باید برای مصاحبه اش راهنمای کنار مصاحبه بذاریم!

ملت...منظور ویولت از سیب،بلاتریکسه...لردک،منظورشون اربابه...منظورش از روبان،یوآن هس...بچه خوشکل هم منظورش ریگولوسه!
یک سری سوالاتم داشتم من،گفتم بپرسم،خواستی جواب بده،نخواستی نده..البته بیشتر روشن گری هس!
نقل قول:
دو تا هاگ؟ کدوما اصن؟! :دی
این دو تا هاگ اخری که برای پرورش تازه واردین زده شد!
نقل قول:
ناموساً سؤالا رو از هر مصاحبه تو مصاحبهی بعدی کپی میکنین؟! )
معلومه؟!

نقل قول:
آخرین دعوام میشه به عبارتی پس دعوام با رودولف!
میدونی نمیخوام اصلا در موردش فکر کنم!
بد وضعیتی بود...اونایی که دوس داشتم،همه ناراحت بودن از هم...و منم به اشتباه ناراحت بودم از کسی که توی سایت بیشترین احترام رو میذارم بهشون و دوسشون دارم...خوب شد تموم شد لون داستان!
نقل قول:
: این سؤالو یه مرگخوار طرّاحی نکرده؟! ما جز مرگخوارا گروه "زنده"ای داریم توی سایت؟! )
الان مثلا حس شیشم داری؟!نمیدونستی من طرح کردم؟!

ولی خب غیر حال حاضر،در تاریخ سایت هم پرسیده بودم!
نقل قول:
داراییهام؟ نگرفتم. :دی بعداً که فایل رو آپلود کردم بیاید روشن کنید منظورتون از این سؤالو تا جواب بدم!
منظورمون دارایی ها بود!

نقل قول:
جیمزتدیا جزو داراییهای من از این سایتن.
خب پس چی میگی نگرفتم؟!

نقل قول:
. متأسفانه اتفاقی که میفته، اینه که تازهواردها میان و با اون شور و شوق ناشی از تازه وارد بودنشون، میان طرف محفل، عضو میشن، یه مدت توی سایت میمونن و قوی میشن و بعدش میرن مرگخوار میشن. یا نه اصلاً اول میان سمت محفل، چون هنوز خیلی قوی نیستن رد میشن، بعد که جا میفتن تو سایت و تعداد بیشتر مرگخوارا رو میبینن، جذب میشن اون سمت.
آ آ آ...من یکم یه جوری شدم اینو خوندم...بحث اینه من توی این دو سال،یکی دو مورد اینجوری دیدم،که محفلی بره مرگخوار بشه...در عوض دو مورد دیدم که از مرگخوارا رفتن سمت محفل...یعنی چی بگم...منظورت رو نفهمیدم...توضیح بیشتر میدی یا نصفت کنم؟!

نقل قول:
لامصب این دیگه چه سؤالیه! کدوم بوقی این سؤالا رو طرّاحی کرده!
بلد نیستم به این جواب بدم، خدافس! 
بی ذوق...تاریخت ضعیفه؟!نه؟!

نقل قول:
این قدح اندیشه ویراستار نداره؟! چه سؤالی دوست داری از خودت داری چه جملهایه آخه لعنتی!
این جمله تو سبک نو و نثر نو بود!

نقل قول:
ویراستار استخدام کنین!
سؤالاتونم ندین رودولف طرح کنه! 
ب ر ب ب!

خب راستش چون سوالا رو خودم طرح کردم دیگه نشد بیام قبلش ازت سوال بپرسم و چندخطی بنویسم درباره ات...در مورد اینکه چقد توی سایت تاثیر داری و اینا بحثی نمیکنم،چون ملت میدونن!
به نظرم بزرگترین اشکال ویوت بودلر و ارمینا،بهترین خصوصیتشه...رک بودن!
چوب هر چی رو هم خوردی از رک بودنت خوردی...ولی خب دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید!

من خودم به شدت رک بودنت رو تحسین میکنم...اینکه ادمی هستی که روی طرف حرفت رو میزنی خیلی خوبه...میدونی چه خصوصیاتی داری که من باهاش مخالفم(دوس داشتن همه،فرصت دادن به همه و اون قضیه فلان چیز بچه شدن نیست!) ولی باید اعتراف کنم ادمای کمی هستن که اینجوری هستن،اینجوری فک میکنن و اینجری زیبا میبنن همه چی رو...و کاش ما ویولت بودلر و ارمیناهای بیشتری تو دنیا داشتیم...البته نه خیلی زیاد...چون گند میخورد تو دنیا در این صورت!

باش...بودنت مفیده!
*ویرایش:این تیکه جا موند!
نقل قول:
مثلاً رودولف کلاً مجموعهای از رذائل اخلاقیه
خواهش میکنم...رذالت اخلاقی از خودتونه...تعریفم بلد نیستی بکنی ار آدم!

ویلبرت بیا مهمون بعدی رو معرفی کن!