جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 01:20
نمایش جزئیات
آفلاین
می شود ولی نه با این شوق و یا بهتر بگویم با این جور طرفداری، پیاز داغش این قدر زیاد نیست.
در واقع ما اولین و آخزین طرفداران هری پاتریم که انی گونه هستیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من زیست شناس هستم، آقای زیست شناس.
همون زیست شناس معروف که تا آخرین
ارسال شده در: پنجشنبه 13 بهمن 1384 21:21
نمایش جزئیات
آفلاین
امكانش هست اما به نظر من هر لحظه چيز هاي جديدي مياد كه لذت بخش تر از چيز هاي قبليه مثلا ما الآن شاهنامه هم ميخونيم اما خوب تقريبا تعداد بيشتر هري پاتر رو ترجيح ميدن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارادتمند-ساتانيكا ملوني
ارسال شده در: پنجشنبه 13 بهمن 1384 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من كه فكر مي كنم مي شه
من يه پسر خواهر سه ساله دارم كه همه ي فيلم هاي هري پاتر رو از بس ديده ديگه از حفظه همه شخصيت هاش رو هم به همون اندازه اي كه مي تونه تلفظشون رو هم بلده
پس مطمئن باشيد هر چيزي كه عالي باشه هيچ وقت فراموش نميشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The power behind you is much greater than the task ahead of yo

JUST JUST HUFFELPUFF !
ارسال شده در: پنجشنبه 13 بهمن 1384 14:29
نمایش جزئیات
آفلاین
جذابیت کتاب های هری پاتر به دنباله دار بودنشونه .
جذابیتش به اینه که همیشه یه چیزی مجهوله و بعد از اینکه خوندی کتاب تموم نمیشه .
در ظاهر کتاب خیلی از مسائلی رو که در طول خوندنش توی ذهنت به وجود میاد جواب داده شده ولی این کتاب همیشه با چیزهای مجهول دیگه ای همراهه که توی کتاب های بعدی جواب داده می شن .
خب وقتی که کتاب هفت میاد این دنیا تموم میشه و سوال ها جواب داده می شن و اگر سوالی برای تو بی جواب موند دیگه کتاب بعدی وجود نداره که جوابش توی اون نوشته شده باشه .
حالا هر چقدر هم که درباره کتاب هفت بحث کنی و دلیل بتراشی هیچ نتیجه ای نداره چونکه دلیل محکمی براش پیدا نمیکنی .
در نتیجه با اومدن کتاب هفتم دیگه دنیای هری پاتر تمام میشه و هیچ جای بحثی توش نمی مونه .
در نتیجه این تب و تابی که می بینید فقط بخاطر دنباله دار بودن کتابه و اگر دیدین که بعد از اتمام کتابا کسی داره اون رو میخونه فقط به دلیل زیبایی خود کتابه . به نظر من زیبایی هری پاتر تمام شهرت هری پاتر نیست و شاید چیزی حدود یک سوم کلش باشه و خیلی از عوامل دیگه در شهرت اون نقش دارن .
نتیجه اینکه به نظر من بعد از اومدن کتاب هفت خیلی خیلی کم دیده میشه که کسی هری پاتر بخونه و به نظر من هری پاتری شدن نسل بعد یه چیزه خیلی بعیده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: نسل بعد مثل ما هرى پاترى مىشه؟
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 14:54
نمایش جزئیات
آفلاین
مگه شما باور ندارید که هری پاتر یه داستان عالی و خوبیه؟ هر داستان خوب برای چندین نسل باقی می مانند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادو گران سفید بهترین افراد روی زمین هستند

ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 12:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من نسل بعد از ما ممکنه هری پاترو بشناسن اما نه به اندازه ما چون اون موقع چیزای جدید میاد همون طور که ما دیگه نمیریم قصه های مجید بخونیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زنده باد لرد سیاه تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 12:36
نمایش جزئیات
آفلاین
کتاب های هری پاتر صرفا برای نوجوانان نگارش شده و ممکن است آنقدر به این شخصیت ها و کتاب علاقه مند شویم که در صورت پرسش فعلی پاسخی بدهیم که به آن اطمینان کامل داریم اما در دوران بزرگسالی تنها چیزی که در ذهنمان میماند خاطراتمان با شخصیت محبوبمان هری و آلبوس دامبلدور و خباثت های اسنیپ و خلق و خوی شیطانی لرد ولدمورت و واژه (اسمشو نیار)است .

دراکو مافوی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ONLY SLYTHERIN
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 10:30
نمایش جزئیات
آفلاین
مطمئنا نمیشه. چون الآن که هری رو صدر جدول قرار داره فردا پس فردا یکی هم میاد که جاش رو بگیره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من به ان?
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 10:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نه نمی شود
ارباب حلقه ها در زمان خودش خیلی طرفدار داشت اما الآن با اومدن هری پاتر دیگر کسی ارباب حلقه ها نمی خونه(البته هستند ولی خیلی کم)
چند سال بعد هم با اومدن کتاب های جدید دیگه کسی هری پاتر نمی خونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 02:40
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من(من چقدر نظر می دم) مطمئناٌ نسل بعد از ما(البته اگه وجود داشته باشه) هری پاتر رو خواهند شناخت چون این داستان در دوره خودش تو کل جهان معروف بوده اما اینکه همینقدر محبوب باشه قابل حدس زدن نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارادتمندشما کارآگاه محفل
دارنده مدال مرلی?