جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  114 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  232 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  229 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  222 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 06:20
نمایش جزئیات
آفلاین
من ساسان چوپان 17 سالمه و در لندن هستم.از وقتي هري پاتر در اينجا اومد خوندمش و I`m lovin it!

فارسي شد!(ناظر انجمن-دامبلدور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/6 10:42:19
Re: اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 02:10
نمایش جزئیات
آفلاین
من طناز 18 سالمه از 13 سالگی عشق هریم...اما تا وقتی نخونده بودم ازش تنفر شدید داشتم...اتفاقی خوندم و عاشقش شدم!!! و...از فیلماش متنفرم...(حتا یه ربعم قابل تحمل نیست بوق!(سانسور شده توسط ناظر!) زده به کتاب!!)

ويرايش شد!(ناظر انجمن-دامبلدور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/6 10:44:30
DoN't MiNd...jUsS F**k'eM aLL !!! :D
ارسال شده در: یکشنبه 27 آذر 1384 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من حميدرضا هستم.18 ساله دو ساله هنرستان معماري هستم.من وقتي خونه خواهرم بودم شب عيد بود كه از تلويزيون هري پاتر نگاه كردم و از اون روز به بعد همش با همين افكار زندگي ميكنم و از اينكه وارد اين سايت شدم خيلي خوشحالم.بيشتر موسقي كلاسيك گوش ميدم تا چيز ديگه.نميدونم براي چي اينجوريم هر روز كه از خواب پا ميشم انگار تو خوابگاه پسرانه گريفندور خوابيدم
همه ي فكر و ذكرمو گرفته.خوب خوش باشيد

فارسي شد!(دوست من از اين به بعد لطفا فارسي تايپ كنيد...مگرنه پستتون پاك خواهد شد!)...ناظر انجمن...دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/27 23:51:35
I like this magic world
برای معرفی
ارسال شده در: شنبه 26 آذر 1384 19:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اسم من امیر و 17 سال سن دارم

عشق رپ و اسم رپریم amircomekate

به سایت سازیم علاقه ی خاصی دارم یک نمونش که با کمک یکی

از دوستام ساختم www.amir-online.com

سال 1380 وقتی رفته بودم نمایشگاه با کتاب هری پاتر آشنا شدم

و از اون موقع شروع به خواندن کتاباش کردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلام بر همه و آرزوی سلامتی برای همگی

دوستدار جادو و جادوگران

amircomekate
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 22:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من m.h.lpهستم 18 سال سن دارم. 6-7 سال با هری آشنا شدم .در نوشتن مطالب احساسی تبهر دارم.نقاشیم عالیه.اولین بار که کتل رو انتخاب کردم شانسی بود.یه شبه تمومش کردم coooooooooooooooooooool بود.
یادم میاد جلد 5 رو ساعت3:15-3:30 اینا شروع کردم 2 شب تموم کردم از ذوقم. همین دیگه.
----------------------------------------------------------------
به موسیقی راک علاقه خواصی دارم.نقاشیم کار با گچه بیشتر (با گچ میکشم) زبان آلمانی و فرانسه در حد سلام واحوال پرسی حالیمه یه مدت ویلن میزدم .به موسیقی پاپ بیت و ترنس هم خوشم میاد .به گروه linkinpark enrique iglesias هم علاقه دارم.

ويرايش شد!(دو پست پشت سر هم ممنوع!)...ناظر انجمن...دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/24 23:12:46
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 17:17
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم من ایمانه 15 سالمه و از 10 سالگی هری پاتر میخونم و خوره ی کتاب و بازی کامپیوتری هستم و عاشق crazy frog و50cent هستم و با کارداک دیربون ( آرمین ) همکلاس هستم....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زنده باد لرد سیاه...

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 16:30
نمایش جزئیات
آفلاین
ترجیح می دم اسممو نگم.13 سالمه.(دوم راهنمایی). تهرانیم و تهران زندگی می کنم. از آخرهای کلاس اول با هری پاتر توی کلاس زبان آشنا شدم و خیلی هم هری پاتر رو دوست دارم.
به زبان های فرانسه،انگلیسی و آلمانی به شدت علاقه دارم و فرانسه و انگلیسی رو بلدم ولی آلمانی رو کم بلدم.
هری پاتر رو از اولین کتابش(به توصیه ی دوستانم)شروع به خوندن کردم.

به موسیقی کلاسیک علاقه ی خاصی دارم ولی موسیقی پاپ هم خیلی دوست دارم و پیانو هم میزنم.(درست مثل دامبلدور که توی کتاب یک گفت از موسیقی خیلی خوشش میاد )
چون به کوییدیچ بازی کردن دست رسی ندارم،مجبورم ورزش ها دیگه بازی کنم.(البته از والیبال خوشم نمیاد و بلد هم نیستم ولی عاشق فوتبال،بسکتبال،آی کیدو،شطرنج،شنا و تنیس بازی کردن هستم )
در ضمن تا حدودی هم خرخوانم.
خیلی هم شوخ،خجالتی،رومنتیک و مهربون هستم.سالی یه بار عصبانی می شم که خدا اون روز رو نیاره ه ه،همون سالی یه بار خیلی جدی و بد اخلاق میشم که کل یک سالی رو که عصبانی نشدم رو جبران می کنم!!!اون وقت این ریختی می شم
خیلی چیز ها مونده که نگفتم ولی فعلا فکر می کنم همین ها کافی باشه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 آذر 1384 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
من این بار درست و کامل خودم رو معرفی می کنم...

