می شود ولی نه با این شوق و یا بهتر بگویم با این جور طرفداری، پیاز داغش این قدر زیاد نیست.
در واقع ما اولین و آخزین طرفداران هری پاتریم که انی گونه هستیم.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
15 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

من كه فكر مي كنم مي شه
من يه پسر خواهر سه ساله دارم كه همه ي فيلم هاي هري پاتر رو از بس ديده ديگه از حفظه همه شخصيت هاش رو هم به همون اندازه اي كه مي تونه تلفظشون رو هم بلده
پس مطمئن باشيد هر چيزي كه عالي باشه هيچ وقت فراموش نميشه
من يه پسر خواهر سه ساله دارم كه همه ي فيلم هاي هري پاتر رو از بس ديده ديگه از حفظه همه شخصيت هاش رو هم به همون اندازه اي كه مي تونه تلفظشون رو هم بلده
پس مطمئن باشيد هر چيزي كه عالي باشه هيچ وقت فراموش نميشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
The power behind you is much greater than the task ahead of yo
JUST JUST HUFFELPUFF !
JUST JUST HUFFELPUFF !
جزئیات کاربر

جذابیت کتاب های هری پاتر به دنباله دار بودنشونه .
جذابیتش به اینه که همیشه یه چیزی مجهوله و بعد از اینکه خوندی کتاب تموم نمیشه .
در ظاهر کتاب خیلی از مسائلی رو که در طول خوندنش توی ذهنت به وجود میاد جواب داده شده ولی این کتاب همیشه با چیزهای مجهول دیگه ای همراهه که توی کتاب های بعدی جواب داده می شن .
خب وقتی که کتاب هفت میاد این دنیا تموم میشه و سوال ها جواب داده می شن و اگر سوالی برای تو بی جواب موند دیگه کتاب بعدی وجود نداره که جوابش توی اون نوشته شده باشه .
حالا هر چقدر هم که درباره کتاب هفت بحث کنی و دلیل بتراشی هیچ نتیجه ای نداره چونکه دلیل محکمی براش پیدا نمیکنی .
در نتیجه با اومدن کتاب هفتم دیگه دنیای هری پاتر تمام میشه و هیچ جای بحثی توش نمی مونه .
در نتیجه این تب و تابی که می بینید فقط بخاطر دنباله دار بودن کتابه و اگر دیدین که بعد از اتمام کتابا کسی داره اون رو میخونه فقط به دلیل زیبایی خود کتابه . به نظر من زیبایی هری پاتر تمام شهرت هری پاتر نیست و شاید چیزی حدود یک سوم کلش باشه و خیلی از عوامل دیگه در شهرت اون نقش دارن .
نتیجه اینکه به نظر من بعد از اومدن کتاب هفت خیلی خیلی کم دیده میشه که کسی هری پاتر بخونه و به نظر من هری پاتری شدن نسل بعد یه چیزه خیلی بعیده .
جذابیتش به اینه که همیشه یه چیزی مجهوله و بعد از اینکه خوندی کتاب تموم نمیشه .
در ظاهر کتاب خیلی از مسائلی رو که در طول خوندنش توی ذهنت به وجود میاد جواب داده شده ولی این کتاب همیشه با چیزهای مجهول دیگه ای همراهه که توی کتاب های بعدی جواب داده می شن .
خب وقتی که کتاب هفت میاد این دنیا تموم میشه و سوال ها جواب داده می شن و اگر سوالی برای تو بی جواب موند دیگه کتاب بعدی وجود نداره که جوابش توی اون نوشته شده باشه .
حالا هر چقدر هم که درباره کتاب هفت بحث کنی و دلیل بتراشی هیچ نتیجه ای نداره چونکه دلیل محکمی براش پیدا نمیکنی .
در نتیجه با اومدن کتاب هفتم دیگه دنیای هری پاتر تمام میشه و هیچ جای بحثی توش نمی مونه .
در نتیجه این تب و تابی که می بینید فقط بخاطر دنباله دار بودن کتابه و اگر دیدین که بعد از اتمام کتابا کسی داره اون رو میخونه فقط به دلیل زیبایی خود کتابه . به نظر من زیبایی هری پاتر تمام شهرت هری پاتر نیست و شاید چیزی حدود یک سوم کلش باشه و خیلی از عوامل دیگه در شهرت اون نقش دارن .
نتیجه اینکه به نظر من بعد از اومدن کتاب هفت خیلی خیلی کم دیده میشه که کسی هری پاتر بخونه و به نظر من هری پاتری شدن نسل بعد یه چیزه خیلی بعیده .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 12:36
جزئیات کاربر

کتاب های هری پاتر صرفا برای نوجوانان نگارش شده و ممکن است آنقدر به این شخصیت ها و کتاب علاقه مند شویم که در صورت پرسش فعلی پاسخی بدهیم که به آن اطمینان کامل داریم اما در دوران بزرگسالی تنها چیزی که در ذهنمان میماند خاطراتمان با شخصیت محبوبمان هری و آلبوس دامبلدور و خباثت های اسنیپ و خلق و خوی شیطانی لرد ولدمورت و واژه (اسمشو نیار)است .
دراکو مافوی
دراکو مافوی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ONLY SLYTHERIN
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج