جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  116 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  233 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  231 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  313 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  223 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: شنبه 17 دی 1384 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
من هويجوري هر يه ماه يه بار ميام خودم رو معرفي ميكنم!
هي روزگار....ما يه زماني اسممون"پرديس"بود....بعد از مدتي دوستان گرامي اسم ما رو به "سكينه"تغيير دادن!الان تقريبا نصف افراد من رو به سكينه ميشناسن ولي شما همون پرديس بگين بهتره!....اصلا چرا پرديس بگين؟..مگه خدا"هلگا"رو ازتون گرفته؟..همون هلگا بگين بهتره بابام جان!....آره داشتم ميگفتم!...بنده 13 سال و 10 ماهمه ولي از اونجايي كه 14 بيشتر ميچربه شما رندش كنين بگين 14 بهتره!.....دوم راهنماييم!...بچه اصل تهرانم هستم!توي تهرانم زندگي ميكنم.....اصلا جون من وابسته به اين تهران و خيابوناش و مركز تجاريهاشه!....البته الان كه امتحاناته زياد بيرون نميرم ولي معمولا همش اين ور و اون به همراه مادر و براد گرامي تلپم!...بدجور عاشق موسيقيم...مخصوصا ساز گيتار رو خيلي دوست دارم و ميشه گفت كه صداي گيتار زدنم تا حالا باعث گوش درد كسي نشده خدا رو شكر!...بد گيتار نميزنم!....قدم هم بد نيست حدود يك و شصت و چهار يا پنجه!البته خب همچين بلندم نيستم ولي خب نسبت به دوم راهنمايي همچين كوتاهم نيستم ديگه خداييش!...دختر متوسطي هستم نه چاقم نه لاغر البته بيشتر لاغرم تا چاق!....عينك هم ميزنم و شماره چشمم هم 75/. هستش!....رنگ موهام هم خرمايي تيرست!..يا شايدم روشن!...درست نميدونم مامانم كه ميگه فقط خرماييه نه تيره نه روشن حالا چه جوريش رو ديگه خودتون با استفاده از هنرهاي تجسمي تشخيص بدين ديگه من نميدونم!
اصلا گريه او نيستم كه هرچي بشه بزنم زير گريه...شايد تا حالا توي عمرم بي سي بار بيشتر گريه نكرده باشم!مخصوصا اين دو سه سال اخير خيلي سخت گريم ميگيره!...اخلاقم هم به قول مامانم به آدميزاد نبرده اصلا نميشه پيش بيني كرد كه چه عكس العملي نشون ميدم...يه وقتا كه كوك باشم خيلي ملايم و خوش اخلاق و مهربونم ولي خدا نياره اون روز رو كه حالم گرفته باشه(!)..حال همه رو ميگيرم! البته توي يه ماه بيشتر از يه بار حالم گرفته نميشه كه بخوام بداخلاق بشم براي همين معمولا خوش اخلاقم!....از مرداد كه عضو جادوگران شدم تا حالا يه روز خوش نديدم!همش دلم ميخواد بيام انجا ولي خب بلاخره ادم درس و زندگي هم داره ديگه بايد به كارهاي ديگش هم برسه براي همين اصلا ديگه روي كارام تمركز ندارم...دارم رياضي حل ميكنم توي تالار عمومي هافلپافم...دارم زيست ميخونم توي پيام شخصيهامم...دارم فيزيك حل ميكنم فكرم توي ژاندارمري هاگزميد سير ميكنه....يه شب توي خواب بيدار شدم رفتم بابام رو از خواب بيدار ميكنم ميگم" بابا تو توي هافلپافي يا گريفندور؟"....واقعا نميدونم خواب چي ميديدم كه همچي حرفي زدم!....
متاسفانه پدر و مادرم اجازه نميدن كه به ميتينگها و جشنهاي سايت بيام!يعني به نظرشون چيز مسخره اي مياد!اون روز رفتم به مامانم ميگم ميشه لطفا اجازه بدين من برم جشن تولد سايت؟اين جوري ميكنه: واي خاك بر سرم...خب بچه خفاش شب ميدزدتت!....