نام: علی
قد: 180
وزن: 69 کیلو
شماره تلفن همراه:از گفتنش معذورم...
منزل: تهران...نیاوران...نزدیکای کاخ نیاوران
سال دوم دانشگاه..در رشته ی ادبیات در دانشگاه تهران
رتبه ی کنکور: 318 شدم...
خفن درس خون......یعنی خرخون...
ورزشکاری ماهر در فوتبال...هافبک می باشم...

دارای یک دستگاه پژو 206 اسپرت سیاه رنگ می باشم..

اگه اطلاعات بیشتری می خواین باید بهم پی ام بدید..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: یکشنبه 20 آذر 1384 17:33
نمایش جزئیات
آفلاین
من ساحل هستم . 17 ساله و اهل تهران ( درروس)
سال سوم هنرستان رشته گرافیک
سال اول راهنمایی بودم که کسی کتاب هری پاتر رو بهم هدیه داد ( هرگز نفهمیدم که هدیه ی چه کسی بود ، کادوش اسم نداشت) و از اون به بعد با هری پاتر زندگی می کنم. همراه با خانواده م زیاد سفر می کنم و در همه ی سفر هام با خودم کتاب هری پاتر یا کتاب های دیگه ای برای خوندن می برم.

خانواده م اهل هنر هستند و طبیعتا من هم از قبل از دبستان به هنر علاقه مند شدم . از وقتی که یاد میاد نقاشی می کنم و چند بار در مسابقات نقاشی مدارس ، و یک بار در مسابقه نقاشی روی دیوار اول شدم . از پیانو زدن لذت می برم ( البته دوستانم خیلی بهتر از من می زنن چون من کلاس نرفتم و از راه گوش دادن یاد می گیرم .)
از دوم راهنمایی که بودم خبرنگار افتخاری روزنامه دوچرخه ( ضمیمه همشهری - 5 شنبه ها ) شدم و حدود 3 -4 سال خبرنگاری کردم و مطالبم چند وقت یک بار چاپ می شد . اما بعد دیگه با زیاد شدن درس ها خسته شدم و الان چند ماهی می شه که دیگه برای روزنامه کار نمی کنم .
یاد گیری زبان های مختلف یکی از سرگرمی های مورد علاقه منه.
برای همین حدود یک سال و نیم - دو سال به مدرسه ی آلمانی زبان رفتم ، اما بی اندازه سخت بود و دیگه ادامه ندادم ( الان بلدم معنی حرف ها رو تر جمه کنم اما بلد نیستم حرف بزنم . )
رقصیدن رو خیلی دوست دارم ، اما نه از این خز بازی ها که تکنو می زنن ( من دبستان بودم تکنو میزدم . الان دیگه خزه) رقص عربی رو به صورت حرفه ای می دونم و یک بار در مسابقه ی رقص عربی که در تر کیه انجام شد ( دو سال پیش در شهر kemer) از بین هفت شرکت کننده از کشور های فرانسه (1نفر) ، مقدونیه (1نفر) ، لهستان (2 نفر) و روسیه (2نفر ) ، از طرف ایران برنده شدم.
در حال حاظر هم به عنوان یکی از هشت نماینده ی ایران در سازمان یونسکو ( برای انجام یک پروژه ی هنری برای مبارزه با بیماری ایدز ) فعالیت می کنم .
---------------------------------------------------------------------------
یادم رفت بگم . موسیقی مورد علا قه من ریتم ها ی آروم و ملام هستش . و گروه ها و خواننده های مورد علا قه من عبارتند از :
Buddha bar - Lorena - Portis head - Era - و ...
ضمنا در هیچ ورزشی کوچک ترین استعدادی ندارم.

ويرايش شد!(پست پشت سر هم ممنوعه كاربر عزيز!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/20 21:13:45
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/20 21:22:15
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/20 21:27:15
Nur Liebe Und Die Richtigkeit!!
تنها برای عشق و عد
ارسال شده در: یکشنبه 20 آذر 1384 15:57
نمایش جزئیات
آفلاین
اسمم مونا يك ماه پيش 17 سالم شد.تا همون يك ماه پيشم تهران بودم ولي فعلا مجبور شدم بيام مشهد.
از كتاب خوندن و موسيقي گوش دادن و تماشاي فوتبال خيلي خوشم مي آد.از كامپيوتر خيلي سر در نميارم و جادوگرانم موقع سرچ كردن به طور اتفاقي ديدم.
كتاب هري پاتر رو براي اولين بار حدود 6 سال پيش دوستم بهم كادو داد(حفره اسرار بود) منم خيلي خوشم اومد و خلاصه بقيشم گرفتم خوندم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!