بعد از ده روز نظرخواهی از مجموعه ی سایت برای انتخاب برترین نویسنده در قسمت ایفای نقش ، رای های جمع آوری شده بررسی و با قوانین انتخابات مطابقت داده شد.نتایج حاصله بدین شرح است :
رون ویزلی ، آلبوس دامبلدور و الستور مودی ، هر نفر دو رای صحیح
نارسیسا بلک ، پنچ رای صحیح
و لرد ولدمورت ، هفت رای صحیح
بر این اساس ، لرد ولدمورت و نارسیسا بلک برای نظرسنجی نهایی برگزیده می شوند
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترين نويسنده در رول پليينگ(ايفاي نقش)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نظر من :ویکتور کرام و البوس دامبلدور(رهبر حذب محفل ققنوس)
هر دوی این عزیزان طنز رو به خوب در جا های از نوشتشون می یارن که ادم انتظار نداره(به قول معروف
شکار لحظه ها)
در هر صورت من پولمو می گیرم.....(شوخی کردم)
مردود
هر دوی این عزیزان طنز رو به خوب در جا های از نوشتشون می یارن که ادم انتظار نداره(به قول معروف
شکار لحظه ها)
در هر صورت من پولمو می گیرم.....(شوخی کردم)
مردود
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1384/9/18 22:47:25

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 2 بهمن 1387 06:24
از: تالار خصوصی گریفیندور!
پستها:
246

جزئیات کاربر

خوب بزارین فکر کنم
هولم نکنین
فکر کنم این برادر حمید یا الستور یا هر چی که هست خوب مینویسه
دلایل : من فقط با طنز حال میکنم و اینو بیشتر تو نمایش نامه های این الی خودمون میبینم
رولی که همش جدی باشه به درد نمیخوره چون من وارد سایت میشم تا یکم تفریح کنم دنبال این نیستم که شاهکار ادبی بخونم
هولم نکنین
فکر کنم این برادر حمید یا الستور یا هر چی که هست خوب مینویسه
دلایل : من فقط با طنز حال میکنم و اینو بیشتر تو نمایش نامه های این الی خودمون میبینم
رولی که همش جدی باشه به درد نمیخوره چون من وارد سایت میشم تا یکم تفریح کنم دنبال این نیستم که شاهکار ادبی بخونم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
جزئیات کاربر

