموم شد! ولي جنگ جديد 6 روز ديگه شروع ميشه! احتمال هم ميديم كه جنگ آغاز يك دوره طلائي براي سايت جادوگران باشه!!(ايول ايول!!)
در جواب بيل ويزلي: ------------------------ بيل جان اولا در مورد پيشنهاد قبليت من با سيريوس صحبت كردم كه به يه نتايجي رسيديم.اما بايد منتظر باشي تا نتيجشو ببيني!
در مورد امضا هم بايد بگم باز هم زودتر از شما به فكر ما رسيد! يعني من از همون اول كه محفل رو راه انداختم تو فكرم بود ولي چون خودم فونت فارسيم خراب شده بود نتونستم درستش كنم(الانم خرابه!) در كل اگر كسي زحمتش رو كشيد كه خب بكشه و به ما نشون بده تا ببينيم اگر خوب بود بزاريم تو امضاها من خودم بيشتر با امضاي معمولي موافقم ولي خب متحرك هم باشه بد نيست.
من به نظرم میاد که توی محفل پستا داره شل میشه و یخ. گاها هم تکراری. یعنی هیبتی رو که یه نفر از محفل و اعضاش انتظار داره، هی داره کمتر میشه. به نظر میاد که تمایل بچه ها بیشتر به پستای فکاهی یا بی ناموسیه تا جدی. اصلا منظورم این نیست که طنز باید حذف بشه. تو پستای خودم معلومه که من طنزو خیلی لازم می دونم. اما طنز با جوک نوشتن فرق داره. برای پستای بی ناموسیو طنز و ... تاپیکهای دیگه ای هست. لازم نیست که حتما توی محفل بزنن. شاید لازمه یه مشی کلی برای همه کسایی که توی محفل می خوان پست بزنن مشخص کنید.
ممنون ------------ با تشکر از انتقادات به جای شما من خودم هم با این نوع نوشته مشکل دارم باید با دومبول مشورت کنم بعدش پست های بی ناموسی به پست های ناموس دار تبدیل میشوند ناظر انجمن :سیریوس بلک
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس در 1384/9/8 20:22:04
Soon we must all face the choice between what is right and what is easy