درسم هم خوبه!...يعني اينكه بچه زرنگي هستم! پايين ترين نمرم هم يه بار توي ديكته" 16"بود سال پيش!البته خب اون ديكتهه خيلي سخت بود خداييش 16 جز نمره هاي خوب كلاس بود!...ولي خب ناگفته نماند كه ديكته من كلا ضعيفه...بزرگترين نقطه ضعف من ديكتمه...بروبچز هافلپاف هم از اين قضيه خبر دارن!...
ديگه چي؟...هيچي!...بابا من 14 سالمه!مگه يه بچه 14 ساله چقدر خصوصيت داره كه من بازم بنويسم آخه؟....همين قدر بسته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: شنبه 17 دی 1384 12:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من علیرضا هستم و مثل همه عشق هری پاتر یا وقتی برای اولین بار کتابشو خوندم دیوونش شدم البته از روی بی حوصلگی داشتم میخوندم ولی حالا حاضرم براش خودمو بکشم در ضمن منم 16 سالمه باید همین کافی باشه.
Bye

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 دی 1384 12:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه
منم مهتابم و حدودا 16 _ 15 سالمه و خيلي شاد و شنگول و در عين حال رمانتيک هستم درسم خوبه و بدک نيست ولي خرخون هم نيستم
اصلا به فوتبال علاقه ندارم و عاشقه تلويزيونم
موسيقي جزوي از زندگيمه و از نقاشي کردن لذت مي برم
از فيلم هاي هري پاتر خيلي خوشم نمياد ولي روپرت گرينت رو دوست دارم و کتابا رو هم به ترتيب خوندم
فکر کنم ديگه بس باشه راستي I LOVE SHAHROKH KHAN

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هميشه زود دير ميشه ولي اكثر اوقات زود ، دير
ارسال شده در: جمعه 16 دی 1384 10:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من راضیه هستم.
19 ساله یعنی 18 دی ماه 19 سالم میشه.
پیش دانشگاهی رشته ی علوم انسانی .برای دانشگاه قصد دارم علوم سیاسی بخونم .2 سال دیگه هم میرم امریکا(سرزمین عشق)
اولین بار که با هری اشنا شدم بازی پلی استیشن سنگ جادو رئو گرفته بودم .
وقتی رفتم نمایشگاه کتاب دیدم کتابش هم هست گرفتم تا بخونم پنج سال و اندی که هری پاتریستم.
خودم کتابهای هری پاتر رو ادامه دادم و نوشتم تا حالا شده 11 جلد(سالنامه) .
29 نفر داستانهای هری پاتری رو که من نوشتم خوندن و گفتن مثل خود جی کی رولینگ مهشرم و نمیتونن اینده ی کتابم رو حدس بزنن (از خودم تعریف نمیکنم ببخیشد) .
برای مجله ها هم مقاله ی هری پاتری مینویسم .
ویزه نامه ی بهمن ماه دنیای تصویر رو گرفتین مقاله های من رو بخونید.
حالا هم که با نام بلید در خدمت شما هستم.
عشق فقط هری پاتر این شعار منه .
البته با وسلی اسنایپس امیدوارم معرف حضورتون باشه بازیگر نقش بلید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: جمعه 16 دی 1384 09:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من مهرزادم 18 ساله اولين بار هري رو توي يه كتاب فروشي ديدم ولي اون هري مال سال دوم بود من هم رفتم باهاش كلي هال كردم بعد برگشتم به سال اول باز مثل درس خونها جهشي رفتم سال سوم والي اخر.
اسم من تو اين دنيا
black hole
مطمئنم تو سال هفتم من نقش اساسي دارم.
علاقه من كامپيوتر, شعر/و.......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
gairosh
ارسال شده در: دوشنبه 12 دی 1384 17:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من رضا هستم یه ذره مونده به 15 سال سنمه یعنی اول دبیرستان از رشت
من قبلا" فیلم 1و2 رو دیده بودم ولی کتاب هری پاتر رو نخونده بودم ولی یه بار رفتم خونه ی یکی از آشنایان بی کار بودم نشستم کتاب 3رو خوندم بعد از اون فهمیدم که عجب کتاب با حالیه
از اون موقع به بغد دیگه همه ی کتاباشو خوردم جای شما خالی خوشمزه بود
سایت شما رو هم اسمشو قبلا" شنیده بودم ولی فکر نمی کردم جالب باشه اما الان که اومدم راضییم البته یه سری مشکلات داره که اینجا جاش نیست که بگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در تاریکی ضع?