کی تونست سیاهارو جمع کنه؟ تنها لرد ولدمورت بود!
کی تونست سفیدارو جمع کنه؟ تنها دامبلدور بود!
نارسیسا مالفوی هم سبک جدی نمایشنامه رو اورد! واقعا از نارسیسا ممنون چون مثلا کسانی مثل من که طنز بلد نیستن می مونن چی بنویسن و حالا می تونن راه نارسیسا رو دنبال کنن واقعا اگر وقت داشتم حتما در تاپیک هاش و بعد نمایشنامه هاش رو ادامه می دادم ولی خب چون من در قسمت بهترین ایده به ناسیسا رای دادم بهتر دیدم اینجا یکی دیگه رو معرفی کنم
دامبلدور هم خیلی خوب بود ولی چون برای نظارت بهش رای دادم باز حق رو به شخص دیگه ای می دم !
ولی بگم از اول نظرم رو لردولدمورت بود
چون واقعا از خودگذشتگی کرد که شخصیت ولدمورت رو گرفت و شخصیت خودساخته ی سرژ رو رها کرد بگم در دوران بی هدفی رولپلینگ با امدن ولدمورت به صحنه هایه سایت دوران طلایی شروع شد می شه بهترین رولهارو از سرژ دید زیباترین و همچنین لرد سرشار از ایده هستش و همیشه ایده هایه جدید رو به صحنه می یاره بازم می گم واقعا سخته لرد بودن واقعا کار سختیه فشار روی آدم زیاده کاراش زیر ذره بینه و من تبریک می گم که لرد تا به امروز تونسته برای جادوگران باقی بمونه و امیدوارم بعدشم بمونه و واقعا داشتن شخصیت مهم و بزرگ تو سایت و نگه داشتنش خیلی خیلی سخته ولی لرد تونست
لرد از اول ورودش با السامور خودشو در سیاه بودن نشون داد ولی میدون رو ازش گرفتن
ولی حالا میدون رو بهش دادن و داره با تمامه جون و دلش کار می کنه
پس انتخاب من:
لرد ولدمورت
جا داره از بهترین ها یی که حالا در بین ما نیستن یادی بکنیم تا بدونن که هنوز راه اونا ادامه داره البته از اونایی هم که هستن یادی ازشون کردم
هری پاتر که واقعا رولهاشو دوست دارم جالب با فکر و کامل
(مودی/بلاتریکس/ آمبریج )سابق که واقعا در نوشتن و ایده دادن شاهکاری بوده و خودش مورج و بنیان گذار رولپلینگ بود کاش و ای کاش بود
دارک لرد سابق امپراطور که با دارک لرد خنده رو با خودش اورد و با امپراطور وحشت رو!
کرام که با هالی ویزارد دوران طلایی رو برای همه اورد
مرلین که هم طنز می نویسه و واقعا عالی کارشو تا به امروز ادامه داده می تونم بگم من هرچی از نمایشنامه نوشتن یاد گرفتم مرلین پایه هاشو گذاشته و چه فرد شایسته ای بود و هست
میرومگانگال که در ازدواجش با مودی خیلی سابق سایت ماجراها ساختن
کینگزلی که با وزیر شدنش و کودتا چه ایده ها که نیورد...
گیلدوری معروف برنده ی بهترین جایزه برای تنفس مصنوعی و رواج بی ناموسی و بی جامه پارتی که چقدر رول رو تکون داد
ونوس که با گردآوری ساحره ها چه جنگی رو شروع کرد
مازمولا که می تونم بگم فضاسازیش و بیان و توصیفاتش شاهکار بود و چقدر از ساحره ها دفاع کرد
آرتور ویزلی سابق که حالا یکسال و خورده ای رفته باید بگم با کودتایی که با کینگزلی راه انداختن سایت رو پوکوندن
چوچانگ همیشه در صحنه حاضر که کلکلاش تو نمایشنامه هاش چقدر جذاب بود
کالین کریوی که با مومن بازی هاش و ادامه دهنده ی راه دارک لرد چقدر بچه هارو خندوند
کریچر که در تالار عمومی ریونکلا با تشنه ی قدرت بودنش و نمایشنامه هاش و ایده هاش تحرکی برای رول تالار بود
هاگرید که با چه خالی می رفت چه دورانی اورد! بحث سیاسی آفتابه !
کاراگاه ققنوس که با نمایشنامه هاش از دید یک ققنوس چه جالب می نوشت و خودشو نخود هر آش می کرد
و تقریبا از عیدنوروز تا حالا تو ایام عید ما همزاد داشتیم که با خبراش در پیام امروز چه تحولی تو خبرگزاری راه انداخت و بعدشم برای تبلیغ کاندیداها
برادر حمید که ما بهش می گفتیم هوشنگ
با امدن به صحنه ی رولپلینگ چقدر اصطلاح ریخت وسط
زاخی یک دست مرده که با خاله بازی هاش رول سایت رو نگه داشت
حالا هم با دامبلدور داره رول رو می چرخونه
و سرژ که واقعا چهار نفر بودنش یک نو آوری بود و حالا انتخاب من همین شخصه
و اگر قابل بدونید خودم که هیچ کاره توی رولم! یک دختر ناز نازو و رومانتیک که بعضی وقتها از خشانت رگ پریزادیش اونو....
به هر حال خیلیا امدن و رفتن و خیلیا رفتن و دوباره امدن این خصوصیت یه سایته و همیشه چندین نفر بودن که با کارهاشون و رولهاشون زیباترین لحظه ها برامون در این جادوگران در این دنیای مجازی ساختن به یاد اوناهایی که رفتن این یادواره رو نوشتم با اینکه جاش اینجا نبود ولی چون در زمان اونها ترینهایی نبود گفتم حالا ازشون تقدیری بشه و بدونن که هنوز در یاد و خاطره ی ما هستن و با هر دوره یاد اونا برامون زنده می شه
امیدوارم یک روز همه ی اینا بیان و جمع بشن و با تازه واردها بهترین لحظات رو بسازن به امید آن روز
کی تونست سفیدارو جمع کنه؟ تنها دامبلدور بود!
نارسیسا مالفوی هم سبک جدی نمایشنامه رو اورد! واقعا از نارسیسا ممنون چون مثلا کسانی مثل من که طنز بلد نیستن می مونن چی بنویسن و حالا می تونن راه نارسیسا رو دنبال کنن واقعا اگر وقت داشتم حتما در تاپیک هاش و بعد نمایشنامه هاش رو ادامه می دادم ولی خب چون من در قسمت بهترین ایده به ناسیسا رای دادم بهتر دیدم اینجا یکی دیگه رو معرفی کنم
دامبلدور هم خیلی خوب بود ولی چون برای نظارت بهش رای دادم باز حق رو به شخص دیگه ای می دم !
ولی بگم از اول نظرم رو لردولدمورت بود
چون واقعا از خودگذشتگی کرد که شخصیت ولدمورت رو گرفت و شخصیت خودساخته ی سرژ رو رها کرد بگم در دوران بی هدفی رولپلینگ با امدن ولدمورت به صحنه هایه سایت دوران طلایی شروع شد می شه بهترین رولهارو از سرژ دید زیباترین و همچنین لرد سرشار از ایده هستش و همیشه ایده هایه جدید رو به صحنه می یاره بازم می گم واقعا سخته لرد بودن واقعا کار سختیه فشار روی آدم زیاده کاراش زیر ذره بینه و من تبریک می گم که لرد تا به امروز تونسته برای جادوگران باقی بمونه و امیدوارم بعدشم بمونه و واقعا داشتن شخصیت مهم و بزرگ تو سایت و نگه داشتنش خیلی خیلی سخته ولی لرد تونستلرد از اول ورودش با السامور خودشو در سیاه بودن نشون داد ولی میدون رو ازش گرفتن
ولی حالا میدون رو بهش دادن و داره با تمامه جون و دلش کار می کنه پس انتخاب من:
لرد ولدمورت
جا داره از بهترین ها یی که حالا در بین ما نیستن یادی بکنیم تا بدونن که هنوز راه اونا ادامه داره البته از اونایی هم که هستن یادی ازشون کردم
هری پاتر که واقعا رولهاشو دوست دارم جالب با فکر و کامل
(مودی/بلاتریکس/ آمبریج )سابق که واقعا در نوشتن و ایده دادن شاهکاری بوده و خودش مورج و بنیان گذار رولپلینگ بود کاش و ای کاش بود
دارک لرد سابق امپراطور که با دارک لرد خنده رو با خودش اورد و با امپراطور وحشت رو!
کرام که با هالی ویزارد دوران طلایی رو برای همه اورد
مرلین که هم طنز می نویسه و واقعا عالی کارشو تا به امروز ادامه داده می تونم بگم من هرچی از نمایشنامه نوشتن یاد گرفتم مرلین پایه هاشو گذاشته و چه فرد شایسته ای بود و هست
میرومگانگال که در ازدواجش با مودی خیلی سابق سایت ماجراها ساختن
کینگزلی که با وزیر شدنش و کودتا چه ایده ها که نیورد...
گیلدوری معروف برنده ی بهترین جایزه برای تنفس مصنوعی و رواج بی ناموسی و بی جامه پارتی که چقدر رول رو تکون داد
ونوس که با گردآوری ساحره ها چه جنگی رو شروع کرد
مازمولا که می تونم بگم فضاسازیش و بیان و توصیفاتش شاهکار بود و چقدر از ساحره ها دفاع کرد
آرتور ویزلی سابق که حالا یکسال و خورده ای رفته باید بگم با کودتایی که با کینگزلی راه انداختن سایت رو پوکوندن
چوچانگ همیشه در صحنه حاضر که کلکلاش تو نمایشنامه هاش چقدر جذاب بود
کالین کریوی که با مومن بازی هاش و ادامه دهنده ی راه دارک لرد چقدر بچه هارو خندوند
کریچر که در تالار عمومی ریونکلا با تشنه ی قدرت بودنش و نمایشنامه هاش و ایده هاش تحرکی برای رول تالار بود
هاگرید که با چه خالی می رفت چه دورانی اورد! بحث سیاسی آفتابه !
کاراگاه ققنوس که با نمایشنامه هاش از دید یک ققنوس چه جالب می نوشت و خودشو نخود هر آش می کرد
و تقریبا از عیدنوروز تا حالا تو ایام عید ما همزاد داشتیم که با خبراش در پیام امروز چه تحولی تو خبرگزاری راه انداخت و بعدشم برای تبلیغ کاندیداها
برادر حمید که ما بهش می گفتیم هوشنگ
با امدن به صحنه ی رولپلینگ چقدر اصطلاح ریخت وسطزاخی یک دست مرده که با خاله بازی هاش رول سایت رو نگه داشت
حالا هم با دامبلدور داره رول رو می چرخونهو سرژ که واقعا چهار نفر بودنش یک نو آوری بود و حالا انتخاب من همین شخصه
و اگر قابل بدونید خودم که هیچ کاره توی رولم! یک دختر ناز نازو و رومانتیک که بعضی وقتها از خشانت رگ پریزادیش اونو....
به هر حال خیلیا امدن و رفتن و خیلیا رفتن و دوباره امدن این خصوصیت یه سایته و همیشه چندین نفر بودن که با کارهاشون و رولهاشون زیباترین لحظه ها برامون در این جادوگران در این دنیای مجازی ساختن به یاد اوناهایی که رفتن این یادواره رو نوشتم با اینکه جاش اینجا نبود ولی چون در زمان اونها ترینهایی نبود گفتم حالا ازشون تقدیری بشه و بدونن که هنوز در یاد و خاطره ی ما هستن و با هر دوره یاد اونا برامون زنده می شه
امیدوارم یک روز همه ی اینا بیان و جمع بشن و با تازه واردها بهترین لحظات رو بسازن به امید آن روز
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلور دلاكور در 1384/9/17 1:16:42
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 4 آبان 1385 09:15
از: زير ميز هاي غذا خوري تالار اصلي هاگوارتز
پستها:
53