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 17:33
نمایش جزئیات
آفلاین
درود...من اهورا هستم(البته به این اسم صدام میکنن خیلیا) اسم خودم آریو هستش...21 ساله دانشجو اخراجی گرافیک...ساکن تهران در حال حاضر یک شرکت تبلیغاتی دارم البته شریکم ..... کتاب میخونم البته درباره اساطیر و دین های مختلف تا یه جورایی بتونم خودم رو بشناسم00000و مردم رو ....
پیروز و شادان باشید و پایدار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
براي شناخت زندگي، زتدگي را بايد شناخت...براي مرگ، مرگ را.. و براي خدا خود را بشناس... پس خود را بشناس تا خدا شوي....
یارا حودد از خاندان میترا
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
اسم من سروش است.19 سال سن دارم اهل تهرانم و در حال حاضر پشت کنکوری هستم(در رشته تجربی).وقتی سال اول دبیرستان بودم به یکی از شهرهای شمال رفتم تا یکسال را آنجا تنها درس بخوانم.
همانجا بود که هری پاتر را در یک کتاب فروشی دیدم و خودم نمی دانم چه شد که عاشقش شدم.ولی قبل از خرید خود کتاب زنگینامه ی رولینگ را خریدم و از آن موقع تا حالا نیز عشق هری پاترم.موسیقی های مورد علاقه من tatu ,aerosmith ,chopin,enya,chikowsky هستند و بعد از هری پاتر نیز عشقم ارباب حلقه هاست. نوشتن و خواندن را دوست دارم و جونم در میره برای بچه های کوچک .می خورمشون!!!
اصلا کلا عاشقم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=0000FF]گاهی اوقات دلت میخواد که زندگی ر�
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من که معرف حضورتون هستم
آزاده
16 ساله
سال دوم دبیرستان(ریاضی)
وقتی فیلم 1و2 هری رو دیدم برای اینکه بفهمم چی چی شد، رفتم کتاب 3 رو خوندم. و از کتاب 5 تا کنون خوره هستم و تا وقتی با این سایت آشنا نشده بودم، هری در خواب و بیداری من، بید!!!
مشهدی هستم و عشق فوتبال(ابومسلم!!) هستم
عاشق آهنگهای اصفهانی، عصار ، بتهوون و بلک کتز هستم
بچه درسخونی هم هستم.
در ضمن؛ الان در حال نوشتن یک داستان هستم
شعر هم میگم و در مسابقات شعر و داستان نویسی هم در دو سال پیش اول شده!!!
(چه قدر تعریف کردم)
راستی: از وقتی هری رو خوندم، این شخصیت به ذهنم اوم(آنیتا)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 09:52
نمایش جزئیات
آفلاین
من مسعود هستم 17 ساله از تهران . از چهارم دبستان خوره کتاب بودم تا اینکه تو اول راهنمایی دست یکی از بچه ها کتاب هری پاتر وسنگ جادو رو دیدم که همه جا داره اونو می خونه "تو خونه تو مدرسه سر کلاس سر زنگ تفریح تو خواب تو بیداری "بسه دیگه سقف ترک برداشت.
خوب منم که دیدم همه جا داره اونو می خونه رفتم کتابخونه کتابش رو گرفتم خوندم "عالی بود حرف نداشت انگار باخوندنش وارد یه دنیایه دیگه شدم اره یه دنیایه دیگه دنیایه هری پاتر!!!"
تا الانم همه کتابها شو 541654654646846846872+1 دفعه خوندم

-----------------------------------------------------------------
من عاشقMetallicA هستم و امسال چون شرط معدل سوم برای کنکور تصویب شده یه کمی درس خون شدم"بابا خر خون"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I'm your truth, telling lies
I'm your reasoned alibis
I'm inside open your eyes
I'm you ...