هووووووووم ! راستش من اول موقعي كه پست هاي نارسيسا تويه حذب رو خوندم ميخواستم بهش راي بدم . بعد موقعي كه ولدمورت بي ناموس ! رو ديدم گفتن فقط ميلاد ! بعدشم ديدم ميلاد به سرژ راي ميده منم به سرژ راي ميدم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي!
تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخرين نفس!
ميجنگيم ب
تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخرين نفس!
ميجنگيم ب
جزئیات کاربر

هوووم رای قبلی من به دلیل ننوشتن سه خط دلیل باطل به حساب میاد بنابراین دوباره مینویسم
نظر من بین لرد ولدمورت و نارسیسا بلک هستش چون هر کدومشون در سطحی که کار میکنن بسیار عالی هستن.پستهای لرد بیشتر در سبک طنزه یعنی نمیشه پستش بدون طنز باشه حتی اگه ته خشانت رو هم به کار برده باشه ردی از طنز در پستاش به چشم میخوره ولی پستهای نارسیسا با اینکه جدی هستند و طنز محدودی در اونها به کار رفته فوق العاده پرداخت شدند. چون فضا سازی و توصیف صحنه که یکی از دلایل زیبا کردن نوشته هست در پستهای ایشون به چشم میخوره و این ارزش مهمی برای پست به حساب میاد .
در آخر پس از تفکرات فراوان من به لرد ولدمورت رای میدم هر چند نارسیسا رو هم انتخابی شایسته میدونم ولی لرد رو انتخاب میکنم مخصوصا به خاطر رول زیباش در حذب که سبک فوق العاده ای داشت
نظر من بین لرد ولدمورت و نارسیسا بلک هستش چون هر کدومشون در سطحی که کار میکنن بسیار عالی هستن.پستهای لرد بیشتر در سبک طنزه یعنی نمیشه پستش بدون طنز باشه حتی اگه ته خشانت رو هم به کار برده باشه ردی از طنز در پستاش به چشم میخوره ولی پستهای نارسیسا با اینکه جدی هستند و طنز محدودی در اونها به کار رفته فوق العاده پرداخت شدند. چون فضا سازی و توصیف صحنه که یکی از دلایل زیبا کردن نوشته هست در پستهای ایشون به چشم میخوره و این ارزش مهمی برای پست به حساب میاد .
در آخر پس از تفکرات فراوان من به لرد ولدمورت رای میدم هر چند نارسیسا رو هم انتخابی شایسته میدونم ولی لرد رو انتخاب میکنم مخصوصا به خاطر رول زیباش در حذب که سبک فوق العاده ای داشت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U
Enemies of the heir beware
Enemies of the heir beware
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 مرداد 1389 22:29
از: مغازهي لوازم جادوي سياه هوكي
پستها:
269

بهترين رول نويس: نارسيسا بلك(مالفوي)
دليل: به نظر من، نارسيسا نمايشنامه هاش رو با اين كه جدي مي نويسه و طنز نداره، ولي خيلي جالب ادامه مي ده مال بقيه رو و جالب پيش مي بره... يعني بعضي ها مثل سرژ عزيز، توي طنزنويسي استادن ولي من با خوندن نمايشنامه هاي نارسيسا خيلي حال مي كنم....
دليل: به نظر من، نارسيسا نمايشنامه هاش رو با اين كه جدي مي نويسه و طنز نداره، ولي خيلي جالب ادامه مي ده مال بقيه رو و جالب پيش مي بره... يعني بعضي ها مثل سرژ عزيز، توي طنزنويسي استادن ولي من با خوندن نمايشنامه هاي نارسيسا خيلي حال مي كنم....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج